...Realnie tak mocno wierzy w papier że łyka podobno wszystko po 5 ziko poza rynkiem...potencjalne miejsca transakcji...Bazar Różyckiego oraz pod Narodowym...hasło uprawniające to handlu Najbardziej lipne Espi powstają w Józefowie...nie dziękujcie za cynk...ale nie jest to porada imynwestycyjna...
Potwierdzasz co chwila bezakcyjny płaczku jakie masz nudne, nic nie warte życie. Bełkoczesz dla samego bełkotania. Przez ten bijący o dno tekst czujesz się giero spełniony ????
Inne rozwiązanie, to skończyłeś swoją edukację na nauczaniu początkowym szkoły podstawowej i do innej roboty niż klepanie w klawiaturę na tym forum ciebie nie chcą.
Innej trzeciej drogi, w twoim przypadku, nie ma.
A poziom twojego klepania w klawiaturę jest zwierciadlanym odbiciem twoich kompetencji, inteligencji i poziomu wiedzy, które równają się "0".
Jeśli nie masz dystansu i nie kumasz żartu to dno jest zbytwm wysokim poziomem dla.Ciebie jedź do Holandii ale wkop się jeszcze dla pewności kilka metrów w ziemię panie mundry:-)))))
I tu się pogrzebałeś sam...mnie nie obrazisz bo ja mam do siebie dystans...ludzie z twojego otoczenia mają ciężko z takim zarozumialcem...im akurat szczerze współczuję...domyśl się wpisz w Google z czego słynie Holandia...potrzebujesz telefonu do przyjaciela...?
Marnuj dalej bezakcyjny płaczku swoje nudne życie, nakierowane wyłącznie na bełkocie na forum MBF. I musisz mieć dystans do siebie bo gdybyś go nie miał, to dotarłoby do ciebie jak beznadziejnie przechodzi tobie między placami czas, który bezpowrotnie straciłeś.