• No co to ? Autor: ~DrHaus [176.122.240.*]
    wytrzyma 60 gr ?
    może odbije się od dna ?
  • Re: No co to ? Autor: ~gnom [185.226.98.*]
    Tutaj jedno info i jest 2
  • Re: No co to ? Autor: ~maclyr [88.199.172.*]
    jedno info i jest 2 ??? :) nie rozśmieszaj mnie
    jedno info i jest 10 groszy (słyszałeś, że się dwie osoby zwolniły?, słyszałeś, że kasa na wypłaty się kończy ?)

• Re: No co to ? Autor: ~wkurw [88.199.172.*]
    dawać bo jeszcze tylko 10k mam do wywalenia
  • Re: No co to ? Autor: ~obserwator [185.226.98.*]
    jak raportów czytać nie potrafisz(takich prostych) to zamilcz, a nie w bład wprowadzasz,zobacz ile gotówki w kasie i podziel przez ilosc akcji,jeśli to nie za ciężkie zadanie
    wkur... do 0.6 mozesz nawet 30k upchnąc dzieciaku, a i pewnie więcej wiec o te 400 pln się nie spinaj, najwyżej na lizaka mieć nie będziesz :)
  • Re: No co to ? Autor: ~maclyr [89.78.182.*]
    gotówka to jest wpłacona z własnej kieszeni a nie zarobiona więc jak długo pojadą ??? i jest jej coraz mniej...czytaj raporty uważnie mądralo........obudzisz się jak po 30 groszy będzie chodzić
  • Re: No co to ? Autor: ~gwnoprawda [46.112.104.*]
    No taa tyle ze kasa na wypłaty jest nieprzejedzona, a to projekt, wyjdzie albo nie, każdty kto kupuje chyba zdaje sobie sprawe.
    Normalka, ze z projektow cienkie bolki odchodzą, to inna specyfia projektów.
    A nagroda może być sowita mądralo, więc nie strasz plotki siejąc
    tak się składa, że znam prezesa...no ale to drobiazg dzieciaku naiwny
  • Re: No co to ? Autor: ~gwnoprawda [46.112.104.*]
    To opowiedz coś wiecej jak masz takie wtyki
  • Re: No co to ? Autor: ~ZodiakalnyByk [91.218.61.*]
    Nawet jeżeli ktoś ma wtyki to nikt nic nie powie. Ja wiem tyle że czy będzie dobrze. Czy za to będzie za rok czy za dwa czy za pół,
    nie wiem, narazie dokupuje ile tylko mogę.
  • Re: No co to ? Autor: ~Makler [94.254.184.*]
    Cały czas dokupujesz, a po obrocie tego nie widać xD
  • Re: No co to ? Autor: ~ZodiakalnyByk [5.173.53.*]
    Nie jestem milionerem aby zbierać wielkie pakiety zbieram. Mało bo mało ale coś tam dokupuje. Sam ryzykuje i nie namawiam tu nikogo do kupna akcji spółki która jak widać nawet dobrze nie zdążyła wystartować. Ale jak to mówią kto nie ryzykuje… grafen jest obiecującym produktem ale trzeba jeszcze czekać aż przemysł się rozwinie. W naszym kraju takie firmy mają bardzo trudny start to czy się odbiją zależy od tego czy wejdzie tu jakiś większy inwestor, jak z resztą już pisałem wcześniej.
  • Re: No co to ? Autor: ~Makler [87.101.22.*]
    Pokaż te swoje zakupy
    w naszym kraju przemysł się nie rozwinie a ty prędzej zostaniesz bankrutem
    Możliwe że tak się stanie, ale wciąż upieram się we własnych przekonaniach. Makler jesteś dla mnie za płytki abym mógł Ci się zwierzać ze swoich zakupów. To co ja tu robię to jest tylko i wyłącznie moja sprawa i nie potrzebuje tutaj wywodów czy komentarzy typu „stary spieprzaj stąd bo to jest dno”. Gdyby tak rzeczywiście było, żaden z was nie poświęcałby tyle uwagi tej spółce. I to jest jedna z podstaw na której się opieram, rzeczą oczywistą jest że każdy z was wypatruje tutaj okazji na wielki skok wylewając swoją irytację podpartą brakiem cierpliwości. Jeżeli uważacie że jest to dno to dlaczego nie wyprowadzicie się na fora innych spółek gdzie będziecie zadowoleni ze swojej inwestycji. Fala komentarzy typu bankrut. Poziom 30 gr. Bardziej mnie nakręca na to że warto tu jeszcze posiedzieć parę miesięcy a nawet kilka lat. Dlatego podtrzymuję swoje decyzje umacniając się w swoich przekonaniach.
    skoro to wyłącznie twoja sprawa to co robisz na tym forum.......
    tu produkują się niedołęgi i ofiary losu oraz różnej maści psychopaci....
  • Re: No co to ? Autor: ~Kotlot [37.47.94.*]
    Ja tez kupuje. Dla mnie to jak obstawianie totka. Gram sobie za drobne i co jakiś czas powiększam pakiet. Wolę kupować teraz. Niż jakb było po kilka zł. Jak przerżne to nic to nie zmieni w moim życiu a jak się uda to fajny będę miał udział w rozwoju b ciekawej spółki. Ale ze Wam chłopaki chce się tu siedzieć i pisać a nie macie akcji to ja głęboko się dziwię. To trochę jak takie staruszki co już nie moga więc oglądają sobie filmiki i komentują.
  • Re: No co to ? Autor: ~Makler [46.112.110.*]
    Hah innej odpowiedzi spodziewać się nie mogłem xD
    Fikcyjne kupno to nie kupno
  • Re: No co to ? Autor: ~ZodiakalnyByk [5.173.70.*]
    Makler daruj sobie… wyjdzie Ci to na zdrowie. Spokojnego wieczoru.
  • Re: No co to ? Autor: ~Makler [87.101.22.*]
    Oj chłopie, chłopie. Ogarnij się w końcu, bo czas leci
    Dobra makler masz rację jutro sprzedam swoje 22 k. akcji.
  • Re: No co to ? Autor: ~mahalo [185.226.98.*]
    Pytanie jak ruletka w sumie, wiec po co pytać?
    maykel masakruje bo i tak jest wdu...
    reszta tez ..
    no to czekamy na info:) buhahahhaah...ale tak chyba jest
[x]
HILANDER -7,35% 1,45 2026-05-14 16:42:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.