"Umowa" z Sony to kłamstwo, za co Leszczyńscy beda odpowiadać przed sądem. Tak samo ESA. Dosłownie każdy o tym wie i wasze nieudolne wpisy sa jedynie zrodlem smiechu w branzy.
Też wszedłem pod info z Sony ze sporym kapitałem (niestety) w okolicach 5zł licząc na szybki zysk no i pazerności mnie zgubiła. Niestety nie zapoznałem się wcześniej zbyt dobrze z tą spółką i teraz ponoszę tego konsekwencje. Teraz uważam że umowa z Sony to jedna wielka lipa a zapis "Umowa objęta jest ścisłym zapisem o poufności" tylko to potwierdza bo równoznaczne tej umowy wcale może nie być to samo jest z tym ESA przedłużyli tylko umowę współpracy gdzie przez wcześniejsze 7 lat kompletnie nic nie zrobili. Zachowałem się jak leszcz ale nawet doświadczony ragnar dał się wydymać. Piotr musiał tu uwalić dużo kasy skoro wkłada tyle energii w oczernianiu tej szemranej spółki
Pisanie o szmaciarzach, przestępcach itd.. to jakby nie patrzeć jest oczernianie bo prawomocnych wyroków jeszcze nie mają a spółka nadal funkcjonuje. Dlaczego do tej pory nie ma interwencji KNF i prokuratury? Pioter potrafisz odpowiedzieć na to proste pytanie no i pochwal się wreszcie jak wysoko zawisłeś na haku
Poprawka, poinformowali o złozeniu apelacji w sprawie nielegalnych operacji na akacjach serii B, ale o uprawomocnieniu wyroku i odrzuceniu apelacji juz nie. Leszczyńscy to patologiczno klamcy i wielopokoleniowy post-komuszy kryminał bez grama honoru czy moralności. KNF zareaguje jak zawsze ...po sprawie i wyrokach. Nagle okaze sie, że mieli cala szafe zgloszen. Szmaciarzami sa i beda.
"pochwal się wreszcie jak wysoko zawisłeś na haku"
A więc Romuald zmienił nick i podszywa się pod innego inwestora. Boże, jakim dnem dna wy jesteście...
Pioter do Romualda to ty mnie nie porównaj. Jestem zwyczajnie ciekawy no bo w końcu musisz mieć jakieś konkretne powody żeby się tu tak udzielać. No chyba że masz nadmiar czasu i robisz to z bliżej mi nie znanej satysfakcji