• Sandman76 i jego AT czy AF i realizacja planu naprawczego :):):) Autor: ~piracik33 [37.28.156.*]
    Sandman76 założę wątek żeby łatwiej było podbić w sierpniu i grudniu...
    A wiec reasumując naszą wymianę poglądów na innych wątkach, pachołku funduszy upierasz się w teorii swojego krzyża śmierci i spadku -20% od tamtej pory. Ok.
    Tylko ile akcji mógłby przykładowo kupić inwestor który sprzedał 20k akcji z chęcią odkupienia niżej o 20% ....nie ma opcji bo każdy większy zakup automatycznie winduje kurs. Wiem skupowałem wam po 100,200szt a i tak zlecenia były podbijane żeby nie wpadało za dużo......Zapewne wie to każdy kto dokupuje w tej promocji..:):):)
    Tu już nie ma ludzi z przypadku którzy liczą na +30% i zamknięcia pozycji....
    Tu będzie bardzo wysoko w swoim czasie dlatego cierpliwi zostaną dobrze wynagrodzeni.....:)

Pomijając Twój krzyż śmierci któy już jest przeszłością skupmy się na przyszłości a wiemy jak ona się rysuje...
    Dlatego tak jak wczoraj napisałem głębokim poważaniu mam AT na perełce bo małym kosztem kreślisz sobie co chcesz....

Ja bazując tylko na swoim doświadczeniu, obserwacji rozwoju spółki, nowych umowach czyli analizie fundamentalnej oraz zbliżającym się wielkimi krokami zakończenie procesu certyfikacji bez śmiesznych ZŁOTYCH KRZYŻY czy CHORĄGWI POD I ZA CIENIEM oceniam że kurs będzie min na poziomie 40zł a koniec 2024 zobaczymy 50zł......

Oczywiście teraz jak szorujemy po dnie to jesteś bardzo zainteresowany spółką ale przypomnę ci posty z początku roku gdzie pisałeś że masz mały pakiecik i nie interesuje cię ta spółka bo masz inne lepsze perełki które dadzą dużo lepiej zarobić....
    Tym bardziej śmieszy mnie Twoje warowanie na forum nieważne czy zalogowany czy nie....:):):)

Pamiętaj ,że wczorajszy post w którym piszesz, że AF jest ok nie wymaże tego co pisałeś po ostatniej prezentacji perełki na GPW
    Forum nie zapomina!
    I jeszcze jedno .
    Wczoraj straszyłeś piątkiem....no i..?
    Pamiętaj zostaniesz w skarpetkach i już nigdy po opchaniu papiera na górce nie napiszesz o inwestorach ''wisielce''....
    Karma zawsze wraca!

A teraz możesz wylewać szlam zalogowany, nie zalogowany z resztą płatnych trolów(przygłupów)
    Hasta la vista pachołku funduszy! ( nie pracowniku)
  • Re: Sandman76 i jego AT czy AF i realizacja planu naprawczego :):):) Autor: ~PZPR [89.64.105.*]
    Piracik33 uzasadnij dlaczego Twoim zdaniem będzie pod koniec roku kurs 50 zł . Jak to wyliczyłeś ?
    Takie pisanie może doprowadzić co niektórych do poważnych strat .
    Zamieszczenie nieprawdy w internecie może skutkować wyciągnięciem konsekwencji prawnych wobec osoby publikującej takie informacje.
    Uważaj co piszesz.
  • Re: Sandman76 i jego AT czy AF i realizacja planu naprawczego :):):) Autor: ~Ihaaaaa [5.184.219.*]
    Ja obstawiam minimum 80 wyliczyłem na oko
  • PZPR Autor: ~piracik33 [37.28.156.*]
    Teraz to już padłem i pokładam się ze śmiechu.....Bądź chociaż raz poważny. Jak cały czas pisałeś o 27 zł przy poziomie 38 doszło do tylu bo tak spuściłeś kurs to nie było karalne ...?
    Zrobiłeś to jawnie i w porozumieniu.....
    Człowieku przez ciebie zapewne kilka osób skończyło w wariatkowie jak kupowali za 45 i sprzedawali za 27....oczywiście na własną prośbę bo GPW to sztuka cierpliwości....

Ale ci wytłumaczę skąd moje 40zł w sierpniu i 50 na koniec roku...:)
    Otóż obserwuje jak spółka realizuje plan naprawczy, jak pozyskuje nowych klientów i do tego koniec procesu certyfikacji.....
    Znając waszą pazerność będziecie pompować nawet dużo wyżej .....
    Ale dla mnie poziomy 50zł są porostu śmieszne więc nawet sztuki nie oddam w tej cenie....

Ale oczywiście możesz zgłosić mnie do KNF czy prokuratury za wyrażanie swojej opinii na forum inwestycyjnym..:)
    Zresztą bardzo chętnie bym się z Tobą spotkał i zaśmiał w TWARZ na takiej konfrontacji :)

• Re: PZPR Autor: ~Młynarz [46.149.211.*]
    Doskonała, merytoryczna wypowiedź. Cała prawda o oszustach pracujących na zlecenie. Zresztą ta plaga jest na praktycznie każdej perspektywicznej Spółce.Pozdrawiam
  • Re: Sandman76 i jego AT czy AF i realizacja planu naprawczego :):):) Autor: ~DD [194.92.0.*]
    Pirat matole przestań biadolić o 20 tyś akcji jak tu nawet nikt nie chce kupić tysiąca. To że Cię ubrali w akcje to sam sobie jesteś winien Twoje decyzje biznesowe. Nie naganiaj, nikt nie weźmie od ciebie akcji z litości. Wracaj do swojej roboty, zarób w żabce to co prze.... na giełdzie.

• DD Autor: ~piracik33 [37.28.156.*]
    Pustaku, wiedziałeś 20750szt równo miesiąc temu.....a teraz to.....:):):)
    Zaczynają się nerwy....:):):)
    Bardzo dobrze:)
    Zaczyna boleć...:)
    Dobrze, ale to jeszcze nie ten ból co będzie niedługo....:):):)

• Re: DD Autor: ~DD [194.92.0.*]
    Oglądam tylko młode piersi. Zamrażaj kasę dalej.
  • Re: Sandman76 i jego AT czy AF i realizacja planu naprawczego :):):) Autor: leser1 [154.187.139.*]
    Piracik33 Ty to chyba zostaniesz moim nowym guru bo wizję masz piękne. A napisz co w tych wizjach jest przed 40, czy tam 50 złotych. Bo jak pisałem o 24 to byłem nierozgarnięty a jednak te 24 lizneliśmy i jeszcze lizniemy w mojej wersji bajki.
    Stąd pytanie jak jest w Twojej opowieści bo na teraz 30 złotych pozostaje w sferze fajnych bajek zaraz koło Bolka i Lolka i Gargamela
  • Laser1 Autor: ~piracik33 [37.28.156.*]
    Wizje i to urojone masz TY ....Pisałeś o 22 i 24 zł...Czekamy i czekamy a tu nic nie ma.
    Złamcie kanał wzrostowy to wtedy przestane uważać cię za pachołka i popychadło piszące na zlecenie bzdury na forum.

Bliżej jest na nam do 50zł niż do 18 mimo, że to tylko 7 zł różnicy a nie 25.....Co to by było jak by kreski przestały się zgadzać:):):)

A tak na serio dalej uważam cię za niepełnosprawnego umysłowo i tak zapewne zostanie po tym jak się naczytałem Twoich wypocin w lutym i marcu...:):):)
    Niezłe plecy macie na tym Krzyżu śmierci :)
    A moje wizje jak to określiłeś opieram na tym co zostało zawarte w pierwszym poście....
    Naucz się czytać ze zrozumieniem a nie jak Sandman76 od razu odpisywać z pianą na mordzie widząc nick Piracik33

Wasz czas się kończy tyk,tyk,tyk.......:)

• Re: Pirat bajkopisarz Autor: leser1 [154.187.139.*]
    Nie pij tyle to zobaczysz. Wróć trochę i zajrzyj jakie minimum było na kursie 5 kwietnia. Nie przypadkiem 24 z groszami? I tam kurs spokojnie wróci, a i te Twoje 22 może jeszcze zobaczysz.
    Inteligencją nie grzeszysz, mi to nie przeszkadza ale spójrz czasem w lustro nim coś o kimś napiszesz bo może właśnie opisujesz siebie. I jeszcze raz 30 złotych na teraz jest marzeniem. Twierdzisz inaczej to spróbuj je zrobić chociaż na chwilę.
    Hahaha
    Marzyć można ale po co naciągać innych na własne marzenia.
  • Re: Pirat bajkopisarz Autor: ~sandman76 [46.204.4.*]
    Zgadzam się z Tobą leser1. Piracik33 wisi i szuka naiwnych na kupno wypisując bzdury i obrażając innych. Gość jest psychicznie chory na głowę i wszędzie widzi białe myszki które chcą go wydoić z kasy. Brak słów na tego klakiera.
  • Re: Pirat bajkopisarz Autor: sandman76 [77.222.229.*]
    Dnia 2024-04-12 o godz. 17:04 ~sandman76 napisał(a):
    > Zgadzam się z Tobą leser1. Piracik33 wisi i szuka naiwnych na kupno wypisując bzdury i obrażając innych. Gość jest psychicznie chory na głowę i wszędzie widzi białe myszki które chcą go wydoić z kasy. Brak słów na tego klakiera.

O ile w sumie masz rację w samej narracji, o tyle gdybyś rzeczywiście był mną, to czym prędzej dostałbys kupę (z nastawieniem na "kupę") odpowiedzi od piraciny.
    A tak to ani IP się nie zgadza, i nick nie zarejestrowany :)

• Laser1 Autor: ~piracik33 [37.28.156.*]
    Lubisz jak się pokazuje jakim szlamem jesteś .....proszę bardzo.

Re: W sumie mnie to śmieszy - 14 - Forum - Bankier.pl 

Przypominam że spółka od tamtej pory już jest kilka pięter wyżej :):)
    Walcz ,walcz......

A jak będziesz bardziej podskakiwał to jutro pogrzebie głębiej......:)
    I dopiero będzie wstyd:)
  • Re: Pirat bajkopisarz Autor: ~Tomasz [149.34.242.*]
    Zobaczysz 23 kwietnia kolego laser.
  • Re: Pirat bajkopisarz Autor: ~Obiektywny [149.34.242.*]
    Karton na dworcu głównym we Wrocławiu trochę lipnie nazywać domem no ale ....jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma hahahhah
    Oj laser kiedy ty dorośniesz
  • Re: Laser1 Autor: ~XXX [37.248.217.*]
    XD
  • Re: Laser1 Autor: ~XXX [37.248.217.*]
    Hahaha
  • Re: Laser1 Autor: sandman76 [77.222.229.*]
    Dnia 2024-09-09 o godz. 21:05 ~XXX napisał(a):
    > Hahaha

Lojezu, takie stare imienne wątki wykopałeś :)

a nie powinno być teraz 50 zł CONAJMNIEJ?
  • Re: Sandman76 i jego AT czy AF i realizacja planu naprawczego :):):) Autor: sandman76 [77.222.229.*]
    Dnia 2024-04-12 o godz. 12:31 ~piracik33 napisał(a):
    > Sandman76 założę wątek żeby łatwiej było podbić w sierpniu i grudniu...
    > A wiec reasumując naszą wymianę poglądów na innych wątkach, pachołku funduszy upierasz się w teorii swojego krzyża śmierci i spadku -20% od tamtej pory. Ok.
    > Tylko ile akcji mógłby przykładowo kupić inwestor który sprzedał 20k akcji z chęcią odkupienia niżej o 20% ....nie ma opcji bo każdy większy zakup automatycznie winduje kurs. Wiem skupowałem wam po 100,200szt a i tak zlecenia były podbijane żeby nie wpadało za dużo......Zapewne wie to każdy kto dokupuje w tej promocji..:):):)
    > Tu już nie ma ludzi z przypadku którzy liczą na +30% i zamknięcia pozycji....
    > Tu będzie bardzo wysoko w swoim czasie dlatego cierpliwi zostaną dobrze wynagrodzeni.....:)
    >
    > Pomijając Twój krzyż śmierci któy już jest przeszłością skupmy się na przyszłości a wiemy jak ona się rysuje...
    > Dlatego tak jak wczoraj napisałem głębokim poważaniu mam AT na perełce bo małym kosztem kreślisz sobie co chcesz....
    >
    > Ja bazując tylko na swoim doświadczeniu, obserwacji rozwoju spółki, nowych umowach czyli analizie fundamentalnej oraz zbliżającym się wielkimi krokami zakończenie procesu certyfikacji bez śmiesznych ZŁOTYCH KRZYŻY czy CHORĄGWI POD I ZA CIENIEM oceniam że kurs będzie min na poziomie 40zł a koniec 2024 zobaczymy 50zł......
    >
    > Oczywiście teraz jak szorujemy po dnie to jesteś bardzo zainteresowany spółką ale przypomnę ci posty z początku roku gdzie pisałeś że masz mały pakiecik i nie interesuje cię ta spółka bo masz inne lepsze perełki które dadzą dużo lepiej zarobić....
    > Tym bardziej śmieszy mnie Twoje warowanie na forum nieważne czy zalogowany czy nie....:):):)
    >
    > Pamiętaj ,że wczorajszy post w którym piszesz, że AF jest ok nie wymaże tego co pisałeś po ostatniej prezentacji perełki na GPW
    > Forum nie zapomina!
    > I jeszcze jedno .
    > Wczoraj straszyłeś piątkiem....no i..?
    > Pamiętaj zostaniesz w skarpetkach i już nigdy po opchaniu papiera na górce nie napiszesz o inwestorach ''wisielce''....
    > Karma zawsze wraca!
    >
    > A teraz możesz wylewać szlam zalogowany, nie zalogowany z resztą płatnych trolów(przygłupów)
    > Hasta la vista pachołku funduszy! ( nie pracowniku)

piszesz takie bzdury, że jak widać od strat na rachunku jest z tobą niestety coraz gorzej.
    To, co piszesz świadczy tylko o tym, jaką indolencją umysłową się "cieszy" twój mózg.

Napiszę ci jedną rzecz, bo za bardzo mieszasz w swoim kociołku i to będzie jedyna odpowiedź na ten wątek:

Opisałem sygnał AT (krzyź śmierci - zapraszam do google albo na Squabera) na D1. Od tamtego ,momentu kurs spadł 20%.
    I mnie zupełnie nie interesuje, czy ty czy ktokolwiek inny kupował jak spadło, czy nie kupował, czy sprzedawał czy trzyma albo że nie ma w ogóle. Nie ma to dla mnie żadnego znaczenia, bo nie jesteś w stanie zagrozić mojej strategii, bo jak widać gdy patrzę na swój portfel którym zarządzam od twojego pisania nic się w zasadzie nie wydarzyło.
    Napisałem tylko o sygnale AT i gdybyś przeczytał post uważnie, to widziałbyś jakie scenariusze nakreśliłem, patrząc również na statystykę. I cóż - po raz kolejny AT mnie nie okłamało i rynek jak widać widział chyba to samo, o czym ja pisałem zanim to nastąpiło.
    I nawet pod tym względem ktoś kto sprzedał po tym poście widząc to samo na wykresie w dołku mógł odkupić już więcej akcji.

To samo było gdy pisałem przy 8-10zł oraz przy 12.8. Ale przecież wtedy dla ciebie to było wręcz uwielbienie mojej osoby (o co nie prosiłem), no ale teraz AT pokazało coś innego i już jest be :)

Natomiast nigdzie nie odniosłem sie do AF i to co piszesz to są jakieś twoje urojenia i tyle. Zresztą widać, że na forum już się na tobie poznają, bo nawet po komentarzach jadą po tobie konkretnie.

Fakt jest taki, że po krzyżu śmierci spadło 20% i żebyś nie wiem jak się starał, tego faktu nie zmienisz.
    A jeżeli to wykorzystałeś, to zamiast pisać brednie i mnie obrażać powinieneś mi dziękować że masz więcej akcji, choć nie ma to dla mnie jakiegoś znaczenia, bo moje wpisy nie są rekomendacjami, tylko moją oceną tego, co widzę na kreskach. Ale jezeli jesteś osobą, która jak widac nie ma własnej strategii tylko idzie ślepo pod wpisy na bankierze - to cóż...

Z twojego zachowania wynika, że jesteś typowym dawcą kapitału i niby gardzisz AT, ale cały czas się na to powołujesz, że to nie działa. Więc skoro nie działa to daj sobie spokój z rzeczami których nie rozumiesz i bazuj na AF w długim terminie. Albo w zasadzie rób co chcesz bo to i tak nie ma dla nikogo z forum żadnego znaczenia.

Gdy będę chciał, będę pisał co będę chciał i to jest tylko i wyłącznie moja wola. I nie mam czasu siedzieć na forum jak ty 24/h, bo sygnały na AT pojawiają się w konkretnych momentach,. A ty odnosząc sie do mnie tyle razy odnosisz się cały czas do jednego wpisu, który tłumaczyłem ci już tyle razy, że najgłupszy by to zrozumiał.

PS. ale i tak najlepszy twoj post to ten, gdy napisałeś wczoraj, ze ubralem ludzi pisząc o AT przy kursie 8zl i 12.8zl
    Niech się pokaże choć jedna tak ubrana osoba, która narzeka, że kupiła MDG w takiej cenie.

Natomiast zacytuj, w któym momencie ubrałem ludzi za 40-45zl i czy aby przy tych poziomach pisałem, że moim zdaniem kurs w 2023 osiągnął swój szczyt przy 45zł. Bo jak sam wiesz tu pisali, że do konca 2023 będzie min 50 zł, a nawet 100zł ale ja sie z tym nie zgadzałem.
    I kto miał znów wtedy rację? Wiesz mi to wychodziło z kresek - ale jakoś dziwnym trafem rynek poszedł wlasnie w tym kierunku

zostawiam cię inwestorku z tymi myślami na weekend. Co do przyszłości MDG to jest zupełnie inny temat i póki co odniosimy TYLKO do posta o krzyżu śmierci. O tym, jak to widzę w przyszłości uważni czytelnicy wiedzą to od dawna - ale, tak jak to powtarzam - to są tylko moje przemyślenia na temat kursu, a nie zadne rekomendacje.

I ostatnia rzecz. Napisałeś w jednym z wątków, że próbuję wzbudzić zaufanie i renomę wśród ludzi, zeby potem ich ubrać. To dosyć osobliwe podejście, bo w jaki niby sposób buduje się renomę wśród inwestorów giełdowych? Czy nie aby na zasadzie trafności prognoz? A skoro prognozy są trafione, to ktoś mnie wtedy szanuje tak? A jeżeli prognoza spadkowa też jest trafiona, to wtedy przestaje się taką osobe szanować?

pozdrawiam inwestorku :) Napisałem ci tak dużo w specalnie założonym dla mnie wątku (za co ci serdecznie dziękuję), że masz co czytać i w zasadzie ta odpowiedź wyczerpuje temat z mojej strony, bo ja i tak po raz kolejny piszę ci to samo (różnica jest taka, że ja w odróżnieniu od ciebie piszę w sposob kulturalny)

wyśpij się. I przestań grać tą jedną akcją na XTB, bo to śmieszne jest :)
  • Re: Sandman76 i jego AT czy AF i realizacja planu naprawczego :):):) Autor: ~Krzysztof_E_P [37.30.118.*]
    Panowie… Te fora to często dziecinada - jedni i drudzy się zachowują jak dzieciaki w piaskownicy. Jeden pisze: ty to - inny ty tamto - tak jakby to miało jakiekolwiek znaczenie dla kursu czy spółki
  • Re: Sandman76 i jego AT czy AF i realizacja planu naprawczego :):):) Autor: ~Krzysztof_E_P [37.30.118.*]
    Te fora to często dziecinada - jedni i drudzy się zachowują jak dzieciaki w piaskownicy. Jeden pisze: ty to - inny ty tamto - tak jakby to miało jakiekolwiek znaczenie dla kursu czy spółki.
    Liczą się tylko fakty i konkrety - umowy, rozwój, perspektywy, wyniki finansowe i to ile kto ma akcji w jakiej cenie i za ile one będą w przyszłości - WSZYSTKO INNE TO DIDASKALIA!!! Opinie i ataki tego na tamtego i odwrotnie - które nic nie wnoszą merytorycznie - są bardzo infantylne i zupełne bez sensu! Dlatego lepiej się skupić na czymś wartościowym niż tracić czas i energię na coś takiego… Adios!
  • Krzysztof Autor: ~Piracik33 [45.128.38.*]
    Nawet nie masz pojęcia w jak wielkim błędzie jestes....:)
    Ale ja nie mam zamiaru cie z niego wyprowadzać. Przez 17 miesiecy od poziomu 10zl pokazuje zależność a ty taki post piszesz....ręce opadają.
  • Re: Krzysztof Autor: ~Krzysztof_E_P [37.30.118.*]
    Ty chyba już naprawdę jesteś odklejony - co kogo obchodzą twoje wypociny skoro powtarzasz je jak mantrę - zachowujesz się jak obrażony na świat dzieciak - który chce walczyć z forum - jakby wszyscy tu byli jakimiś spiskowcami - knującymi przeciwko twoim teoriom - przecież to jest żałosne i śmieszne zarazem :) Weź zimny prysznic i ogarnij się - bo już się pogubiłeś zupełnie - co kogo obchodzi czy ktoś jest z fundusz czy indywidualny - mały czy duży - każdy jest kowalem swojego losu! Nikt nikomu nie broni kupować czy sprzedawać akcji po jakiej cenie sobie życzy! Każdy ma swój rozum i swoją strategię - popadanie w jakieś teorie spiskowe - i widzenie we wszystkich wrogów to jakaś obsesja :) Jeśli masz problem z San to wyjaśnijcie to sobie miedzy sobą i tyle - a nie na forum zamiast skupić się na spółce to wrzucacie pełno wątków gdzie jeden drugiemu próbuje dopiec - to dziecinada i tyle! Infantylne zachowania na poziomie piaskownicy :))) Jeśli któryś z was chce pokazać jakim to nie jest super - hiper - inwestorem to łatwo można to zweryfikować po liczbie akcji i średniej cenie zakupu na tej spółce czy jakiejkolwiek innej :))) Można zarejestrować się na WZA - przyjechać - wymienić poglądy w 4 oczy jak faceci i po sprawie, a nie tworzyć elaboraty na forum próbując sobie dowalać :))) Każdy rozsądny człowiek będzie miał podobne zdanie :))) Dobrego weekendu! I warto wiedzieć co się pisze, a nie pisać co się wie
  • Re: Krzysztof Autor: ~Piracik33 [45.128.38.*]
    Dobre.....:)
  • Sandman76 Autor: ~Piracik33 [45.128.38.*]
    Kess ma rację. Piszesz śmieszne wyprawki. Totalnie nie na temat.
    Pominę ze wszyscy mają urojenia a ty jestes ten INWESTOR ktory wiesza wszystkich na haku.....

Powiem krótko o na temat. Nie będę się zniżał do twojego poziomu SZLAMU!!!
    Podbije watek w sierpniu i grudniu.
    I najważniejsze, odpuść kreski bo widać ze chyba ostro ci szare komórki rozwala jak zapominasz co publikujesz na forum.....
    Czyli mamy teraz pana" zuchy wy moje " i upadlego aniola" wzorowo Panowie pod kreseczke"
    Żenada
  • Re: Sandman76 Autor: sandman76 [77.222.229.*]
    Dnia 2024-04-12 o godz. 22:39 ~Piracik33 napisał(a):
    > Kess ma rację. Piszesz śmieszne wyprawki. Totalnie nie na temat.
    > > Pominę ze wszyscy mają urojenia a ty jestes ten INWESTOR ktory wiesza wszystkich na haku.....
    > >
    > > Powiem krótko o na temat. Nie będę się zniżał do twojego poziomu SZLAMU!!!
    > > Podbije watek w sierpniu i grudniu.
    > > I najważniejsze, odpuść kreski bo widać ze chyba ostro ci szare komórki rozwala jak zapominasz co publikujesz na forum.....
    > > Czyli mamy teraz pana" zuchy wy moje " i upadlego aniola" wzorowo Panowie pod kreseczke"
    > > Żenada

najpierw zobacz jakie ty wyprawki piszesz, zanim ocenisz kogoś innego.
    Moja wyprawka jest odpowiedzą na twoją, więc zacznij od siebie, ok? :)

odniosłem się wyraźnie do tego, co wklepałeś na klawiaturze i jeżeli ty uważasz że to jest nie na temat, to znaczy że sam nie rozumiesz tego co piszesz. A to powoduje, że dokonujesz sam na sobie spektakularnego samozaorania.

Super, że założyłeś ten jeden wątek zamiast pisać w kilkudziesięciu innych (jeszcze raz szczerze dziękuję za docenienie, ale jednak nadal uważam że mnie troche przeceniasz). Ale równie dobrze zamiast tworzyć spam na forum mogłeś to napisac w moim wątki o krzyżu śmierci. W sumie dyskusja dotyczy tylko tego, więc zabawę można ograniczyć tylko do tego wątki, nieprawdaż?

ja wiem, że boli ten krzyżyk...ale ból przejdzie :)

i jeszcze jedno. Wątek dotyczy krzyża smierci, prawda? Więc to, gdzie kurs będzie za kilka miesięcy, czy rok czy 5 lat to już zupełnie inna sprawa. Krzyż śmierci = -20%. Z tym dyskutuj :), a nie podpinasz jakieś wizje Jackowskiego :)

trochę sobie tu popiszemy, co? :)
  • Re: Sandman76 Autor: ~cezgol [217.97.56.*]
    Sandman, Ty jesteś konsekwentny? Rozumiesz, co piszesz? Napisałeś, że tylko jeden post tu wstawisz…
    Emocje grają :)
  • Cezol Autor: ~Piracik33 [45.128.38.*]
    Ale przecież pisze tylko zalogowany....:)
    Pan jest niesamowity......w jednym watku 3IP.
    Jak już odkrył wszystkie karty to zbliżamy się do ....:)
  • Re: Cezol Autor: ~test [91.94.0.*]
    Widzę że ten piracik to niezły ananas. 40 w sierpniu wg niego miało być a najeżdża na moje 18 za 2 tygodnie. Na takich zakłamańców trzeba uważać
  • Re: Cezol Autor: sandman76 [78.11.110.*]
    Dnia 2024-09-09 o godz. 22:17 ~test napisał(a):
    > Widzę że ten piracik to niezły ananas. 40 w sierpniu wg niego miało być a najeżdża na moje 18 za 2 tygodnie. Na takich zakłamańców trzeba uważać

wpisy na forum trzeba brać z dużym dystansem :)
    papier, albo klawiatura przyjmie wszystko
  • Re: Cezol Autor: ~Ihaaaaa [89.64.106.*]
    18 chyba w tym tygodniu a po wynikach 12 )))
  • Re: Cezol Autor: sandman76 [78.11.110.*]
    Dnia 2024-09-24 o godz. 16:26 ~Ihaaaaa napisał(a):
    > 18 chyba w tym tygodniu a po wynikach 12 )))

już nie piszesz rakietaaa?
  • Re: Sandman76 i jego AT czy AF i realizacja planu naprawczego :):):) Autor: ~MasterOfPuppets [188.146.44.*]
    Pirat, niedługo grudzień,.pamiętaj!
  • Re: Sandman76 i jego AT czy AF i realizacja planu naprawczego :):):) Autor: sandman76 [77.222.229.*]
    Dnia 2024-11-14 o godz. 23:19 ~MasterOfPuppets napisał(a):
    > Pirat, niedługo grudzień,.pamiętaj!

za szybko podbiłeś wątek:)

Kolega twórca wątku ma jeszcze 1,5 miesiąca idąc za jego wpisem:
    "oceniam że kurs będzie min na poziomie 40zł a koniec 2024 zobaczymy 50zł"

Może wie coś, czego my nie wiemy.
    No nic - wg tego wpisu szykuje się pasjonująca koncówka roku na MDG
  • Re: Sandman76 i jego AT czy AF i realizacja planu naprawczego :):):) Autor: technik-at [85.221.146.*]
    Piracik oddał pod 19 wszystko
  • Re: Sandman76 i jego AT czy AF i realizacja planu naprawczego :):):) Autor: ~wieloletniposiadacz [78.10.207.*]
    Skąd wiesz?
  • Re: Sandman76 i jego AT czy AF i realizacja planu naprawczego :):):) Autor: ~XXX [185.164.140.*]
    No złoto xD
[x]
MEDICALG -2,13% 39,10 2025-09-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.