Może Juroszek ich blokuje, a w nich się gotuje :)?
A tak serio to okolice 16-21 zł to może być czekanie na okazję tak jak i na innych spółkach, gdzie ludzie braliby z większą pewnością na zysk. Większość z tych cen się raczej nie sprawdzi, bo podawane są głównie do wywołania niepewności, ale polować zawsze można - polowanie życzeniowe:
- JSW 15 zł (niektórzy podają nawet 9 zł) - SUNEX 7-8 zł (niektórzy podają nawet 5 zł) - CIGAMES 80 groszy - ARCTIC 15 zł - CDPROJEKT 70-80 zł - ORLEN 50-55 zł - GENOMTEC 6-8 zł - ...
Ja zaczynam zbieranie zawsze wyżej, ale z drugiej strony nie znamy przyszłości i bessy, która kiedyś przyjdzie, może się coś uda taniej dostać.
Nie wiem ja kupiłem niedawno jeszcze nie wiem czy zarobię i nie wiem czy na długo w planie było dobrać jakiś walor do mojej 2 spółki dywidendowej która trzymam już lata i za 2 lata prawdopodobnie spłaci się z dywidendy tak nie jestem zbytnim fanem dywersyfikacji:-) padło na asbis 2 zł dywidendy no przy tym kursie jest spoko ale nie ma fajerwerków mam jednak nadzieję że będzie ta dywidenda rosła z czasem c/z jest na dzień dzisiejszy ok zobaczymy czy coś się zadzieje tutaj
Dokładnie to samo chciałem pisać xD niejaki ssmann się odgrażał że "pogadamy jutro" i jakos ani widu ani słychu xD a nawet odcięcie daleeekie od 23.. nawet 24, a cos czuję że zamknięcie 25+ będzie na spokojnie, także dywidenda wzięta i w dzień odcięcia już na plusie będzie a przed nami druga lepsza połowa roku
Wystarczy zobaczyć Negative Volume Index D1,H4 w korelacji z trendem spadkowym od szczytu i wszystko wam się w dziobach wyjaśni.Znając zasadę przemienności fal wiadomo z czym obecnie mamy do czynienia i dlaczego RS kursu kuleje.Gotówka poczeka,bez zasilania tylko opadanie.
Zdejmują z haków niedojdy wiewiórskie ,ale co powisieliście to powisieliście ....
miało nie zjechać i zjechało i się dobrało 2x więcej ....
Teraz wisielce z okolic byłego wsparcia 23,xx sypną towarem ,ale czy zasypią to tradycyjnie poczekamy...
Ja mam się mega byczo....
i żadna tandetna wiewióra nigdy mnie nie dogoni....