• Ach ten excellent Autor: ~kris [83.100.227.*]
    Kto tam nie ma wątpliwości i spółka zmęczyła jego ducha powinien się pozbyć akcji nie czekać oddać , jednak ci co wiedzą co w ręku trzymają powinni się zastanowić czy to aby im wystarczy do zbudowania majątku o którym śnią potem poprę te wypowiedź konkretami
  • Re: Ach ten excellent Autor: ~prot [37.47.68.*]
    Wskaźniki mówią kupuj. Trochę pomęczyli i zmiana kierunku. Trzymać się Panie i Panowie.
  • Re: Ach ten excellent Autor: ~kris [83.100.227.*]
    Kto zmęczony proszę oddać
    Aż zdębiałem widząc cenę godziwą za akcję szukajcie a znajdziecie ja nie podam bo mi nie uwierzycie :))
    Albo zróbmy tak... 20 kciuków do góry i wkleję wam skrywa ą tajemnicę, znana nielicznym chcecie poznać to co wie tylko nieliczne grono osób? No już zaczynamy:))
    O proszę jest trochę łapek . Oczywistym jest że w interesie każdego z nas jest zakup akcji za jak najniższą cenę, a po podaniu takich informacji zdajemy sobie sprawę, że osoby tzw. inwestorzy wraz ze zmianą tak dużą bombą informacyjną zmienią postrzeganie spółki, nie jestem w stanie sobie wyobrazić co będzie działo się z ceną akcji, w razie gdybym tych kciuków zobaczył 20 podam to co wiem, ale umówmy się że każdy z was robi wówczas to co sam zdecydował i nikogo nie obarczy winą za swoje decyzje inwestycyjne
    Dnia 2024-04-08 o godz. 10:06 ~kris napisał(a):
    > Albo zróbmy tak... 20 kciuków do góry i wkleję wam skrywa ą tajemnicę, znana nielicznym chcecie poznać to co wie tylko nieliczne grono osób? No już zaczynamy:))

https://i.imgur.com/LCeAOMA.png
  • Re: Ach ten excellent Autor: ~feliks [83.100.227.*]
    Ci co są tu dłużej pokażcie mi podobną spółkę o takich fundamentach a was ozłocę bo szukam od dawna

https://i.imgur.com/bbBp3UB.png
  • Re: Ach ten excellent Autor: ~rg [37.109.150.*]
    Wiesz swoje to trzeba robić swoje tak jak ja to czynię. Niech inni się martwią co i jak i dlaczego akurat tak.
  • Re: Ach ten excellent Autor: ~Feliks [83.100.227.*]
    Wiesz od takich danych zmądrzeją nieliczni, podanie ich nie czyni wiosny, każdy rozgarnięty ma do nich dostęp:)) ale że ja to podałem niektórzy mają wątpliwości :)) traktuję to jako eksperyment a że w tej chwili nie mam co robić to wkleiłem coś co wielu powinno dać do myślenia ale większość to bez mozgowia :)) co widać po ruchach, dla mnie dobrze bo akcji nigdy za wiele po co to pchać? masz rację inni to zrobią za nas w dół czy w górę to jest tu teraz najmniej ważne, :)) kupić zawsze można pozdro
    Zobacz to jak w szachach ruch rodzi ruch puściłem 30000 akcji i następne 30000 wystawiłem na0221 już chętnych do niższego oddania nie brakuje bo ten co kupił uśrednił cenę to klient do oskubania , ciekawe co zrobi jak zamieszkamy dalej i puścimy 120k pkc:))
    Wystarczy że przy blokuję im arkusz już przebierają nogami by ktoś stanął z pozycją na k wyżej nasza giełda to większość cebulki, te cebulki taką perłę puszczali po 10 groszy jeszcze niedawno, wystarczy by takiej gawiedzi na kupiło akcji i cena zejdzie do 18 gr gdzie powinna być przynajmniej po 35 groszy przed wynikami:)) takie to wszystko nierozumne okradają ich zewsząd a oni się jeszcze cieszą , bo głosowali na 3 drogę :)))), ci ich z tą koalicją przycinają przy skórce a oni wciąż uśmiechnięci, trzeba ich przycinać będą szczęśliwsi:))))
    I zobacz i tak staną w rzędzie i po lewej i po prawej po 20 groszy , gdzie wszystko jest jasne i klarowne i czerno na białym mają że godziwą cena to 4 zł :)) na co to liczy to dzieci chyba jakieś :)) nie czyta te nie pisate :)))) aaa właśnie liczą na głupszych od siebie :))) i taką puentą zakończę swoje rozważania . Za kilka tygodni będą tak stali po 40 groszy a mają tyle wystawionych akcji po prawej :))) dziękuję ja uciekam na obiadek pa czekać dalej:))
  • Re: Ach ten excellent Autor: ~rg [31.0.49.*]
    Tak się będziemy z tym automatem kotłować . Ciekawe do kiedy będą sobie tak poczynać i jaki jest tego ostateczny cel ale myślę że sporo ,sporo wyższy pułap tak jak piszesz .
[x]
EXCELLENC 4,77% 0,51 2026-05-26 14:51:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.