Ale z kim oni maja tu dyskutowac. Przeciez to jest bez sensu. Kilka osob albo jedna i ta sama pod wieloma nickami wypisuje dzien i noc glupoty jaka ta spolka jest zla. To nie jest normalne. Albo maja w tym ukryty cele albo nie sa do konca normalni. Co da dyskutowanie z takimi ludzmi? NIc.
Ile ty masz lat. Co ci mam napisać. Widzisz jak rynek zareagował na tpremierę. CIG i OML tam byłem pewny aby wychodzić przed premierami, tutaj liczyłem na wzrosty na wzór Drago po GSS.
Regulatorem rynku nie jestem.
Entuzjazm znikł. Czekam jak nieliczni na dalsze łatanie IFZ a czy to poprawi oceny. Zakładam że tak. A czy oceny będą miały wpływ na sprzedaż, zobaczymy.
Ja też zostałem . Oceny powolutku się poprawiają . Sprzedaż jest niezła . Zainteresowanie gra duże . Pamiętajmy że w okolicach 100 miejsca na steam sprzedaż dzienna będzie nadal wynosić w okolicach 3000 do 5000 kopii na dzień .
Hf 2 w okolicach 60 miejsca sprzedawał około 6tys kopii na dzień . A taki loft w okolicach 150 miejsca na steam w sprzedawał około 2 tys kopii
Na ten moment sprzedajemy dziennie grubo powyżej 10 tys . Pytanie ile się może sprzedać w ciągu roku ? Biorąc pod uwagę poprawiające się oceny . Za dwa trzy dni już powinno być na zielono . Olbrzymie zainteresowanie graczy, peak co dzień wyższy niż w dniu debiutu , rosnąca liczba followersow . Podsumowując . Jeśli CP sprzedało 700 tys to IFZ sprzeda ... Ile .. proszę sobie policzyć