• PATENTUS RÓWNIEŻ NA KOLEI Autor: ~Muzykant [5.173.208.*]
    KPO odblokowanie. Wiem dokładnie że operatorzy ruszyli stare wnioski , które leżały nawet 2 lata i czekały na KPO .
    Wiemy już że PATENTUS rownież będzie ważnym podmiotem przy inwestycjach na kolei. Teraz czekam na lawinę publikacji kolejnych umów, a kurs ruszy mocno na północ. ZOBACZYCIE że będą o tej spółce mówić we wszystkich mediach jak to w którymś momencie wystrzeli !! Kto z was tedy będzie przy dzieleniu torta ? :-)
  • Re: PATENTUS RÓWNIEŻ NA KOLEI Autor: ~Miodek [31.61.252.*]
    Tortu jak już
  • Re: PATENTUS RÓWNIEŻ NA KOLEI Autor: ~księgowy [79.175.220.*]
    Dnia 2024-04-11 o godz. 18:25 ~Muzykant napisał(a):
    > KPO odblokowanie. Wiem dokładnie że operatorzy ruszyli stare wnioski , które leżały nawet 2 lata i czekały na KPO .
    > > Wiemy już że PATENTUS rownież będzie ważnym podmiotem przy inwestycjach na kolei. Teraz czekam na lawinę publikacji kolejnych umów, a kurs ruszy mocno na północ. ZOBACZYCIE że będą o tej spółce mówić we wszystkich mediach jak to w którymś momencie wystrzeli !! Kto z was tedy będzie przy dzieleniu torta ? :-)

Coś ci się pomyliło albo masz skrót myślowy którego sam nie ogarniasz. Są spółki które zrobiły wynik 3 razy większy albo i 10 razy większy. Są spółki których notowania wzrosły w rok o 500% albo i więcej. I nie piszą o nich "wszystkie media" Nawet jak "wałki" były na ec będzien to też nie "mówiły o tym wszystkie media". I jest kilkaset spółek i nie było takiego przypadku żeby mówiły o tym wszystkie media - z wyłączaniem polityki jak pkn orlen czy inne skarbu państwa. Ale za parę tygodni WSZYSTKIE no WSZYSTKIE media nawet w ZIMBABWE będą pisać o patku
  • Re: PATENTUS RÓWNIEŻ NA KOLEI Autor: zbieracz_grzybow [31.178.30.*]
    Księgowy, boli cię ten Patentus co? Wiesz, że tanio niż nie będzie i cię frustracja wykańcza... Kasy nie zarobiłeś to chociaż o zdrowie zadbaj, jest ważniejsze - i dla zdrowia zalecam opuścic forum.
  • Re: PATENTUS RÓWNIEŻ NA KOLEI Autor: ~Zaskoczony [151.177.184.*]
    No KPO trafi do wielu. Sorry że pisałem o Fotovolt, nie bierzcie tej groszowej spółki. Blokerzy niech pozostaną sami. Świetna okazja jest teraz Patentus.
  • Re: PATENTUS RÓWNIEŻ NA KOLEI Autor: ~Muzykant [5.173.208.*]
    Do księgowego
    Mam wrażenie że mam do czynienia z dzieckiem . Prac domowych już nie ma to za dużo wolnego czasu masz . Idź się wykąp, paciorek , siusiu i spać !!!
[x]
PATENTUS 0,53% 3,77 2025-09-19 15:51:19
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.