• Noże Autor: ~Leon [109.196.60.*]
    Kto łapie spadające noże z forum. Uwaga bo mozna sie pokaleczyć. Ja tam spokojnie czekam na 8k jak Marszałki znikną z rejestru może dojdzie jeszcze do lipca. Mam czas wtedy wchodzę all in i myślę że bedzie wtedy pompa na 13k i 40% zarobku.
  • Re: Noże Autor: ~Adas [109.173.155.*]
    Ja kupuje clay czas…
  • Re: Noże Autor: ~aban [91.198.217.*]
    najpierw napisz cos rozsadnego o mojej wycenie wskaznikowej i rozwoju firmy

a potem rzucaj epitety

haha
  • Re: Noże Autor: ~Sentyment [46.113.12.*]
    To czekaj dalej, nikogo tu nie wystraszysz, kurs robi na zmianę 15k i 16k z niewielkimi odchyleniami poza tą skalę już drugi tydzień, a wy gadacie tak jakby spadało przez 2 tygodnie. 3 tyg temu było 15100 i jakoś nie pojawiło się to mityczne 8k. Tak żenujące przewidywania jak tych od rekomendacji 32000
  • Re: Noże Autor: ~Leon [109.196.60.*]
    Dziś myslę że ostatnia okazja sprzedać po 15k
    Sorka już nieaktualne.
  • Re: Noże Autor: ~Sentyment [5.173.153.*]
    Ale ty nie myślisz, po co kłamiesz
    Jutro może być znowu aktualne bo była podbitka i duże wzrosty w USA moze być okazja wyjs z dobrą jeszcze ceną myślę.
  • Re: Noże Autor: ~LongTerm [46.134.61.*]
    Ja wychodze z KGHM i spokojnie skupuję LPP. Na naszej gieldzie nie ma zbyt wielu płynnych okazji. A LPP jest jedną z nich. Jeść nie woła, dywidendy płaci sowite. Kurs zaniżony aktualnie a Marshall wkrótce musi zacząć odkup akcji. Najpewniej ma pożyczone do 30.04 więc jutro powinien zacząć skup, bo 29. i 30. płynność będzie niska.
  • Re: Noże Autor: ~Ppp [84.10.153.*]
    Chyba większość podziela Twoje zdanie. kilka rekomendacji w okolicy 20-21 tys są tego potwierdzeniem.
    Ryzyko drugiego Hindenburga oceniam na zerowe.
    Jest ryzyko, związane z wychodzeniem tych którzy kupowali na spadkach. Są trochę zarobieni i mogą chcieć realizować zyski. Ale to jest przejściowe.
    Jest szansa na solidny wzrost w tym roku.
  • Re: Noże Autor: diabolo13 [89.64.20.*]
    Long term to jest klasyczne szukanie naiwnych, jak czytam że:: "płaci sowite dywidendy" to dostałem zajadów ze śmiechu. a potem, że musi odkupić akcje otóż nic nie musi zroluje pozycje albo pożyczy następne. Inna niewiadoma to czy kupują na sesjach spadkowych? a potem oddać takim Long Termom co sprzedali KGHM lub inne i powoli kupują. Co nie zmienia faktu, że za jakiś czas spółka będzie błyszczeć.
  • Re: Noże Autor: ~Aban [188.146.232.*]
    Haha daytraderzy zawsze wygrywają haha
[x]
LPP 5,23% 22 540,00 2026-05-06 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.