• Pięknie rośnie :) Autor: ~Inwestor [87.99.8.*]
    Wspaniały zysk dla cierpliwych :)
    Tak jak pisałem kiedyś 20k i sprzedaje 28 akcji :)
  • Re: Pięknie rośnie :) Autor: ~Szubi [37.248.253.*]
    Ja 6 dokupiłem jedna srednia 13 z kawałkiem też czekam na 20
  • Re: Pięknie rośnie :) Autor: ~Trader [46.134.88.*]
    Będzie spokojnie powyżej 20 tys. Spółka mega się rozwija a jej zyski będą jeszcze większe kto myślał że upadnie Lpp to się mocno przeliczył. Spółka będzie jeszcze mocniejsza a fundy jeszcze mocniej wejdą bo mają świetna okazję na zebranie papiera. Zyski będą się powiększać a co za tym idzie dywidendy kolejne będą jeszcze większe. Marschalik się mocno przejechał i poniusl porażkę! Takiego giganta nie da się szortowac bo to za spółka z olbrzymim kapitałem gdzie jest mnóstwo funduszy które będą zbierać pod kolejne dywidendy. Lpp to mega stabilna spółka z ogromnymi możliwościami rozwoju.
  • Re: Pięknie rośnie :) Autor: ~Leon [109.196.60.*]
    Aż żal marzycieli powyżej 20k zobatrzcie co Marszałki zrobiły dziś z JSW tam C/Z jest 2 a c/wk 0.2 tu c/z 18.2 a c/wk 6.2. Zobatrzcie co zrobili z CDP od prawie 500 zeta. Ale jak to mówia życz bedzie ci życzone. Ja osobiście czekam na 8k ale czy bedzie tylko Marszałki wiedzą.
  • Re: Pięknie rośnie :) Autor: ~Alik [213.134.171.*]
    Jutro 16 500 na otwarciu. Pozdrawiam myślących. A te akcje są na dziś już warte 22 000
  • Re: Pięknie rośnie :) Autor: ~Blabla [89.64.1.*]
    Ale sprawdziłeś jaką perspektywę i fundamenty mają CDP, JSW vs LPP?
  • Re: Pięknie rośnie :) Autor: ~Trader [46.134.88.*]
    Kogo obchodzi Jsw dzieciaczki adasie i jak wam tam jeszcze z marschalika :))) nie czytali informacje ze jsw będzie miało mniejsze wydobycie węgla? :))) i akcjonariusze zaczęli sprzedawać akcje co jest oczywiste chyba po takim Infie :) ale dzieciaczki z marschalika wola klepać bzdury bo tutaj na Lpp mają wtopę na maxa i straty już liczone na grube mln zł :))
[x]
LPP -0,36% 18 000,00 2025-10-29 13:53:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.