KNF, Prokuratura. Główni inwestorzy są ślepi. Ciekawe dlaczego. To jest jakiś kosmos. Tyle milionów. Zyski jak zamykający się kiosk Ruchu. A oni... się bawią. Moim zdaniem przyjdzie moment, gdzie ludzie będą to zgłaszali jako oszustwo. Ktoś musi beknąć. Pan Jan zjadł 4 cukierki ze śliwką w "markiecie" i został skazany. A oni? Jestem pewien, że nie jeden nie dwóch, ale setki ludzi pójdą z tym tematem do prokuratury. Bo jest za co. Za WYDMUSZKĘ.
Masz rację inwestorzy ślepi a może daje im Pankiewicz zarobić na innych instrumentach jak synetik albo już nic nie może. Swoją drogą ciekawe jak tę kasę wyciągają ze spółki. Jutro wynik pewnie z 5 tysięcy zysku albo straty. opinia zarzadu możesz przeczytać będzie taka sama jak poprzednio. Najlepiej że oni się powołują na chrześcijańskich przesiębiorców. Nieudaczniki Prezes odnoszący sukcesy. strategia druga i nic nie ma.
Mam pomysła po co USA czy inne kraje niech Prezes kupi 10 urządzeń i będzie odlot. Po co szukać jakiegoś kraju za 2 miliony kosztów jak tak bedzie taniej i szybciej. Nagłośnicie ze 10 poszło i na akcje po 70 groszy bedzie z nowej emisji. Na poważnie to zamykać to wszytko czy nie widzicie że macie to samo od 5 lat i nic z tego ? Kogo oszukujecie samych siebie chyba
sprzedałem. -48 tysi. sprzedawałem 4 miesiące. ta spółka to jakaś wydmuszka. inwestorzy niby kumaci doktory,bizmeny z dojczlandu, ginekolodzy, ludzie po maturze a tu prezesik wszystkich rozgrywa koncertowo. nie wpominam o leszczach którzy nabrali się nabrać na ten byznes.
biorą a raczej udają żeby emisję ktoś kupił po 70 groszy to znowu będzie kasa w spólce. Prokurator już kilka lat spólka nie powinna istnieć z tym urządzeniem. Jedyne co to może pankiewicz wymyśli coś innego i wykorzysta straty z lat poprzednich.