• Czarna komedyjka Autor: ~PosEU [31.61.189.*]
    Szęść Boże i ratuj się kto może kiedy zjednoczony łże Zarząd trwoni aktywa kondominium rosyjsko - niemieckiego pod żydowsko - amerykańskim zarządem powierniczym zwanym dla zmylenia przeciwnika czyli akcjonariuszy - ASMGROUP żydowskim. W trybie ośwadczenia kochani akcjonariusze i z uwagi na ów czasy kochane akcjonariuszki aby nie popełnić faux pas, czy zostać postawionym w stan oskarżenia antyfeministycznego czy nawet szowinistycznego. To niestety komedia i to w najczarniejszym wydaniu. Śmiech przez łzy i drwina z polskiego systemu prawnego jak i plucie w facjatę akcjonariuszom w szczególności mniejszościowym. Porshe i Davidson za 20000 zł w pakiecie to przecie gratka! Szkoda, że tylko dla jedynie słusznej osoby. Jakieś dyrdymały o stanie technicznym proszę opowiadać Panie Prezesie na spacerniaku w jedynie okuratnym dla Pa a miejscu. Kłótnia, że finansowanie pod akcje, o których większościowi nie wiedzieli... Absmak jednym słowem. Zachowując daleko idącą powściągliwość mogę ze swojej strony patrząc przez pryzmat raportów jak i innych ogólnodostępnych informacji klasyfikowanych w definicji faktu, zauważyć sytuację katastrofalną. Fakty, jak mawiał klasyk, są jak gwiazdy - zawsze są na niebie, ale nie zawsze je widać lub są jak lśniące dziury w czarnej nocy niewiedzy dlatego ich się nie lubi. Nad opiniami prowadzi się dysputy lecz nad faktami?! O zgrozo! Konkludując raporty jak i informacje powinny być zakończone własnymi przemyśleniami. Apeluję o powstrzymanie emocji i udanych inwestycji WSZYSTKIM prawdziwym akcjonariuszom.
    Ajde!
  • Re: Czarna komedyjka Autor: ~Baca [93.159.186.*]
    Sabałowe bajania i tyle , hej !!
  • Re: Czarna komedyjka Autor: ~Brzęczyszczykiewicz [5.173.50.*]
    Chciałbym wyrazić moje cierpienie tym o to napisanym przede wszystkim mojego autorstwa jakże zacnym eleganckim i kunsztownym dziełem.

O nadziejo !

Ah piękna Polska wiosno !

Ileż niesiesz nadziei!

Mijały dni i miesiące a ja wypatrywałem nadziei na zielonej łące....

Przykuty ze skały jak Prometeusz bez chwały!

I sępy resztki nadziei wydziobały !

Nagle jak strzała w młodego jelonka wbiła się w nogę!

Upadłem !

Cud! Nie szyja! Nie głowa! nadal żyje !

Ranny ! Wstawać ? Wierzyć ?

Oddech jest serce rozdarte i rana otwarta

Zamarłem...

Co dalej?

Czekam w trawie!

Krwawię....

Niech mnie nie znajdzie chce żyć !
  • Re: Czarna komedyjka Autor: ~Siergiej [185.216.146.*]
    Niemiec się śmieje z januszy biznesu , łyknęli Verticom jak pelikany. Jeżeli DD wykazało zagrożenia a prezes to olał to nie ucieknie przed odpowiedzialnością, czasy pokażą.
[x]
ASMGROUP 0,00% 0,23 2026-05-28 14:20:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.