Ja chętnie dokupuję sobie na dołkach, które co jakiś czas wskakują na tym samym poziomie i myślę, że jeszcze chwilę będą wskakiwały. Wszyscy doskonale wiedzą, że jest potencjał na Spólce na najbliższe 2-3 lata na spory wzrost. Jak się zaczną pierwsz materiały publikować z gry, zacznie się większy ruch na kursie. Później pewnie strona na STEAM i budowanie sensownej wishlist, potem już jakaś wstępna promocja ze strony Take Two Private Division. Pojawi się w efekcie większa kapitalizacja, więc będzie decyzja o przejściu na główny parkiet GPW. To też powinno pobudzić na plus płynność na spółce i w efekcie kurs jeszcze trochę powinien pójść w górę.
Obecnie tylko cierpliwość. Nie ma się co spodziewać jakichś spektakularnych ruchów na kursie w tym roku. Moje skromne zdanie.
Tylko kto Ci sprzeda za te 80gr? Skoro po zwale na 86gr nie poszło niżej, tylko od razy odbiło po wyżej 1pln. Myślisz, żeś jedyny, który chciałby mieć akcje w tej cenie? Tak nigdy nie dotrze, bo popyt dużo wcześniej przewyższy podaż. Już teraz trudno dobić do 1,30.