Nagania tam od dłuższego czasu brał od czerwca 2023 czyli po kursie ok.. 28-30 zł sztuka.
Na JSW, które tu polecał jest od co najmniej stycznia 2023 roku czyli wychodzi na to, że brał po 60 zł.. podpiera się "rekomendacjami" obserwatora o odlocie i nagania po różnych forach. Jeszcze jest na greenx brał to po ok 2,7-2,9 chyba, że po zjeździe na 2,3 rura zmiękła i się pozbył.. i taki z Ciebie leszczu..
Greenx brałem po 70-80 groszy, Bumech po 22 sprzedaż po 33 na rajd nie poczekalem ale w plecy nie jestem w przeciwieństwie do Ciebie. JSW przy rajdzie węglowych miałem po ok 46 sprzedane po 55, coal energy brane po 55 gr sprzedane po 1.80, ponowne wejście 2.90 i sprzedaż 6 zł... Idź się doświadczony doucz.
Tu będę zadowolony jak weźmiesz ode mnie po 35, bo to że lubisz już brać po wzroście to wykazałem wyżej.
Gościu, nie ośmieszaj się. Akurat Doświadczony to jeden z nielicznych, który opisuje tu fakty, opiera się na raportach spółki, a nie marzeniach, jak ty. Zresztą opisywanie ile zarobiłeś na innych spółkach pokazuje jedynie ile masz lat. Zostaniesz wyzerowany na tej spółce.
Skąd wiesz ile zarobiłem? Napisałem jakie pakiety miałem? To Stefan zarzucił mi straty i to on się chwali jakie pakiety rzekomo bierze. Każdy może sprawdzić kim jest doświadczony vel Stefan, gdzie naganial i po ile brał wyżej wymienione spółki.. Czekaj jak to było z Bumech hmmmn... W czerwcu cyt. "będę brał 1 tys akcji co tydzień zobaczymy co z tego wyjdzie" no to wyszło, że wisi do dziś na 28-30 zł czyli jest już dziś ponad 50 procent w plecy.
Myślisz, że on tu bezinteresownie siedzi? To jesteś naiwny. Pewnie bezinteresownie też naganiania JSW tam wisi po 60 zł czyli jeszcze sporo brakuje żeby z haka zszedł. Szuka okazji na odkucie a że tam umoczył nie mały kapital to tu jeszcze jest mu zbyt drogo żeby jego wejście miało jakiś sens. On cos wspominał o 4mass i gościu co po 3 latach w końcu zobaczył plus na swojej inwestycji hmmm .. przecież na Bumech, JSW będzie miał to samo a jeszcze na Bogdankę nagania, bo to taka okazja.. co zrobiły ruskie jak weszły do Ukrainy? Zalały kopalnie w dombas. Wejście ruskich do PL od dawna nie było tak realne jak dziś, gdzie ta Bogdanka czyżby nie na Lubelszczyźnie? Co się stanie z kopalniami jak wejdą ruskie? Inwestujcie.
Sorry jeszcze sprawa greenx tam arbitraż dobiegł końca czekamy na wyrok. Myślisz, że skąd PL weźmie 2-5 mld w zależności od wyroku, który zapadnie? Czyżby na to nie wyłożą kasy takie spółki jak Bogdanka od której spór się rozpoczął i JSW? Przecież to bardziej niż pewne że będą musiały podzielić zysk żeby zasilić skarb państwa.
co ty pier. on pisał, że akcje po 50 groszy powinny być, czyli za 500 tys cały biznes, to jakiś naganiacz jest za 50 gr. za post a nie doświadczony ( podpierał się, że mały zysk w porównaniu z sektorem :D )