Komunikat piatkowy mamy w cenie...mimo wiedzy od 21 kwietnia o odrzuceniu wniosku kurs sie stabilizowal i zaczynal rosnac...dzis zbiorki ciag dalszy...arkusz jest piekny...rno chwila spokoju zeby powrzucala leszczyzna na 0.09 troszke papiera a pozniej szybkie 0.11 - malo tam mamy akcji to tego poziomu no i dzis czas na 0.12.....nie dac sie wyrzucic z tego pociagu........jak dizs beda obroty wieksze niz na ostatniej sesji to zamykamu na 0.13-0.15. I to jeszcze nie koniec.....
ja bardzo jestem za takim obrotem sprawy.. o ile pamiętam mówiłeś w piątek że do 15.00 zbiorą wszystko za 11gr a kurs ostro spadł po 15.00.....
Według mnie będzie dziś przez cały dzień 9-10gr...może pare razy zobaczymy 11gr....
Twója wizja jest fajna ale troszkę abstrakcyjna :)
Zgadzam sie z ta teza.. Dzis nikt sie nie obejzy jak zjedza 10gr i 11gr, ktore sa w cenie po newsach. W piatek spadlo troche leszczy po 10gr.. ktory juz dzis nawet sie nie odkupia po tej cenie. Obserwowac bada szybkie ruchy. Ktos chyba tu chce miec ponad 50% pakietu, wiec skupuje po cichu bo ta cena jest dla niego promocyjna . Pozdro
widac ze na razie czekaja az wpadnie do worka po 0.09.....jak duzo bedzie wywalek leszczy ( nie licze tych ktorzy przewlalaja z kosza do kosza) to dzis zamkniemy jeszcze na 0.09-0.1...ale jak bedize malo to idziemy up.....mysle ze w tym tyg bedzie sie tutaj dzialo.
wywalali i poprzechodzili na immo i orco......a one juz na gorce....zacznie sie realizacja zyskow.....w porownaniu z czwartkiem widac dzis ze z arkusza ubylo jakies 1.5-2mln papiera.....czyli ktos to zebral....radze rozwage na tym paperze......moze byc wielki up ale moze tez byc atka na nizsze poziomy....pytanie tylko po co? 0.09 wydaje mi sie najbardziej optymalna cena....za 0.08 kupic to juz cud........
Widac ewidentnie ze niektorzy troche sypia i troche przewalaja miedzy soba, moze byc delikatne tapniecie na 0,08 zeby potrzesc mocniej. Dzis nic wielkiego w kolejnych dniach.. Powodzenia dla tych co obserwuja swoje przed kompem, a i zapnijcie pasy
ci co weszli w piatek tego samego dnia sie wysypali po newsach no i dzis zrezygnowali niewtajemniczeni. Jesli dzis nie beda przewalac na 0,09 to ponowne rozgryzanie 0,10.
Ta sama ekipa kupuje i ta sama sprzedaje. Ta sama ekipa jest po lewej jak i po prawej stronie.Może ktoś z Państwa odda im swoje akcje do koszyczka. Widać gołym okiem i czytając niektóre posty że jeszcze nie mają wystarczającej ilości akcji.Tak mi się wydaje.donarturo.
jezeli 21 kwietnia wiedzial ze z wniosku nici to jesli chce byc graczem w swarzedzu to musi zbierac mocniej.....widac bylo to w piatek......jesli to on zebral te akcje w piatek to wiedzial co robi...zebral troche...przyszedl zly komunikat....dorzucili mu reszte i dzis dalej bujamy sie ok 10groszy......a tak powinnismy atakowac 13-15gr....jesli zbiera to bedzie to robil strasznie cichutko.....no chyba ze ktos pokrzyzuje mu szyki i zacznie ostro brac z prawej...........juz o tym pisalem
kurde widze ze nieliczni z papierkiem zostali.....do zobaczenia na mega odbiciu....na razie wyglada to dosc dobrze..to moze byc ciekawy krotki tydzien....Pan P. przeciez na pewno jesli bedzie chcial nas ubrac w akcje to walnie wywiadzik w telewizji albo bedzie cicho - to znaczy ze zbiera......tak czy inaczej w srednim terminie beda wzrosty i na pewno okazje do pozbycia sie na 0.15 jesli nie wyzej.....cel 0.2-0.25 jak najbardziej realny...i tam sie ustawiam....bez odbioru