• Doświadczony to Stefan z Bumechu Autor: ~Xxx [46.204.4.*]
    Nagania tam od dłuższego czasu brał od czerwca 2023 czyli po kursie ok.. 28-30 zł sztuka.
    Na JSW, które tu polecał jest od co najmniej stycznia 2023 roku czyli wychodzi na to, że brał po 60 zł.. podpiera się "rekomendacjami" obserwatora o odlocie i nagania po różnych forach. Jeszcze jest na greenx brał to po ok 2,7-2,9 chyba, że po zjeździe na 2,3 rura zmiękła i się pozbył.. i taki z Ciebie leszczu..
    Greenx brałem po 70-80 groszy, Bumech po 22 sprzedaż po 33 na rajd nie poczekalem ale w plecy nie jestem w przeciwieństwie do Ciebie. JSW przy rajdzie węglowych miałem po ok 46 sprzedane po 55, coal energy brane po 55 gr sprzedane po 1.80, ponowne wejście 2.90 i sprzedaż 6 zł... Idź się doświadczony doucz.
    Tu będę zadowolony jak weźmiesz ode mnie po 35, bo to że lubisz już brać po wzroście to wykazałem wyżej.
  • Re: Doświadczony to Stefan z Bumechu Autor: ~Xxxx [46.204.4.*]
    Podbijam, bo trolle zaś ataktują
  • Re: Doświadczony to Stefan z Bumechu Autor: ~Jan [46.45.109.*]
    Gościu, nie ośmieszaj się. Akurat Doświadczony to jeden z nielicznych, który opisuje tu fakty, opiera się na raportach spółki, a nie marzeniach, jak ty. Zresztą opisywanie ile zarobiłeś na innych spółkach pokazuje jedynie ile masz lat. Zostaniesz wyzerowany na tej spółce.
  • Re: Doświadczony to Stefan z Bumechu Autor: ~Xxx [46.204.4.*]
    Skąd wiesz ile zarobiłem? Napisałem jakie pakiety miałem? To Stefan zarzucił mi straty i to on się chwali jakie pakiety rzekomo bierze. Każdy może sprawdzić kim jest doświadczony vel Stefan, gdzie naganial i po ile brał wyżej wymienione spółki.. Czekaj jak to było z Bumech hmmmn... W czerwcu cyt. "będę brał 1 tys akcji co tydzień zobaczymy co z tego wyjdzie" no to wyszło, że wisi do dziś na 28-30 zł czyli jest już dziś ponad 50 procent w plecy.
    Myślisz, że on tu bezinteresownie siedzi? To jesteś naiwny. Pewnie bezinteresownie też naganiania JSW tam wisi po 60 zł czyli jeszcze sporo brakuje żeby z haka zszedł. Szuka okazji na odkucie a że tam umoczył nie mały kapital to tu jeszcze jest mu zbyt drogo żeby jego wejście miało jakiś sens. On cos wspominał o 4mass i gościu co po 3 latach w końcu zobaczył plus na swojej inwestycji hmmm .. przecież na Bumech, JSW będzie miał to samo a jeszcze na Bogdankę nagania, bo to taka okazja.. co zrobiły ruskie jak weszły do Ukrainy? Zalały kopalnie w dombas. Wejście ruskich do PL od dawna nie było tak realne jak dziś, gdzie ta Bogdanka czyżby nie na Lubelszczyźnie? Co się stanie z kopalniami jak wejdą ruskie? Inwestujcie.
  • Re: Doświadczony to Stefan z Bumechu Autor: ~Xxxx [46.204.4.*]
    Sorry jeszcze sprawa greenx tam arbitraż dobiegł końca czekamy na wyrok. Myślisz, że skąd PL weźmie 2-5 mld w zależności od wyroku, który zapadnie? Czyżby na to nie wyłożą kasy takie spółki jak Bogdanka od której spór się rozpoczął i JSW? Przecież to bardziej niż pewne że będą musiały podzielić zysk żeby zasilić skarb państwa.
  • Re: Doświadczony to Stefan z Bumechu Autor: ~He [37.201.146.*]
    co ty pier. on pisał, że akcje po 50 groszy powinny być, czyli za 500 tys cały biznes, to jakiś naganiacz jest za 50 gr. za post a nie doświadczony ( podpierał się, że mały zysk w porównaniu z sektorem :D )
  • Re: Doświadczony to Stefan z Bumechu Autor: ~He [37.201.146.*]
    Zaraz zostaniecie bez akcji bo to nie CDProjekt ani Allegro i wielu stać by to kupić, a interes przyszłości - paczkomaty.
  • Re: Doświadczony to Stefan z Bumechu Autor: ~Xxx [5.173.120.*]
    Up
  • Re: Doświadczony to Stefan z Bumechu Autor: ~Xxxx [5.173.120.*]
    Prawda na wierzch.
[x]
POINTPACK 1,49% 17,00 2025-10-02 16:34:34
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.