Będzie redukcja ale na pewno nie tak duża jak w tamtym roku i pewnie będzie można sprzedać po7.5 czy 8 zł. Ja nie narzekam w tamtym roku zapisałem się 2 razy na skup była redukcja 98% ale można było zarobić i na skupie i na wzroście kursu.Dzisiaj jestem trochę zawiedziony bo myślałem że 5 zł dzisiaj zaliczymy ale chyba nie da rady.
Dnia 2024-04-25 o godz. 10:55 ~nowy napisał(a): > Będzie redukcja ale na pewno nie tak duża jak w tamtym roku i pewnie będzie można sprzedać po7.5 czy 8 zł. Ja nie narzekam w tamtym roku zapisałem się 2 razy na skup była redukcja 98% ale można było zarobić i na skupie i na wzroście kursu.Dzisiaj jestem trochę zawiedziony bo myślałem że 5 zł dzisiaj zaliczymy ale chyba nie da rady.
o czym ty durna istoto bredzisz ? z tymi fantazjami, zgłoś się do lekarza, od leczenia nóg !!!
Dnia 2024-04-25 o godz. 09:26 ~Inwestor napisał(a): > Pomyśl trochę zanim głupoty takie zaczniesz wypisywać. Kup sobie 100 k i tez sprzedaj…
ty głupi Pajacu bez mózgu !!! 100k ? Ja tego smrodu mam jeszcze 420 k i głowa już Mnie boli kiedy to gó..no wywalę w miarę dobrej cenie, za każdym razem jak tylko skoczy to wywalam ten kał !
przecież to mitoman z wyraźnymi zburzeniami niech wywali ile tam ma i zaraz oczyści sie atmosfera pewnie nawet nie ma 1o k, bo to golas a nie żaden inwestor giełdowy
Dnia 2024-04-25 o godz. 14:40 ~Stevie napisał(a): > przecież to mitoman z wyraźnymi zburzeniami > niech wywali ile tam ma i zaraz oczyści sie atmosfera > pewnie nawet nie ma 1o k, bo to golas a nie żaden inwestor giełdowy
Dnia 2024-04-25 o godz. 14:19 ~Miro napisał(a): > Nie wywalaj tylko wszystkiego od razu, bo nam zwalisz kurs i zatrzęsiesz wig budowa.
czasami mam taką ochotę wyj..ać , i spadać tak jak zgrywus , ale chyba Moja taktyka jest bardziej opanowana , powoli zawsze zwalam małymi batonikami gdy cena jest na górce .