• Jedziemy na 18 zł super zysk MSW w 2023 r. Autor: ~xyx [83.5.146.*]
    23mil. zł zysku za rok 2023, a ten rok będzie jeszcze lepszy za I kwartał 2024 będzie około 20 mil. zł zysku.
  • Re: Jedziemy na 18 zł super zysk MSW w 2023 r. Autor: ~xyx [83.5.146.*]
    Nie da się tu już zahamować wzrostów. Rok 2024 będzie hitem MSW. Mój wywiad jest 1 z najlepszych na świecie haha
  • Re: Jedziemy na 18 zł super zysk MSW w 2023 r. Autor: ~Hahahahaha [104.28.130.*]
    Buhahahahahah
  • najpierw to 8 zł Autor: ~Asad [37.225.11.*]
    Najpierw 8 przebić a do 18 to spora droga, jak sie zrobi wycene porównawcza i c/z daje 9,60 na akcje wiec jest zapas by dobrać
  • Re: najpierw to 8 zł Autor: ~xyx [83.5.208.*]
    Myślę ,że mnie w błąd nie wprowadzili i mój wywiad będzie nadal jeden z najlepszych na świecie haha. Panie "Nowak" z Rz..u proszę szarpnąć kurs mocno do góry, nie mamy dużo czasu Koalicja się rozpadnie PAD rozwiąże sejm. Palic co się da przejąć, tu nastąpiło przyspieszenie i dobrze a teraz cos trzeba dla nas zrobić zwykłych ludzi haha
  • Re: najpierw to 8 zł Autor: ~PAD [5.173.144.*]
    Ale że co mam rozwiązać?
  • Re: najpierw to 8 zł Autor: ~xyx [83.5.208.*]
    Masz rozwiązać rząd i sejm , stoisz na straży Konstytucji, Oczywiście nie teraz, gdzieś 2 miesiące przed końcem roku aby dojechać z tym budżetem do końca roku. Dostaniesz orzeczenie TK w sprawie budżetu za rok 2024 i dla Ciebie ten wyrok będzie wiążący i masz tu wolną rękę, jak zrobisz to Twoja sprawa , możesz rozwiązać lub nie, wszystko będzie zgodne z Konstytucją. A jak wygra Tramp 5 listopada tego roku, możesz wprowadzić po rozwiązaniu rządu i sejmu w Warszawie lub gdzieś na granicy wschodniej stan nadzwyczajny i powołujesz nowy rząd, jaki Ci pasuje i rządzisz razem z Trampem bo się bardzo lubicie przez kolejne 4 lat tylko co pewien czas przedłużasz ten stan nadzwyczajny z nowym rządem . Tak ustalił mój wywiad w Twoim środowisku a jak będzie to Ty wiesz.
[x]
MOSTALWAR 1,43% 7,10 2025-10-24 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.