• Ale męczą Autor: ~newman [31.60.89.*]
    Już nie mogę na to patrzeć...
  • Re: Ale męczą Autor: ~rafiki [81.219.96.*]
    Dnia 2024-04-24 o godz. 09:27 ~newman napisał(a):
    > Już nie mogę na to patrzeć...

ale, że co? piękny poziom cenowy do zbierania. Kto wytrzyma wygra życie. Więc niech wrzucają do "cierpliwych" koszyków.
  • Re: Ale męczą Autor: ~newman [31.60.89.*]
    Problem w tym, że nie mam już za co dokupić. Nie chcę pomniejszać innych pakietów.
  • Re: Ale męczą Autor: ~rafiki [31.0.51.*]
    Oo tak znam to. Dlatego cieszy , że to juz trwa i niech trwa jeszcze z rok. Tak co miesiąc można pakiet 2k dobrać.
  • Re: Ale męczą Autor: sandman76 [78.11.110.*]
    jest czas siewów, jest czas zbiorów.

jak myślisz, jaki mamy dziś czas?
  • Re: Ale męczą Autor: ~rafiki [89.64.30.*]
    Zdecydowanie czas płaczków 80 groszy.
  • Re: Ale męczą Autor: ~OMG [31.61.251.*]
    Ja chętnie dokupuję sobie na dołkach, które co jakiś czas wskakują na tym samym poziomie i myślę, że jeszcze chwilę będą wskakiwały. Wszyscy doskonale wiedzą, że jest potencjał na Spólce na najbliższe 2-3 lata na spory wzrost. Jak się zaczną pierwsz materiały publikować z gry, zacznie się większy ruch na kursie. Później pewnie strona na STEAM i budowanie sensownej wishlist, potem już jakaś wstępna promocja ze strony Take Two Private Division. Pojawi się w efekcie większa kapitalizacja, więc będzie decyzja o przejściu na główny parkiet GPW. To też powinno pobudzić na plus płynność na spółce i w efekcie kurs jeszcze trochę powinien pójść w górę.

Obecnie tylko cierpliwość. Nie ma się co spodziewać jakichś spektakularnych ruchów na kursie w tym roku. Moje skromne zdanie.
  • Re: Ale męczą Autor: ~Tikitrtaka [5.173.52.*]
    Aż do 80 gr :)
  • Re: Ale męczą Autor: ~Michał [89.8.130.*]
    Tylko kto Ci sprzeda za te 80gr? Skoro po zwale na 86gr nie poszło niżej, tylko od razy odbiło po wyżej 1pln. Myślisz, żeś jedyny, który chciałby mieć akcje w tej cenie? Tak nigdy nie dotrze, bo popyt dużo wcześniej przewyższy podaż. Już teraz trudno dobić do 1,30.
  • Re: Ale męczą Autor: ~Nico [77.65.105.*]
    Przebicie 1,30 to kwestia 1 miesiąca. Tak jak pisałem wcześniej, myślałem, że 160 to będzie dno dna i srogo się pomyliłem.
[x]
ONEMORE 2,54% 2,83 2026-04-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.