• Rachunki i Orzeł Autor: ~KamilGitmen [154.133.128.*]
    Rachunki Twoja perspektywa na to wszystko w pełni pokrywa się z moją, co powiem na temat GOP żonie z którą wspólnie inwestujemy, za chwilę ty piszesz tutaj dokładnie to samo, pokrywają się wszelkie wyliczenia. Jestem pod wrażeniem, że w końcu ktoś liczy podobnie do mnie czyli z sensem i racjonalnie i chce mu się udzielać. Widać na rynku ludzie z kapitałem już nauczyli się liczyć game dev co pokazują kursy spółek. Koniec bujania w obłokach, zostały bankierowe niedobitki marzyciele w dużej masie płotek co po 1500 zł inwestują i dalej liczą c/z na rok premiery w przedziale 10-15 haha. Podziwiam , że chce Ci się z tą niewiedzą walczyć, ja już dawno mam to sobą. Z ogromną przyjemnością bym kiedyś z Tobą piwko strzelił bo widać , że masz pojęcie a te barany myślą , że to naganianie. Orzeł Ciebie też kojarzę od lat , jak jeszcze na giełdzie było 5 spółek game dev. Sorry ale Twoja strategia na game dev jest teraz dla mnie beznadziejna, kiedyś pewnie zarabiałeś wiele, teraz to nie będzie działać bo na giełdzie nie ma nic stałego a ty się nie rozwijasz tylko stanąłeś w miejscu i myślisz, że zawsze będzie jak było. Byłem w tym samym czasie z Tobą na kilku papierach w ciągu ostatnich około 7-8 lat na game dev, tylko ja wychodziłem a ty dalej brnąłes i nie wiem czy kiedykolwiek Ci się to opłacało. Tak czy siak szacunek dla Ciebie też i z Tobą również bym z przyjemnością przy piwku podebatował. Pozdrawiam ze słonecznego Egiptu, GOP zafundował mi tutaj miesiące pobytu, teraz przyglądam się na chłodno. Pozdrawiam Kamil Gitmen.
  • Re: Rachunki i Orzeł Autor: ~Piotr [185.13.186.*]
    A jak szanujesz posty o ruchaniu kolesia rachunki ? Też masz do nich taki szacunek ?
    Przecież to zwykła szma ta której celem jest z obrzydzenie spółki nic więcej
  • Re: Rachunki i Orzeł Autor: ~gitmen [154.133.128.*]
    Nie wiem co jest jego celem bo go nie znam ale bardzo dobrze liczy.
  • Re: Rachunki i Orzeł Autor: ~Orzel74 [188.146.110.*]
    Rachunki z kolegi telefonu piszesz czy z partnerki.
    Nie znam rachunki Orzeł ale jak chcesz to dam kontakt na priv. Założę maila i podeslesz swój. Wiem , Że to może tak wyglądać ale tak nie jest. Szacunek Panie inwestorze. Szanuję każdego kogo widzę tutaj od lat , a ty zawsze podpisujesz się tak samo. Nie każdy musi być Twoim wrogiem pomimo odmiennych poglądów na dany temat.
  • Re: Rachunki i Orzeł Autor: ~Rachunki [89.71.194.*]
    o ktorej te piwo frajerze?????

zaprosiles a teraz co????
  • Re: Rachunki i Orzeł Autor: ~Rachunki [31.61.244.*]
    Oj orzełku. Hehe gitmen to jeden z bardzo niewielu, który tu kuma. Widziałem kkedyś jego wpisy m.in. na Creepy Jar ... prawdziwy świadomy inwestor ... paranoje się leczy
    Gitmen, sluchaj, krótka piłka. o ktorej te piwo???? ja juz gotowy . czekam na ciebie
    Najlepszego. Udanego wypoczynku!!!
    Rachunki to nie wróg tylko zwykła ........ Co z tego że matematyk jak ja go przy 10 zł tutaj nie widziałem. Ba ja go tu nawet przy 15 zł nie widziałem.
    Czekamy do kolejnych bugfix'ów a na ocenę inwestycji oraz IFZ przyjdzie czas.
    Ty się orzeł denerwuj a ja za GOP mogę w Egipcie w all inclusive w Ali Baba spędzić pół roku. Za moment wrzucę relacje na you tube z wypoczynku i ludzie będą mogli nienawidzić mnie jeszcze bardziej, bo mi się udało. Rodzina 2+2. Relacja będzie super, dużo nagrywam. Nikt Hurghady tak nie pokazał. Pozdrawia od 7 lat bezrobotny Gitmen. Tylko GPW!!!!
    zalosny smietnik. podnieta egiptem. syf kila i mogila, wyjazd dla biedy z pl
    hahaha
  • Re: Rachunki i Orzeł Autor: ~Orzel74 [194.15.120.*]
    Buhahahaha. Kocham te teksty na bankierze.
    Ależ ty byłeś przez tyle miesięcy przyczajony tygrys na forum. A tam dzika czarna pantera.
    Udanego wypoczynku.
    Nie byłem przyczajony tygrys, rozgrywkę zacząłem 2-3 tyg temu i rozegrałem 2 idealne ruchy co nie zdarzyło mi się od lat. Na giełdzie tak nie jest niestety. Życzę każdemu tego poziomu w przyszłości.
    Jesteś super no po prostu gitmen
    Zobacz ile hajsu natrzaskałem.
    A jak to mam zobaczyć.
    A tak na serio ile masz lat.
    Zapraszam do poznania siebie nawzajem. Zobaczysz , nie jestem bogacz, co mam na giełdzie muszę mieć żeby obracać, jak coś się trafi extra to lecę. COVID dał mi się dorobić i trzyma mnie na powierzchni. Wcześniej game dev ciągnął temat. W 2022 nie zarobiłem nic praktycznie, +1000 zł przy obrocie 33 mln z kontaktami na których nigdy za wiele nie zarobiłem i średnio sobie radzę . Nie robię z siebie Boga inwestycji ale wiem , że na game dev wychodzę lepiej niż ty, choć często zazdroszczę cierpliwości i trzymania tematu. U mnie wejście to max 2-3 miesiące a na GOP to było teraz max 7 sesji. Wykonałem 2 super ruchy które weszły idealnie i dało mi to 130k zarobku. Dla obecnych tu rekinów pewnie to niewiele, u mnie tez to nie zmienia wiele bo dla mnie to podreperowanie systemu operacyjnego, im więcej masz tym mniej procent potrzebujesz. Po styczniu 2022 miałem do odrobienia 300k straty jakie zrobiłem na mercator który dał kosmos w 2021 więc zero spiny i dołożył się CDR na który miałem shorty i wyskoczył Elon Musk z swoim Twitterem, wymieklem ciąłem stratę na górce jak frajer, później okazało się że miałem rację i wystarczyło trzymać a byłby kosmos. W 11 miesięcy na słabym rynku odrobiłem całą stratę wyszedłem na beznadziejny plus. To jest giełda. Jak żyjesz tylko z tego jak ja od lat i nie masz stałego dochodu bo jesteś bez jakiegokolwiek wykształcenia to łatwo nie jest, zły nastrój, kłótnie z żoną bo Ci źle, namiastki alkoholizmu bo po grubej stracie trzeba wypić, odbija się nie tylko na mnie ale na całej rodzinie. Na szczęście od kilku miesięcy tak nie jest. Dlatego zawsze będę szanował każdego kogo widzę na GPW od lat i nigdy go nie obrażę pomimo , że mnie obraża. Pozdrawiam Orzeł74 i szacunek z.mojej strony.
  • Re: Rachunki i Orzeł Autor: ~Orzel74 [194.15.120.*]
    Szacunek.
    No to 2-3 tygodnie byłeś przyczajony idealny tygrysek. Jak ty to wytrzymałeś, bez wpisów. Twardziel
    Biedniej mogłem jechać do Turcji. Zdecydowałam jednak się na Egipt. Pozdrawiam zupełnie bez zawiści. Miejsce super jest.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.71.194.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Nie wiem czy go widziałeś czy nie, wiem , że dobrze liczy . Mnie też na tych poziomach nie było a zobacz ile hajsu natrzaskalem.
    Dziękuję. Ciężko wyłapać Twoje wpisy bo wielu się podszywa. Jak atmosfera opadnie to dam kontakt na priv. W grupie zawsze raźniej. Ja w życiu prywatnym nie znam nikogo kto inwestuje na GPW. Jestem prosty chłopak z popegeerowskich wsi i się tego nie wstydzę. To inni powinni się wstydzić bo nie doszli do tego poziomu co ja a startowali z kilku poziomów wyżej. Zawsze z szacunkiem do inwestorów pozdrawia Kamil Gitemski.
    Rachunki ostatni wpis był do Ciebie. Jeszcze pogadamy przy piwku. Ja stawiam.
    Bardzo chętnie! :) Gratuluję świetnego zarobku na GOP. Bardzo miło czyta się taką pozytywną relację z sukcesów giełdowych od szczerego gościa , który po prostu dzieli się fajną historią , bez napinki , protekcjonalnych wstawek i innych niepotrzebnych "ozdobników" :)) Pozdrowienia!
[x]
GAMEOPS -3,14% 9,86 2026-03-12 16:38:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.