• I nastała cisza... Autor: ~Wrocek [89.65.176.*]
    Orzeł74, a2aa, obserwator, ryszard nagle zamilkli, dlaczego?
    Bez akcji?
  • Re: I nastała cisza... Autor: ~ddd [80.52.210.*]
    Ale z kim oni maja tu dyskutowac. Przeciez to jest bez sensu.
    Kilka osob albo jedna i ta sama pod wieloma nickami wypisuje dzien i noc glupoty jaka ta spolka jest zla.
    To nie jest normalne. Albo maja w tym ukryty cele albo nie sa do konca normalni.
    Co da dyskutowanie z takimi ludzmi? NIc.

• Re: I nastała cisza... Autor: ~Cesar [5.173.210.*]
    W punkt!
  • Re: I nastała cisza... Autor: ~Orzel74 [188.146.110.*]
    Ile ty masz lat. Co ci mam napisać. Widzisz jak rynek zareagował na tpremierę. CIG i OML tam byłem pewny aby wychodzić przed premierami, tutaj liczyłem na wzrosty na wzór Drago po GSS.
    Regulatorem rynku nie jestem.
    Entuzjazm znikł. Czekam jak nieliczni na dalsze łatanie IFZ a czy to poprawi oceny. Zakładam że tak. A czy oceny będą miały wpływ na sprzedaż, zobaczymy.
  • Re: I nastała cisza... Autor: ~Ryszard1 [178.43.193.*]
    Ja też zostałem . Oceny powolutku się poprawiają . Sprzedaż jest niezła . Zainteresowanie gra duże . Pamiętajmy że w okolicach 100 miejsca na steam sprzedaż dzienna będzie nadal wynosić w okolicach 3000 do 5000 kopii na dzień .
    Hf 2 w okolicach 60 miejsca sprzedawał około 6tys kopii na dzień . A taki loft w okolicach 150 miejsca na steam w sprzedawał około 2 tys kopii
    Na ten moment sprzedajemy dziennie grubo powyżej 10 tys . Pytanie ile się może sprzedać w ciągu roku ? Biorąc pod uwagę poprawiające się oceny . Za dwa trzy dni już powinno być na zielono . Olbrzymie zainteresowanie graczy, peak co dzień wyższy niż w dniu debiutu , rosnąca liczba followersow . Podsumowując . Jeśli CP sprzedało 700 tys to IFZ sprzeda ... Ile .. proszę sobie policzyć
    A co poniektórzy bardziej kumaci już przewidują 8-9 zł dywidendy . Patrz wątek "8-9 tu zmierzamy,, xd
  • Re: I nastała cisza... Autor: ~Orzel74 [188.146.110.*]
    Nie wchodzę i nie czytam takich wpisów tak jak pomijałem wątki o 100 zł.
    To była ironia orzełku :)
  • Re: I nastała cisza... Autor: ~Cesar [5.173.210.*]
    Ale ja odpisałem do ddd. Ja też uważam że tutaj będzie bardzo dobrze!
[x]
GAMEOPS 0,00% 14,35 2026-05-27 16:27:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.