Więc pora żeby niekoronowany król bankiera rzekł parę słów. Nie wiem jak wy ale ja już dotankowałem papieru pod kurek i czekam. Uważam że premiera ma bardzo solidne dawno nie widziane na Polskim Gamedevie Fundamenty Prolog Oceniony na 92% i Monstrualna Wishlista w okolicach 1 miliona osób chętnych na zakup tej produkcji. To niebagatelny Handicap o którym 95% polskich społek na rynku gamingowym może tylko pomarzyć. Nasza przewaga jest też niska kapitalizacja opiewająca w chwili gdy pisze ten komentarz na 169 milionow PLN...przykladajac ostroznie C/Z=15 mimo iz sektorowy jest 18...ale przyjmijmy ostroznie C/Z=15 Podmiot dyskonutuje 11,25 miliona zlotych zysku netto za 2024r. Moim zdaniem to śmiech na sali zwazajac na to że sam back catalogue (stare gry spółki) wygenerowały 11 milionów przychodu w 2023 roku. Przypomne w momencie wypuszczenia gry razaco spadna koszta produkcji a zacznie sie monetyzacja gry Infection Free Zone...Jak sobie dodaje te 2 czynniki i uwzgledniam ze premiera Infection Free Zone jest w stanie podbic przychody z back catalogue na 15-17 milionow w 2024 ...uwazam ze spolka jest w stanie zakrecic sie w okolicach 80-90 milionow przychodow za 2024r. co wedlug mnie powinno sie przelozyc na okolo 35 milionow zysku netto. najsmieszniejsze z tego wszystkiego jest to że nawet nie zakładam tego że spółka sprzeda całą wishlistę w 2024r. do wyliczeń założyłem sprzedaż wishlisty na poziomie 60-70% co moim zdaniem jest podejsciem OSTROŻNYM. Wesołego Alleluja ;)
Pampersy to trzeba szykować na 72h po premierze... Teraz to tylko ręce wsadzić pod du...p..ę i przyglądać się jak już chyba nieliczni wpadają w panikę. Pierwsi konsumenci określą swoją oceną jaki tu dalej będzie kierunek kursu.. a my będziemy odcinać kupony. Trolle pochowane, już nic tanio nie kupią więc jest teraz tylko jedna droga.
Ty zawsze mówisz jedno a robisz drugie . Zawsze mówisz że zostaniesz na dłużej do jakiejś kwoty i zawsze wychodzisz dużo wcześniej niż dwklarujesz a potem obrażasz spółkę i osoby które zostały na spółce i zachowujesz się jak osoba z rozumkiem Kubusia Puchatka . Dlatego czekam i obserwuje kiedy wymiekniesz i uciekniesz ujadając
Nie zawsze tak robię na Sonce poprostu poinformowałem o pożegnaniu i napisałem gdzie idę czyli tutaj pisałem to im gdy Sonka była po 13-14 a Games operators po 26 więc możesz sprawdzić jakby wyszedł ktoś na tym jakby mnie posłuchał w sensie ile by był do przodu ... problemem są zawistne krety którym zazdrość że tak dobrze mi idzie i wymyślają jakieś bajki na mnie albo poprostu mają problem personalny ze mną. Ale to osoby które nie rozumia gry na giełdzie więc generalnie to ich problem nie mój
Powiedziałem też swego czasu że kilka spółek dla mnie nie ma perespektyw w określonym czasie a niektórzy to odbierają jako atak personalny. To takie osoby co Luniarze jak ich Zaorski zshortowal do gleby też się sapali do niego i do tej pory się sapia jak ktoś grubo gra i dobrze na rynku ma wielu wrogów to normalne ale moim celem nie jest tu znalezienie przyjaciół tylko zarabianie jak największych pieniedzy i staram się to robić najlepiej jak umiem pozdrawiam
+2482 followers ostatnie 7dni piękna głupie naganianie się zaczęło stąd spadek dzisiaj ...w rzeczywistości to okazja...tak to widzę bo tu są fundamenty nie patrzcie po wpisach lekko uśmiechniętych bo ich pakiety nie będą miały znczenia przy niedoszacowaniu typu 200%