• do przemyśleń Autor: ~Bio [77.89.108.*]
    https://growthinvestment.pl/wzrosty-i-spadki-na-bioceltixie-fundamenty-czy-emocje-czyli-co-powoduje-ze-podejmujemy-okreslone-decyzje-inwestycyjne/
  • Re: do przemyśleń Autor: ~Alicja [46.204.108.*]
    Wg mnie artykuł napisany pod chęć zakupu na dużym spadku. Tak to wygląda. Scope również był oszczędny w komunikatach a akcje szły do góry od 20zl do 150 z tego co pamiętam. Daję ten przykład bo to na razie jedyna komercjalizacja.Ja z reguły mało wierzę dziennikarzom podobnie jak rekomendacjom. Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze. Oczywiście to moje zdanie i każdy robi jak uważa
    I trzeba zauważyć, że gdy pisano o SDS, to w ogóle nie odniesiono się do zrywu z 14zl na 40zl i spadku poniżej 30zl. Skoncentrowano się tylko i wyłącznie na badaniach. W przypadku Bioceltix narracja jest już inna. Wg mojego odczytu akcje były lub nadal są za drugie. Ciekawe skąd tak różne dwa podejścia
  • Re: do przemyśleń Autor: ~18L [77.89.108.*]
    Akcje Bioceltix są za drogie?

Akcje Bioceltix są za tanie. Nie ma w pl Biotechu który w ciągu w ciągu -4-5 tygodni złoży dokumenty do rejestracji w emea, nie ma Biotechu ‚który ma 3 kandydatów na lek w ostatniej fazie badań klinicznych, nie ma spółki której kandydat na lek osiąga znacznie lepsze wyniki niż to co obecnie uznawane jest za numer 1.
    Nadal twierdzisz ze akcje są drogie? chyba o innych spółkach mowimy.
  • Re: do przemyśleń Autor: ~GalAnonim [188.146.239.*]
    Na akcjach bioceltix toczy się gra by słabe ręce wypuszczały akcje i ściągane są z rynku powoli powoli. Kto ma wiedziec ten wiem.
  • Re: do przemyśleń Autor: andrzeja1111 [5.173.210.*]
    Taa akurat, ja sie usrawiam ba kupno na 58, tam wszyscy maja stopy
  • Re: do przemyśleń Autor: ~Jak [95.49.101.*]
    100 proc. racji
    Ja czytam ten artykuł jako że akcje wg tego artykułu są za drogie. Z czym się nie zgadzam. O to mi chodziło, że cel tego artykułu to wskazać że akcje są za drogie
  • Re: do przemyśleń Autor: ~Alicja [46.204.100.*]
    A teraz Forbes bardzo optymistycznie "Niewiele brakowało, by nigdy się nie spotkali. Założyli firmę, która wkrótce może zarabiać miliardy
    Niewiele brakowało, by założyciele Bioceltiksa nigdy się nie spotkali. Ale gdy już do tego doszło, porozumieli się w mig. Dziś ich spółka, rozwijająca nowoczesne leki dla zwierząt, wyceniana jest na 370 mln zł. Gdy z sukcesem wprowadzi swoje produkty na rynek, ta kwota może wystrzelić "
  • Re: do przemyśleń Autor: ~Alicja [46.204.100.*]
    Chociaż obecna kapitalizacja to ok 300mln a nie 370mln
  • Re: do przemyśleń Autor: ~da [185.13.172.*]
    Już kosztowały akcje ponad 90 zł :P Wtedy pewnie był artykuł pisany ;) Nie mam dużo akcji ale liczę że uda się troszkę na tych akcjach zarobić :)
[x]
BIOCELTIX -1,27% 77,60 2025-12-18 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.