Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  27,00 zł , zmiana od tamtej pory: -43,41%

Re: Rachunki i Orzeł

Zapraszam do poznania siebie nawzajem. Zobaczysz , nie jestem bogacz, co mam na giełdzie muszę mieć żeby obracać, jak coś się trafi extra to lecę. COVID dał mi się dorobić i trzyma mnie na powierzchni. Wcześniej game dev ciągnął temat. W 2022 nie zarobiłem nic praktycznie, +1000 zł przy obrocie 33 mln z kontaktami na których nigdy za wiele nie zarobiłem i średnio sobie radzę . Nie robię z siebie Boga inwestycji ale wiem , że na game dev wychodzę lepiej niż ty, choć często zazdroszczę cierpliwości i trzymania tematu. U mnie wejście to max 2-3 miesiące a na GOP to było teraz max 7 sesji. Wykonałem 2 super ruchy które weszły idealnie i dało mi to 130k zarobku. Dla obecnych tu rekinów pewnie to niewiele, u mnie tez to nie zmienia wiele bo dla mnie to podreperowanie systemu operacyjnego, im więcej masz tym mniej procent potrzebujesz. Po styczniu 2022 miałem do odrobienia 300k straty jakie zrobiłem na mercator który dał kosmos w 2021 więc zero spiny i dołożył się CDR na który miałem shorty i wyskoczył Elon Musk z swoim Twitterem, wymieklem ciąłem stratę na górce jak frajer, później okazało się że miałem rację i wystarczyło trzymać a byłby kosmos. W 11 miesięcy na słabym rynku odrobiłem całą stratę wyszedłem na beznadziejny plus. To jest giełda. Jak żyjesz tylko z tego jak ja od lat i nie masz stałego dochodu bo jesteś bez jakiegokolwiek wykształcenia to łatwo nie jest, zły nastrój, kłótnie z żoną bo Ci źle, namiastki alkoholizmu bo po grubej stracie trzeba wypić, odbija się nie tylko na mnie ale na całej rodzinie. Na szczęście od kilku miesięcy tak nie jest. Dlatego zawsze będę szanował każdego kogo widzę na GPW od lat i nigdy go nie obrażę pomimo , że mnie obraża. Pozdrawiam Orzeł74 i szacunek z.mojej strony.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
GAMEOPS 0,53% 15,28 2025-10-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.