Dnia 2024-04-21 o godz. 21:45 ~Rachunki napisał(a): > Całymi dniami siedzę na forum bankier... Rozwijam się intelektualnie pisząc tutaj. > > > > Nie przypilnowalem żonki i w weekend puściła mi się z hydraulikiem, co mam zrobić?
Zrób na złość żonie i też się puść z hydraulikiem :)
Dnia 2024-04-21 o godz. 21:45 ~Rachunki napisał(a): > Całymi dniami siedzę na forum bankier... Rozwijam się intelektualnie pisząc tutaj. > > > > Nie przypilnowalem żonki i w weekend puściła mi się z hydraulikiem, co mam zrobić?
Nic nie musisz zrobić. Pisząc te wszystkie komentarze zachowałeś się jakbyś się puścił z hydraulikiem. Twoja żona też tak uważa i dlatego właśnie też puściła się z hydraulikiem, żeby Ci się zrewanżować.
Jak przestaniesz wypisywać te głupoty, to Twoja żona przestanie się puszczać i wszystko wróci do normy. Sam zdecyduj, co dla Ciebie lepsze. Ale znając życie będzie tu siedział tu przez kolejny tydzień, a Twoja żona przez kolejny tydzień się będzie puszczać.
Niestety taka patologia istnieje w społeczeństwie, i nikt z zewnątrz nie może legalnie tego rozwiązać.