• Jeden zespół Autor: ~Anonymous [78.10.165.*]
    Witam po przerwie. Małecki wybrany najpierw do zarządu, potem na prezesa. Przypadkowe zrządzenie losu? Kąsa rękę która go oddelegowała? Czas przejrzeć na oczy. Teraz niemoc jak za czasów BLG. Gdzie jakiś postęp po ponad 2 latach prezesury. Jak nie zbierzecie 5% poza PAM i nie zapłacie walnego to wykiwaja was i czeka was czekanie do usra... śmierci. Tak wiec pobudka.
  • Re: Jeden zespół Autor: ~Cudaku [38.75.137.*]
    Co to nam obiecywałeś kilka lat temu ?
  • Re: Jeden zespół Autor: ~Co [5.173.16.*]
    Wy zróbcie to, wy zróbcie tamto, ciągle czytam tu jak jakiś b.ar.an pisze co inni mają zrobić:-) To nie Anonymous raczej Nikt albo Realista tylko zmieni IP i nick. Kolejny dzień pisania bzdur...
  • Re: Jeden zespół Autor: ~Toż_to_szok [46.187.235.*]
    Anon nie w temacie jesteś.
    Przecież się biją o papier, maczugi i kałachy poszły w ruch, na ostatni szlif wejdzie maczeta.
    Także nie siej defetyzmu i spytaj kolegów co jest grane.
    To co, biją się czy biją tylko nas jak zwykle???

• Re: Jeden zespół Autor: ~Realista [46.134.191.*]
    Dnia 2024-04-13 o godz. 14:52 ~Co napisał(a):
    > Wy zróbcie to, wy zróbcie tamto, ciągle czytam tu jak jakiś b.ar.an pisze co inni mają zrobić:-) To nie Anonymous raczej Nikt albo Realista tylko zmieni IP i nick. Kolejny dzień pisania bzdur...

No właśnie, kolejny dowód na oś.ly upór i brak jakiejkolwiek chęci zrozumienia katastroficznego zarządzania spółką. Jeśli ktokolwiek pokazuje ślepotę obecnego zarządu jest zasypywany stekiem wyzwisk, podszywaniem się pod innych itp. Trzeźwa ocena nie jest w ogóle brana pod uwagę, a wręcz wywołuje wściekłość i agresję. A zatem, katastrofa jest nieunikniona i nie da się jej zapobiec. Amen.
  • Re: Jeden zespół Autor: ~student [169.155.242.*]
    Co masz na myśli katastroficzne zarządzanie
  • Re: Jeden zespół Autor: ~XXX [5.173.36.*]
    anonymek żal dupę ściska że Małecki z PAM odcięli was od koryta
  • Re: Jeden zespół Autor: ~Foff [5.252.160.*]
    " Zarobią nieliczni "

Pamiętamy obwiesiu !!
  • Re: Jeden zespół Autor: ~Realista [46.134.191.*]
    Dnia 2024-04-13 o godz. 18:16 ~XXX napisał(a):
    > anonymek żal dupę ściska że Małecki z PAM odcięli was od koryta

A Ciebie dopuścili do koryta? To ile się nachapałeś? Jesteś już milionerem, czy masz tylko nadzieję i wierzysz nadal oszustom?
  • Re: Jeden zespół Autor: ~XXX [5.173.68.*]
    - nie jest źle przynajmniej pamowcy otrzymują życzenia Świąteczne !
  • Re: Jeden zespół Autor: ~Bida [37.30.26.*]
    Ale w laurkach nie ma dolarów. Papier twardy. Nawet d ... nie wytrzesz
  • Re: Jeden zespół Autor: ~tvnmaniak [89.151.27.*]
    Czy ten zespół to WSI?
  • Re: Jeden zespół Autor: ~Pytam [31.0.43.*]
    Ogarniamy temat 5% tylko wytłumacz o co walczymy a raczej o ile i co z tymi z Cypru o których pisałeś że mają 30 %
  • Re: Jeden zespół Autor: ~Rumcajs [37.30.20.*]
    Cypisek zasnął. Mam się brać za Hankę, czy 5% kołować? Rozczarowujesz mnie Anonumousie
  • Re: Jeden zespół Autor: ~Rumcais [37.30.26.*]
    Wziąłem Hankę póki co
  • Re: Jeden zespół Autor: ~Rumcais [37.30.20.*]
    To prawda ze Pani vice prezes jest bez akcji? Potwierdzi to ktoś? Cały zarząd i Rada Nadzorcza ma 70k akcji tylko? Qrwa to jak oni mają Wam sprzedaż akcji załatwić?
  • Re: Jeden zespół Autor: ~Cc [109.243.146.*]
    Kupią sobie za 5zl sztuka jak już będą wiedzieć że ktoś chce drożej ?
  • Re: Jeden zespół Autor: forward [37.47.176.*]
    Dnia 2024-04-17 o godz. 16:20 ~Cc napisał(a):
    > Kupią sobie za 5zl sztuka jak już będą wiedzieć że ktoś chce drożej ?

////////// zarząd i RN nie mogą gdyż posiadają dostęp do informacji poufnych więc nie wysilaj się
  • Re: Jeden zespół Autor: ~Jack [31.0.75.*]
    Mogą kupić na matki żony i kochanki
  • Re: Jeden zespół Autor: ~on [147.161.131.*]
    Zarząd, który nie ma akcji/ ma niewiele pracuje charytatywnie z jakiego powodu?
    Chyba coś tu nie gra
  • Re: Jeden zespół Autor: ~Johnny [46.113.12.*]
    Ty nie masz wcale i siedzisz na forum.
  • Re: Jeden zespół Autor: ~Złoty [91.109.28.*]
    70k sztuk to mało?
  • Re: Jeden zespół Autor: ~Posiadacz [46.151.20.*]
    Coś chyba jest na rzeczy .Wystawiłem tu na forum kiedyś 50 K . Sprzedałem trochę . Napisał do mnie facet na e-maila i napisał abym się nie spieszył do końca roku . Wyjaśnił mi pewne fakty . Wstrzymałem się ze sprzedażą . Pozdrawiam
  • Re: Jeden zespół Autor: ~on [147.161.131.*]
    oj wielu tych facetów w tej spółce się przewinęło
  • Re: Jeden zespół Autor: ~Icek [5.173.70.*]
    posiadacz a czy te fakty są tajne ,bo jak nie to może byś to wkleił na forum to razem będziemy się wstrzymywać ?
  • Re: Jeden zespół Autor: ~Ehhh [31.13.191.*]
    Jedno i to samo - oszukiwanie że jest sprzedawca akcji że jest kupiec że jest inwestor o którym wie ktoś inny ale nie powie bo ściśle tajne i tak byle do kolejnej wrzutki czyli ten rok już zaliczony bo do końca roku napisali . Więc kolejna wrzutka po nowym roku , już bez oszustwa w wakacje i przed świętami. Jakie to naiwne
  • Re: Jeden zespół Autor: ~Realista [46.134.43.*]
    A może byśmy poprosili Lecha Wałęsę o radę. Jak sam twierdzi - zawsze miał dobre - tylko go nie słuchano.
  • Re: Jeden zespół Autor: ~Dolar [95.49.98.*]
    Nikt nie pomoże w tym skorumpowanym państwowe
  • Re: Jeden zespół Autor: ~Rumcajs [37.30.20.*]
    Posiadacz czego się dowiedziałeś? Uchylisz rąbka tajemnicy?
  • Re: Jeden zespół Autor: ~Olej [89.40.183.*]
    Nie uchyli bo to wszystko forumowa ściema.
  • Re: Jeden zespół Autor: ~Toż_to_szok [46.187.235.*]
    Właśnie sobie uświadomiłem, że chce sprzedać 5000 akcji po 5zł.
    Proszę Samarytanina który powstrzymał od tego podobno błędnego ruchu Posiadacza, by powstrzymał tymi samymi argumentami i mnie skoro publicznie gramy w cisze.
    Z góry bardzo dziękuję, po takiej deklaracji Posiadacza rośnie wiara w ludzi w naszym pięknym acz dziwnym kraju.
    Podać meila???
  • Re: Jeden zespół Autor: ~Realista [46.134.43.*]
    No właśnie. Dodatkowo zauważyłem, że Johnny/Małecki powoli acz systematycznie mądrzeje (może trzeźwieje), bo ostatnio nie wspomina o żabce i jakby mniej używa negatywnych epitetów wobec adwersarzy. Może przechodzi terapię odwykową i ocalałe szare komórki jakoś się pozbieraja, a on zacznie dostrzegać swoje poprzednie błędne decyzje, które skoryguje i wyjdziemy z Petrolem na prostą. Ho, ho ...... wszystko jest możliwe. Mam nadzieję, że Johnny nie taki gł.upi, na jakiego wygląda.
  • Re: Jeden zespół Autor: ~Johnny [46.113.12.*]
    Kompleksy cały czas u ciebie górą, że o głupocie nie wspomnę.
  • Re: Jeden zespół Autor: ~Realista [46.134.50.*]
    Dnia 2024-04-17 o godz. 23:13 ~Johnny napisał(a):
    > Kompleksy cały czas u ciebie górą, że o głupocie nie wspomnę.

Zgadza się, twojej nie dorównam, więc ambicja urażona.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [169.155.242.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [46.134.50.*]
    Tak, uważam to za niestosowne, jeśli ktoś mnie obraża to znaczy że nie jest wart mojego czasu i z takim osobnikiem nie dyskutuje, ide dalej, jesteśmy w cieżkim położeniu i ludzie umoczyli kase, jedni wiecej, drudzy mniej a niektórzy dużo, podejrzewam że ci co dużo to nikomu nie ufają i zostali sami, zadzwoń pan do prezesa i z nim porozmawiaj albo napisz normalnego maila, to też człowiek, a jeśli jest pan z paczki krauzego złodzieja lub innych cwaniaków to i tak się spotkamy, myślę że na krauzego nie jeden ostrzy zeby, dlatego niech się wszyscy normalni ogarną na tym forum, a krauze niech sobie nie myśli że jak jest już stary to świat zapomniał, nigdy nie zapomni, a zemsta jest słuszna
  • Re: Jeden zespół Autor: ~Realista [46.134.50.*]
    Dnia 2024-04-18 o godz. 21:08 ~student napisał(a):
    > Tak, uważam to za niestosowne, jeśli ktoś mnie obraża to znaczy że nie jest wart mojego czasu i z takim osobnikiem nie dyskutuje, ide dalej, jesteśmy w cieżkim położeniu i ludzie umoczyli kase, jedni wiecej, drudzy mniej a niektórzy dużo, podejrzewam że ci co dużo to nikomu nie ufają i zostali sami, zadzwoń pan do prezesa i z nim porozmawiaj albo napisz normalnego maila, to też człowiek, a jeśli jest pan z paczki krauzego złodzieja lub innych cwaniaków to i tak się spotkamy, myślę że na krauzego nie jeden ostrzy zeby, dlatego niech się wszyscy normalni ogarną na tym forum, a krauze niech sobie nie myśli że jak jest już stary to świat zapomniał, nigdy nie zapomni, a zemsta jest słuszna

Jakoś nie przypominam sobie żebym ciebie obrażał, a tym bardziej bez sprowokowania, ale może coś przeoczyłem. Natomiast J.nny zaczepki inicjował, więc nie pozostałem bierny i nie jest to niestosowne. Położenie nasze znam, byłem w PAM i nigdy się nie wypisywałem. Prowadziłem dialog z RM i wytykałem błędność jego polityki, ale to jak grochem o ścianę. Bardzo bym chciał, aby RM, a nie ja, miał lepszy zmysł przewidywania. W co, niestety, nie wierzę.
  • Re: Jeden zespół Autor: ~Alfred [143.198.44.*]
    Milczą jak amen w pacierzu. Tyle to jest warte . Oczywiście ktoś napisze za chwilę że pieniądze lubią ciszę a głupota i bieda jest głośna i rozżalona.
  • Re: Jeden zespół Autor: ~Rumcais [37.30.20.*]
    Dokładnie Alfred. Urobili nawet stara gwardie. Zośki, Forwardy, Adalberty. Wszyscy siedzą cicho, a zarząd ma polewkę
  • Re: Jeden zespół Autor: ~Gamoń [83.28.215.*]
    Podejrzewam że Zosię to odurzają , bo Ona z takim temperamentem, nie sposób żeby milczała .
  • Re: Jeden zespół Autor: ~Złoty [91.109.21.*]
    Wystarczy zapytać o fakt i jest cisza. To nie fakt a majak.
  • Re: Jeden zespół Autor: ~Realista [46.134.8.*]
    Złote słowa (cała prawda)
    Kłótnie nam nie potrzebne panie Realista, a bałagan jaki został po francuzie jest ogromny, niestety
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [46.134.37.*]
  • Re: Jeden zespół Autor: ~Realista [46.134.37.*]
    Zgadza się, fuhrerowi nie wolno proponować innej niż jego strategii, w przeciwnym razie KL
    sam nie rządzi
  • Re: Jeden zespół Autor: ~Realista [46.134.35.*]
    Ten z wąsikiem też nie podkładał sam w kre.matoriach.
  • Re: Jeden zespół Autor: ~Podkurwiony_Cypis [37.30.20.*]
    Jeden zespół pod cichym dowództwem Krause i Kazachów. Czy będzie skłonny rzucić ochłap gawiedzi
[x]
PETROLINV 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.