• LECIMY W GÓRE OSTRO Autor: ~Znawcatematu [46.134.182.*]
    64 GR ZEBRANE .BRAKUJE AKCCJI ,FU NDUSZE PO TANIOSZE WSZYSTKO SKUPIĆ
  • Re: LECIMY W GÓRE OSTRO Autor: ~Paweł [5.173.200.*]
    Tak,teraz po 0,63 leci skup......rolkarzy
  • Re: LECIMY W GÓRE OSTRO Autor: ~Tramwaj [176.106.34.*]
    Jak tu wtopliście kasę bo pewnie jest tu takich wielu to polecam pewne spółki z potencjałem bo kasa z KPO...
    Zaczynają się duże inwestycje kolejowe na najbliższe lata od podpisania umowy o najwyższej wartości w historii !!! Kupujcie akcje teraz jak jest jeszcze tanio Trakcję , Torpol i ZUE bo lata 2024-2028 będą należały do tych firm ( polecam do portfela dodać wszystkie jako dywersyfikację tego sektora ) !!!
    https://www.wnp.pl/logistyka/takiej-budowy-na-kolei-jeszcze-nie-bylo-pochlonie-5-mld-zl,821802.html
  • Re: LECIMY W GÓRE OSTRO Autor: ~AnalitykWykresów [5.39.252.*]
    Z ciekawości sprawdziłem wykresy 2 pierwszych polecanych przez Ciebie i stwierdziłem że trzeciej już nie będę sprawdzał, bo 1)Torpol w ciągu 4 lat wzrósł prawie 1000 % więc nie jest tani ,a 2)Trakcja też już dość solidnie wzrosła i podchodzi pod szczyt z 2021 r. Więc tania to jest Capitea po spadku o 97% ,tylko potrzeba czasu i Cierpliwi tu spokojnie wyciągną 500 % ,tak jak co niektórzy na Torpolu na który już dawno jest zdecydowanie za późno po takich 4 letnich wzrostach(+-900%)
  • Re: LECIMY W GÓRE OSTRO Autor: ~marian_koniuszko [86.41.166.*]
    Dnia 2024-04-06 o godz. 23:51 ~AnalitykWykresów napisał(a):
    >Więc tania to jest Capitea po spadku o 97% ,tylko potrzeba czasu i Cierpliwi tu spokojnie wyciągną 500 % ,tak jak co niektórzy na Torpolu na który już dawno jest zdecydowanie za późno po takich 4 letnich wzrostach(+-900%)

buhahaha xD
    w porównaniu do cen z kiedyś to na pewno jest teraz tanio, ale mając na uwadze brak perspektyw na przyszłą działalność (nie mówiąc już nawet o jakimkolwiek rozwoju) - to jest jednak spółka wyjątkowo droga.
  • Re: LECIMY W GÓRE OSTRO Autor: ~obserwator [46.134.156.*]
    Facet kupił akcje a teraz lata wszędzie z prpaganda by je sprzedać
    ZUE też sprawdziłem i tam po wzrostach ,które sięgnęły w ciągu 2 lat 600% na wykresie miesięcznym ,oraz tygodniowym utwożyła się formacja spadającego noża ,lub jak kto woli spadającej gwiazdy gdzie nadal rynek jest powyżej 500% wzrostu od minimów z 2022 roku ,czyli po prostu jest jeszcze nadal z czego spadać!!!.
    W przeciwieństwie do Capitei ,która jest na poziomie 97% przeceny od szczytów i co tu dużo pisać tak jak powyższe opisane przezemnie spółki zaliczyły kolosalne wzrosty, tak i tak samo przyjdzie zapewne czas na Capitea.
    Więc kończąc temat naprawdę głupotą było by sprzedawać akcje które spadły 90% ,a kupować papiery ,które wzrosły 900 % ,lub nawet 500 % !!!. Czas pokaże ,że Capitea też da zarobić 500 %
    Dnia 2024-04-07 o godz. 00:08 ~AnalitykWykresów napisał(a):
    > Więc kończąc temat naprawdę głupotą było by sprzedawać akcje które spadły 90% ,a kupować papiery ,które wzrosły 900 % ,lub nawet 500 % !!!. Czas pokaże ,że Capitea też da zarobić 500 %

capitea da zarobić 500% buahahaha xD
    lepiej sprzedać to co spadło 90% i mieć 10% niż patrzeć jak akcje idą do piachu i nie mieć nic :)
  • Re: LECIMY W GÓRE OSTRO Autor: ~Zext [89.64.9.*]
    Zatem sugerujecie szanowni koledzy że za jakiś czas będzie tutaj wprost Capitalnie
    Dobrze zrozumiałem ?
    Dnia 2024-04-07 o godz. 15:20 ~Zext napisał(a):
    > Zatem sugerujecie szanowni koledzy że za jakiś czas będzie tutaj wprost Capitalnie
    > > Dobrze zrozumiałem ?

tak, będziesz miał okazję capitalnie wtopić :)
[x]
CAPITEA 0,12% 0,43 2025-09-19 17:00:38
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.