Bardzo dziwne ruchy są od tygodnia.
Były wyniki, kurs przez 30 minut zachowywał się normalnie - rósł.
Potem cyrk, który trwa do dziś.
Przewalanie z wora do wora?
Zbieranie na poziomie 3,9-4,0 tak jak ktoś zauważył?
Spekulanci z pakietem na K po 50 kilo akcji?
Zasypanie tego jednym strzałem.
Nie wiem gdzie to nas zaniesie. Ani kiedy.
Wiem tylko, że jedno porządne info dałoby nam kopa i upewniło co do kierunku i sensu inwestycji long term.
P.S. ja dalej uważam, że już qwe na walnym nie zobaczymy. Baba z wozu koniom lżej. Może to na jego wyjście czekała spekuła? :-)
Ciężko będzie uwalić kurs po tak dobrych wynikach. Wartość księgowa (5,74 zł na akcje) raczej nie będzie spadać tylko dalej rosnąć w kolejnych okresach. Żaden z głównych udziałowców nie sprzedał akcji nawet po 5,xx zł (FF to nadal około 20%). Zarząd na pewno ma już pomysł jak zainwestować kasę zarobioną w zeszłym roku i zwiększyć wartość spółki.
Popatrz na wskaźnik AD, ajumulacja była do raportu, potem pokazuje ewidentną dystrybucję. To jest wskaźnik, a nie moje widzimisię. Jeśli już to teraz czeka papier długa konsolidacja, do akumulacji daleka droga.
Zysk genialny za 2023, prawda. Mi się wydaje, że zbyt dużo ludzi podchodzi do tego, jak tylko i wyłącznie jednorazowego zdarzenia. Inaczej kurs byłby już dwa razy wyżej. Trzeba czekać na kolejne umowy.
Vox patrzaj w przyszłość a nie tu i teraz. Jak nazwa Graphene nic ci nie mówi to nie trzeba cię uświadamiać bo zrobisz i tak to co chcesz i co będzie ci odpowiadać.