Wiem, że jesteś pod progiem 5% i nie możesz dokupować, bo nie hccesz się ujawniać, ale po emissji jejdziesz <2,5% i będziesz mógł kupować dalej. A przed nami zapewne kolejne emisje :-)
Nie uwzględniłem akcji Pana Prezesa które są uprzywilejowane co do głosu 2:1
więc jeszcze spokojnie mogę i będę kupować.
Dziękuję za troskę :))))
Czy to nie cudownie, że na forum perełki znajdują się ci którzy wierzą w firmę oraz ci, którzy w firmę nie wierzą a wręcz przestrzegają innych - przecież nie znanych im - forumowiczów :)))
Wraca wiara w bezinteresowność randomowych osób.
Ja nie przestrzegam, podziwiam jedynie twoją strategię inwestycyjną.
BTW - wszedłem na stronę firmy i firma ma różne okresy doświadczenia, w zależności od tego jaki język wybierzesz. Najdłużej po polsku - 20 lat, ale po szwedzku już tylko 13 :-)
W zakładce realizacje wrzucili filmik jak pchają regały. Nawet nie wiem czy to ich, a szczegóły realizacji próżno szukać.
Trochę wygląda jak firma krzak. Kto ich audytuje?
I zobacz - jednak tu jesteś, informacje wyszukujesz, czas tracisz.
I zobacz, że takie BMW nie boi się z nimi współpracować.
Jeszcze raz dzięki, za Twój poświęcony czas, za przestrogi. Robimy swoje :))))
Jestem, bo mam ich akcje, kupione niestety zbyt pochopnie. A ze jakąś szansa na podbite jest, to będę się pewnie jescze trochę z nimi bujać.
Info o współpracy z BMW wygląda jak pisane przez syna prezesa z podstawówki. Niby coś podpisali, jakąś umowę serwisowa, ale zero konkretów. Równie dobrze moze to być umowa na wycieranie kurzu.
Tu się zgodzę Jeżeli Pan Ktmrn2 nie jest zamieszany jakoś mocniej w to co się stało to utrata takiej ilości kapitału - nawet jeżeli jest majętnym graczem - musi boleć i jedyne co możemy robić to współczuć
Firma od wielu miesięcy milczy - to wystarczy za cały komentarz w tej sprawie
Zaglądam tu z ciekawości - aby zobaczyć kiedy wreszcie prezesowi zostaną postawione jakieś konkretne zarzuty :)
Przecież ten wniosek był złożony przez wierzyciela już dawno temu, nie wiem po co szukasz tu sensacji, skoro notowania i tak są zawieszone od sierpnia…
Zniknęła pozycja sprzedaży po 5.5 i nie ma postępowania żadnego na stronie gov. A jeszcze nie tak dawno temu coś tam się toczyło, było wniesione postępowanie przez jakiegoś wierzyciela o upadlosc
pozycja sprzedaży zniknęła, bo w nowym roku wszystkie pozycje kupna / sprzedaży zostały anulowane. jak wy gracie na tej giedzie bez podstawowych informacji , a potem płaczą że ich oszukali :)))