• Lecimy na 0.48 Autor: ~Inwestorq [37.30.22.*]
    Po świętach
  • Re: Lecimy na 0.48 Autor: ~Zorro [45.149.208.*]
    nie, nie, na 0,47
  • Re: Lecimy na 0.48 Autor: ~MK [79.189.18.*]
    dajcie wyjść przed wynikami
    prezesie czy jkuż opje strategiczne przejrzane nie nie zauważyłem info a to już rok w czerwcu będzie. Proszę napisać co ustalone dla nas najlepsze
  • Re: Lecimy na 0.48 Autor: ~Zrobiony [37.30.24.*]
    KNF, Prokuratura. Główni inwestorzy są ślepi. Ciekawe dlaczego. To jest jakiś kosmos. Tyle milionów. Zyski jak zamykający się kiosk Ruchu. A oni... się bawią. Moim zdaniem przyjdzie moment, gdzie ludzie będą to zgłaszali jako oszustwo. Ktoś musi beknąć. Pan Jan zjadł 4 cukierki ze śliwką w "markiecie" i został skazany. A oni? Jestem pewien, że nie jeden nie dwóch, ale setki ludzi pójdą z tym tematem do prokuratury. Bo jest za co. Za WYDMUSZKĘ.
  • Re: Lecimy na 0.48 Autor: ~Kazik [5.185.54.*]
    Masz rację inwestorzy ślepi a może daje im Pankiewicz zarobić na innych instrumentach jak synetik albo już nic nie może. Swoją drogą ciekawe jak tę kasę wyciągają ze spółki. Jutro wynik pewnie z 5 tysięcy zysku albo straty. opinia zarzadu możesz przeczytać będzie taka sama jak poprzednio. Najlepiej że oni się powołują na chrześcijańskich przesiębiorców. Nieudaczniki Prezes odnoszący sukcesy. strategia druga i nic nie ma.
  • Re: Lecimy na 0.48 Autor: ~bons [83.28.248.*]
    juz dawno trzeba było to zrobić
  • Re: Lecimy na 0.48 Autor: ~Karoluk [37.30.29.*]
    Jeszcze 22 grosze.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [212.103.48.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Lecimy na 0.48 Autor: ~Kejt [155.94.218.*]
    Ja bym się jeszcze zainteresował GrupaHRC, podobno spekuła z Będzina rozgrywa
  • Re: Lecimy na 0.48 Autor: ~Kazik [5.185.54.*]
    Mam pomysła po co USA czy inne kraje niech Prezes kupi 10 urządzeń i będzie odlot. Po co szukać jakiegoś kraju za 2 miliony kosztów jak tak bedzie taniej i szybciej. Nagłośnicie ze 10 poszło i na akcje po 70 groszy bedzie z nowej emisji.
    Na poważnie to zamykać to wszytko czy nie widzicie że macie to samo od 5 lat i nic z tego ? Kogo oszukujecie samych siebie chyba
  • Re: Lecimy na 0.48 Autor: ~Okił [146.70.99.*]
    Sparafrazuję sytuację Prezesa klasykiem "Jeszcze płynę, ale kra nademną coraz grubsza".
  • Re: Lecimy na 0.48 Autor: ~Sprzedałem_badzeiwi [146.70.99.*]
    sprzedałem. -48 tysi. sprzedawałem 4 miesiące. ta spółka to jakaś wydmuszka. inwestorzy niby kumaci doktory,bizmeny z dojczlandu, ginekolodzy, ludzie po maturze a tu prezesik wszystkich rozgrywa koncertowo. nie wpominam o leszczach którzy nabrali się nabrać na ten byznes.
    biorą a raczej udają żeby emisję ktoś kupił po 70 groszy to znowu będzie kasa w spólce. Prokurator już kilka lat spólka nie powinna istnieć z tym urządzeniem. Jedyne co to może pankiewicz wymyśli coś innego i wykorzysta straty z lat poprzednich.
  • Re: Lecimy na 0.48 Autor: ~Barto96 [104.129.56.*]
    W tym tygodniu raczej korekta nRa Columbusie i Sunexie to samo TermoExperRt Pure też jeszcze może spRaść
[x]
NESTMEDIC 1,28% 0,79 2025-10-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.