• Moja zona Autor: ~Rachunki [37.225.85.*]
    Całymi dniami siedzę na forum bankier... Rozwijam się intelektualnie pisząc tutaj.

Nie przypilnowalem żonki i w weekend puściła mi się z hydraulikiem, co mam zrobić?
  • Re: Moja zona Autor: ~waldi [94.254.132.*]
    Dnia 2024-04-21 o godz. 21:45 ~Rachunki napisał(a):
    > Całymi dniami siedzę na forum bankier... Rozwijam się intelektualnie pisząc tutaj.
    > >
    > > Nie przypilnowalem żonki i w weekend puściła mi się z hydraulikiem, co mam zrobić?

Zrób na złość żonie i też się puść z hydraulikiem :)
  • Re: Moja zona Autor: ~Arc [93.190.37.*]
    Dnia 2024-04-21 o godz. 21:45 ~Rachunki napisał(a):
    > Całymi dniami siedzę na forum bankier... Rozwijam się intelektualnie pisząc tutaj.
    > >
    > > Nie przypilnowalem żonki i w weekend puściła mi się z hydraulikiem, co mam zrobić?

Nic nie musisz zrobić.
    Pisząc te wszystkie komentarze zachowałeś się jakbyś się puścił z hydraulikiem.
    Twoja żona też tak uważa i dlatego właśnie też puściła się z hydraulikiem, żeby Ci się zrewanżować.

Jak przestaniesz wypisywać te głupoty, to Twoja żona przestanie się puszczać i wszystko wróci do normy.
    Sam zdecyduj, co dla Ciebie lepsze. Ale znając życie będzie tu siedział tu przez kolejny tydzień, a Twoja żona przez kolejny tydzień się będzie puszczać.

Niestety taka patologia istnieje w społeczeństwie, i nikt z zewnątrz nie może legalnie tego rozwiązać.
  • Re: Moja zona Autor: ~Rachunki [31.61.252.*]
    Dziękuję za dotychczasowe porady
[x]
GAMEOPS 0,00% 14,70 2025-10-09 09:43:53
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.