Za duże interakcję między nimi, Fasing na razie robi jako katalizator i przejmuje spółki w okresie dużych zawirowań po to by absorbować ich straty, a Karbon z boku toruje im ( tym spółkom) drogę. W pewnym momencie okaże się nagle że FSG jest naprawdę liderem światowym w swoim segmencie i to na dodatek handlującym stalą jako pośrednik jednego z największych na świecie producentów. A cena 100 na akcję będzie jak teraz 35 ( kiedyś nie do pomyślenia) a przecież tak naprawdę nic się nie wydarzyło.
cyt.
.................a przecież tak naprawdę nic się nie wydarzyło.
Kolega chyba żartuje..
Ta sytuacja----nie pomaga spólce(brak ,,przejrzystości,, w finansach)
Jak spólka szczycąca się mianem LIDERA.............może sobie pozwolić na degradację do notowań na2-fix
ZANIEDBANIE czy wypadek przy pracy
FUNDAMENTY znamy.................wyniki poznamy niebawem
Piszecie głupoty.Rozumiem ,że niektórzy już nie wytrzymują i pokazują swoją frustrację.Tak naprawdę to warto dokupić póki jest tanio.Kurs spółki jest trzymany i ryzyka nie ma.
Takie naganianie , chyba nawet tych samych ,,gwarków" spowodowało, że zakupiłem ten chłam za 40 zł i teraz pierwszy raz odważyłem sie do tej wstydliwej sytuacji przeznać publicznie. Radzę się zastanowić zanim się posłucha ,,fachowców".