Niedługo........, to spółka może być zdjęta z giełdy. Wiecie może dlaczego Henio nie opublikował ESPI dotyczącego podpisania Informacji o aktualnym stanie stosowania zasad ładu korporacyjnego określonych w dokumencie Dobre Praktyki Spółek Notowanych na NewConnect?
Czyżby miał resztki sumienia, które nie pozwoliło mu na podpisanie się pod zdaniem:
"Spółka prowadzi przejrzystą i rzetelną politykę informacyjną oraz dba o systematyczną, należytą komunikację z inwestorami i analitykami"
Ma chłop jajeczka, że odważył się po raz kolejny zagrać na nosie indywidualnym inwestorom. Ba! Wszystkim inwestorom!
Kiedyś pisałeś żeby kupować bo zaraz będzie 20 groszy. Było to w zeszłym roku. Rok minął teraz już nie piszesz że będzie 20 groszy tylko że zaraz zdejmą z giełdy. Dla mnie jesteś po prostu taką mendą forumową co tylko zaśmieca to forum i miesza w głowach. Poważni inwestorzy nie kłapią tyle ozorem.
1. Nigdy nie pisałem, że będzie tu 20 gr, a na pewno nikogo do tego nie namawiałem, 2. "Poważni inwestorzy nie kłapią tyle ozorem" - a co robią poważni inwestorzy siedzący na tym forum? Tak jak ty nic nie piszą tylko czytają i czerpią informacje z nielicznych mądrych postów, a jeżeli już coś napiszą to jest to żałosne, 3. "...menda forumowa"? ......a jak nazwać forumowicza, który jedyne co, to potrafi tylko wyzywać innych udzielając się pod różnymi NICK-ami? Dla przypomnienia: Apsik, Mordawkubeł, Silver, kupujcie, Hehehe, all, abc.........
Mogę być nawet tą mendą forumową ale przynajmniej piszę z 1 NICKu od zawsze, a nie tak jak ty oszukujesz innych sprawiając wrażenie mądrego. Widać......, nie masz nic ciekawego do powiedzenia, więc skąd ten komentarz? Co takiego się stało, że postanowiłeś stworzyć kolejny mało inteligentny NICK i napisać 4 zdania?
Następnym razem, gdy będziesz chciał kogoś obrazić to przynajmniej podaj powód, jakiś argument na potwierdzenie tej tezy, bo napisanie tylko "menda forumowa" jest po prostu............ słabe.
Czyli o 20 groszach nie pisałeś powiadasz?? Ale o tym że czekasz aż podkręca kurs na złotówki i wtedy sprzedasz swoje "miliony" akcji to też pewnie powiesz że nie pisałeś. Przestań już naganiać ludzi na to łajno w które wdepłeś i wyjsć nie możesz i nie rób z siebie większego błazna niż jesteś. Adios
Jedź tam i nie wracaj. Jak może pojawisz się tam to ze zdziwienia, że można tak bełkotać jak ty, zapanuje tam pokój i wreszcie zrobisz cos pozytywnego.