argumenty to brak obrotow.....jedynie pojedyncze wywalki na 0.08....dzis spokojnie ktos wciagnie i to blyskawicznie cale 0.09...ale musze jeszcze troche podorzucac......bserwuj arkusz....on wiele mowi...iskierka i zbiera ktos wszystko do 0.15 a pozniej juz pusto........ale najpierw trza wymeczyc takich jak Ty zeby oddali akcyjki...zwlaszcza ze cala gielda odbija a taki syf stoi w miejscu jesli nie spada........ale to syf bedzie przez kilka dni a pozniej wszyscy beda sie chwalic ze go maja i ze zarbili min 100%....
Jakbyś mogł jaśniej...jak to brak obrotu jest wyznacznikiem tego że bedzie rosnąć ?
Poza tym nie sądzisz że jak ktoś jest pewien że bedzie rosło to zlewa czy bierze po 8gr 9 gr czy 10gr byle łykać akcje jak ma sprzedać po 15gr czy 20gr... a tu po prostu nie ma transakcji...20tyś obrotu do 13.00....
wiem ze to moze sie wydawac sie dziwne ale tego typu spolki tak maja....ostatnie wybicie i mega obroty jak na swarzedz na pewno nie sprzyjaly zbierajacym papier.....dlatego to ostudzenie......male obroty i stabilizacja kursu dzis oznacza jedno...zbliza sie moment naprawde wielkiego wybicia....zreszta proponuje obserwacje.....
a poza tym to idealna spolka do spekulacji...tylko ktos musi ja wyciszyc.....zeby cala reszta brala to co on zbierze w pierwszym ruchu....takie sa reguly.....ci na koncu traca.....zarabiaja naprawde nieliczni.....i momo ze wiadomo ze bedzie 20gr to i tak nikt teraz nie kupi....ale jak mega urosnie to zobaczysz jakie pakiety beda chodzic po 20gr....
No tak ale jakby byli pewnie że bedzie chodzić po 20gr to by kupowali za te 9gr....a tu nikt nic nie kupuje zauważ pojedyncze płotki po 1000szt...
Poza tym ostatnie wybicie spowodowane było zamieszaniem z p. Patrowiczem a jakby nic takiego się nie stało to kurs dalej do dziś oscylowałby pewnie w okolicach 4-5gr...
Ja jestem za tym żeby rosło bo mam akcji trochę no ale jakoś to dziwnie wygląda....
Cierpliwy też nie jestem za bardzo ;)
i tu wlasnie chdzi o Twoja i innych cierpliwosc.......spojrz na Drewex.....wczoraj a dzis......
to samo na Swarzedzu......wystarczy ze znowu wezma pana P. do telewizji i odpal murowany.....no chyba ze on naprawde zbiera....
czy wy ludzie nie widzicie oni sie wami bawia :) jak bedziecie sprzedawac teraz to nigdy nie zarobicie ;) mam informacje iż pod koniec tygodnia akcje pójda w góre ma dojsc do 30gr piotrowicz sie dogadał
juz sie zaczelo........teraz jak widac blokuja na 0.11 i przewalaja raz po raz male pakiety do siebie na 0.10 .....pytanie jak po 15 bedzie to wygladalo.....wg mnie powtrka z rozrywki......teraz jakby ktos im skubnal wiecej na 0.11 to od razu rozbiora reszte i pojda wyzej....
spojrzcie ludzie oni sie wami bawia kazdy gada ze Pan P. to i tamto i to i tamto po tyle i tyle a wy jak marionetki sprzedajecie i dajecie mu za pól darmo robta co chceta wtedy nie zarobicie :)
Zawsze jak idą wzrosty to są osoby które wieszczą spadki tak było niedawno np.Bioton,przejzyjcie postyi myślcie ludzie.tak mi się wydaje.Miłego odpoczynku.