• KTM2 nie martw się! Autor: ~maarc [78.8.22.*]
    Wiem, że jesteś pod progiem 5% i nie możesz dokupować, bo nie hccesz się ujawniać, ale po emissji jejdziesz <2,5% i będziesz mógł kupować dalej. A przed nami zapewne kolejne emisje :-)
  • Re: KTM2 nie martw się! Autor: ~Ktmrn2 [31.0.69.*]
    Nie uwzględniłem akcji Pana Prezesa które są uprzywilejowane co do głosu 2:1
    więc jeszcze spokojnie mogę i będę kupować.
    Dziękuję za troskę :))))

Czy to nie cudownie, że na forum perełki znajdują się ci którzy wierzą w firmę oraz ci, którzy w firmę nie wierzą a wręcz przestrzegają innych - przecież nie znanych im - forumowiczów :)))
    Wraca wiara w bezinteresowność randomowych osób.
  • Re: KTM2 nie martw się! Autor: ~Buska [79.246.238.*]
    Przecież ty też nie znasz forumowiczów, a tłuczesz im do głowy że to perełka....taka sama jak zeszłoroczny śnieg
  • Re: KTM2 nie martw się! Autor: ~Maarc [188.146.122.*]
    Ja nie przestrzegam, podziwiam jedynie twoją strategię inwestycyjną.
    BTW - wszedłem na stronę firmy i firma ma różne okresy doświadczenia, w zależności od tego jaki język wybierzesz. Najdłużej po polsku - 20 lat, ale po szwedzku już tylko 13 :-)
    W zakładce realizacje wrzucili filmik jak pchają regały. Nawet nie wiem czy to ich, a szczegóły realizacji próżno szukać.
    Trochę wygląda jak firma krzak. Kto ich audytuje?
  • Re: KTM2 nie martw się! Autor: ~Ktmrn2 [31.0.69.*]
    I zobacz - jednak tu jesteś, informacje wyszukujesz, czas tracisz.
    I zobacz, że takie BMW nie boi się z nimi współpracować.
    Jeszcze raz dzięki, za Twój poświęcony czas, za przestrogi. Robimy swoje :))))
  • Re: KTM2 nie martw się! Autor: ~Ktmrn2 [31.0.70.*]
    Może w poniedziałek dostawię moje dzisiejsze zakupy na 10 zł - sprawdzisz czy mogłem kupować :)))))
  • Re: KTM2 nie martw się! Autor: ~maarc [188.146.122.*]
    Jestem, bo mam ich akcje, kupione niestety zbyt pochopnie. A ze jakąś szansa na podbite jest, to będę się pewnie jescze trochę z nimi bujać.
    Info o współpracy z BMW wygląda jak pisane przez syna prezesa z podstawówki. Niby coś podpisali, jakąś umowę serwisowa, ale zero konkretów. Równie dobrze moze to być umowa na wycieranie kurzu.
  • Re: KTM2 nie martw się! Autor: ~Logistics [188.88.128.*]
    Gdyby się dogadali z XPO czyli GXO ! Kto zna temat i branże . BMW marka światowa !
  • Re: KTM2 nie martw się! Autor: ~Ktmrn2 [31.0.85.*]
    Co gorsza - mój młody swój pakiecik na 12 wystawił. Może jeszcze żonkę namówię by swoim i córki pakietem się pochwaliła.

Biada nam :D
  • Re: KTM2 nie martw się! Autor: ~Ktmrn2 [31.0.95.*]
    Oo :))))
  • Re: KTM2 nie martw się! Autor: ~zas [83.20.222.*]
    Tylko wspólczuć,kasa nie do odzyskania
  • Re: KTM2 nie martw się! Autor: ~Polityczny [5.134.208.*]
    Tu się zgodzę
    Jeżeli Pan Ktmrn2 nie jest zamieszany jakoś mocniej w to co się stało to utrata takiej ilości kapitału - nawet jeżeli jest majętnym graczem - musi boleć i jedyne co możemy robić to współczuć

Firma od wielu miesięcy milczy - to wystarczy za cały komentarz w tej sprawie

Zaglądam tu z ciekawości - aby zobaczyć kiedy wreszcie prezesowi zostaną postawione jakieś konkretne zarzuty :)

Ave i wesołych nadchodzących świąt
  • Re: KTM2 nie martw się! Autor: ~ds [91.230.99.*]
    Szok, nawet nie poinformowali, że mają wniosek o upadłość. Nie wiem nawet jak to nazwać. Że tu jeszcze syndyk nie wszedł?
  • Re: KTM2 nie martw się! Autor: ~żółwie_tempo [31.61.254.*]
    Przecież ten wniosek był złożony przez wierzyciela już dawno temu, nie wiem po co szukasz tu sensacji, skoro notowania i tak są zawieszone od sierpnia…
  • Re: KTM2 nie martw się! Autor: ~fatman [37.248.214.*]
    Imtc International- może pomogą... Nazwiska jakieś znajome:)
  • Re: KTM2 nie martw się! Autor: ~Baca [80.49.198.*]
    Ciekawe czy to gnojstwo jeszcze coś robi ?? ,,,,,
  • Re: KTM2 nie martw się! Autor: ~Marynarz [188.33.35.*]
    Zniknęła pozycja sprzedaży po 5.5 i nie ma postępowania żadnego na stronie gov. A jeszcze nie tak dawno temu coś tam się toczyło, było wniesione postępowanie przez jakiegoś wierzyciela o upadlosc
  • Re: KTM2 nie martw się! Autor: ~XxX [79.191.81.*]
    pozycja sprzedaży zniknęła, bo w nowym roku wszystkie pozycje kupna / sprzedaży zostały anulowane. jak wy gracie na tej giedzie bez podstawowych informacji , a potem płaczą że ich oszukali :)))
  • Re: KTM2 nie martw się! Autor: ~CristianoBanaldo [104.28.30.*]
    Nigdy wiecej NewConnect, jestem zadowolony. Idealna lekcja, żeby nie pchać się w gówno... Pozdrawiam wszystkich mimo strat każdy wyszedł na +
  • Re: KTM2 nie martw się! Autor: ~Polityczny [194.0.251.*]
    Pisałem Wam miesiące temu że to jest GAME OVER dla spółki i tych akcjnariuszy którzy mają akcje
[x]
ROBSGROUP 2,46% 0,23 2025-08-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.