Ale Was zadek piecze, ze maniek ma nosa do tego papieru.
Im bardziej potwierdza się trend spadkowy od początku 2023, im bardziej kurs trzyma się pod wyznaczoną linią trendu, tym wzrasta ilość śmieciowych i niemerytorycznych wpisów hakowiczów.
Pluciem jadem, pisaniem głupot itp - nie wyciągniecie tej spółki ponad 48zł
Sami od siebie odkupujecie papiery bo nie ma tu nikogo nowego co by po analizie raportów zainwestował nową kasę w makulature
Znawco gdzie jest ta linia trendu podaj. Tak gwoli ścisłości już wczoraj akcję votum były ponad twoje mityczne 48 zł , który to poziom nie znaczy dokładnie nic jeśli chodzi i AT. Podaj opór i linię trendu zobaczymy czy cokolwiek wiesz. Tylko uważaj żebyś się nie ośmieszył.
Kolejny akcjonariuszy co ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem.
Przecież maniek pisał rano przed otwarciem że po takich wynikach wielu nabierze się i spompują ponad 48 ale powinno się szybko schować pod linie trendu. Dopisał że marne szanse na zamknięcie powyżej 48 a później że stanie się to wsparciem jak teraz oporem. Dodatkowo jest linia trendu spadkowego od końca 2022.
Weź się ogarnij i naucz czytać wykresy oraz raporty.
Cytat: " ..że stanie się to wsparciem jak teraz oporem.." Koniec cytatu. To wsparciem czy oporem? Towarzystwo sprawnych inaczej. I oni chcą uczyć czytać wykresy i raporty. Dawno takiej beki nie miałem. Dalej , śmiało piszcie golasy dalej .
A od połowy lipca do połowy października kurs prawie cały czas był powyżej 48 zł. To jest wasz opór . Oddajcie rodzicom laptopy i wracajcie do szkoły bo musicie zwalczyć opór w waszych mózgach a jedynym narzędziem jest edukacja. Nie pozdrawiam trolle i już z wami dyskutować nie będę bo nie mam czasu na karmienie trolli.
i co z tego przełamywania było? Szybko wracało poniżej 48zł. Chwilowe nadbijanie przez naiwniaków jest pomijalne w analizie technicznej a w wielu analizach uwzględnia sie wyłącznie otwarcia i zamknięcia
maniek_74 szkoda czasu na id...tę Bruna On myśli, że jak 1 raz na chwilę przebije dany poziom to już to jest zmiana trendu A prawda jest taka, że trend jest spadkowy.
przełamywane na chwile, drobnica nadbijała bo się nabierała na jakiś komunikat ze spółki i szybko schodziły notowania niżej
czemu manipulujesz?
Wysoko wisisz?
A skoro wg tego co piszesz spółka od dwóch lat jest w trendzie spadkowym to wtedy kurs musiałby być dużo niżej...Niech popatrzę....no był jakieś 17.80 za akcję. Trend spadkowy trwa w najlepsze zatem . Żal mi ciebie tak po ludzku. Te parę groszy za posta nie jest warte tych bzdur , które wypisujesz.
@maniek_74. To już na koniec. Różnica między nami polega na tym , że ja zarabiam na akcjach a ty na postach nawet to rozumiem bo pisanie bzdur nie wymaga wysiłku ani wiedzy. Koniec tematu.
Haha
Ktos pisze, że papier będzie spadał przy 50zł
-papier spada do 26zł
Hakowicze kwiczą, że kurs odbija +15% po sygnale wartym spekulacyjnego odbicia - hakowicze płaczą bo ktoś ich obrażał pisząc o spadkach z 50 na 26