• 61% pacjentów Autor: maskopatol [46.238.106.*]
    Zarejestrowanych do badania porównawcze go ID? Czy to nie jest kpina? Czy będzie potrzebny trzeci sezon grypowy? Co na to @Racjonalista i @helpi. Dziś nie dało się wciągnąć ulicy :). I już się nie da, bo w taki sposób, to oni tylko nowe projekty będą zaczynać.
  • Re: 61% pacjentów Autor: ~KrisGPW [109.173.145.*]
    W pełni się z Tobą zgadzam , to nawet nie jest kpina , to są „ jaja „ z akcjonariuszy … 61 % Haha

Niech szukają leszczy , gdzie indziej , bo już w nic nie uwierzę dr Pinokio .
  • Re: 61% pacjentów Autor: ~devil [147.161.137.*]
    @maskopatol i @Kris - A Ci dwaj znowu to samo...
  • Re: 61% pacjentów Autor: maskopatol [46.238.106.*]
    @devil, a odniesiesz się do treści? Wytłumaczysz nam czy to dobrze czy źle czy tylko personalnie zaatakować potrafisz?
  • Re: 61% pacjentów Autor: ~Racjonalista [83.10.11.*]
    Ponad połowa zakwalifikowana do badań? Możecie podesłać link? Wydaje się bardzo dużo. Ostatnio mówili że ten odsetek jest zdecydowanie mniejszy.
    A wiecie 61% z ilu pacjentów? Prośbą o źródło. Jeżeli próba jest duża to 61% może oznaczać setki osób.
    Hahahaha ty nawet nie wiesz ilu potrzebują do przebadania. Pisałem wczoraj, że masz zerową wiarygodność. "inwestorze" dziś był webinar, fajnie, że o nim nie wiedziałeś. Ale w internecie bez problemu znajdziesz. A teraz zniknij.
    Nie oglądałem webinaru wiec nie mam wiedzy o jakich 61% była mowa. Jeżeli 61% z 800 potrzebnych a sezon jest w pełni to dla mnie ok. Kwalifikacja wyniku przeciez trwa. Zakladam że przypadki które były w piku jeszcze nie przeszły pełnej procedury kwalifikacji.
    Gościu, to jest drugi sezon badań. Nie ośmieszaj się:). 800 osób w kilku państwach w dwa lata potrzebowali, a mają 61%. Możesz się bardziej ośmieszyć? :)
  • Re: 61% pacjentów Autor: ~Alicja [46.204.98.*]
    A Tatko mówił by nie wierzyć i opowiadał mi jak go wywalił z gabinetu z tymi lampami.. Miał rację ?
  • Re: 61% pacjentów Autor: ~KrisGPW [109.173.145.*]
    Tatko zawsze powtarzał … synu ucz się bo wiecznie żyć nie będę …
  • Re: 61% pacjentów Autor: ~Bobek [77.89.108.*]
    Moją mamkę tez wyrzucili z Agaty jak po lampy przyszła, także zgadzam się z Tobą Alicja. Takie rzeczy się zdarzają, a co do Genomtec, to szczerze, ręce już opadają.
  • Re: 61% pacjentów Autor: ~Racjonalista [37.47.114.*]
    Obejrzalem ten webinar przed chwilą. Prezes jasno mówi że planują skończyć badania w I połowie 2024 ale jak ktoś bzdury pisze pisze i chce przedstawić firmę w negatywnym świetle to będzie jojczal że nigdy nie skoncza. W Webinarze mowili też że wycena 95-192 mln USD była przed projektem onkologicznym wiec celujemy wysoko a wy narzekajcie dalej
  • Re: 61% pacjentów Autor: ~bonobo [77.89.108.*]
    Racjonalista, ten sam prezes już 3 razy mówił, ze to ostatnia emisja, ze więcej nie będzie… i za każdym razem jest kolejna, znowu ostatnia,
    Wg zwróć uwagę jak komunikują projekt Onco, „kluczowy” „decydujący” „ważny dla wzrostu wartości” etc.
    Zero info o Genomtec Id. Co webinar to zmiana koncepcji.
  • Re: 61% pacjentów Autor: ~Racjonalista [37.47.114.*]
    Przed ostatnia emisja nie było planow ani dofinansowania do Onko wiec to nowy wątek na który musieli zdobyć finansowanie i to zrobili. Gdy było przyznane 20 baniek na okno to jojczyli że nie znajdziemy 10 baniek na wklad własny. Kasa jest wartość ntelektualna spółki też wzrośnie. Super info jak dla mnie ale pesymisci znajdą minusy by urwać 50 gr na akcji.
  • Re: 61% pacjentów Autor: ~Gekon [188.146.232.*]
    1.02.2023 zrekrutowano 436 pacjentów-55%
    27.03.2024 zrekrutowano 487 pacjentów-61%
    25.05.2024 kończy się certyfikacja IVDD, do tego czasu miały być zrobione badania, ja to czarno widzę, i żeby nie było też mam akcje, ale jak do maja się nic nie wydarzy to trzeba będzie wysiadać z tego pociągu, bo jedzie on w przepaść.
  • Re: 61% pacjentów Autor: ~Piko [31.6.67.*]
    Wg.ostatnich przepisów EU certyfikacja IVD jest przedłużona do 31.12.2029 roku !!!
  • Re: 61% pacjentów Autor: ~Gekon [188.146.232.*]
    O, warto wiedzieć, myślałem że celowo nie umieścili tej informacji na slajdzie na webinarze, ale to i tak poprawia tylko trochę obecną sytuacje
  • Re: 61% pacjentów Autor: ~Bobak [77.89.108.*]
    Gekon, Czyli przez ponad rok zrekrutowali 51 pacjentów. kuzwa to nie jest II faza leku sierocego, każdego dnia do przychodni POZ przychodzi 20 pacjentów z infekcja, no nie wierze ze nie da się tego zrobić dobrze i szybko!
    Wyglada tak, jakby na tych badaniach im nie zależało.
    Wylądak, jakby urządzenie nie działało jak obiecywali i będą badania przeciągać. I po to pojawiło się Onco, żeby odwrócić uwagę i dalej mamić.
  • Re: 61% pacjentów Autor: ~Maniek [109.173.148.*]
    A czy wogle ci ludzie co kupili za miliony akcje są tego świadomi . Może z kontaktuj się z nimi . Przedstaw im jak wygląda sytuacja. Przecież on ich mami . Rozgłośnij spra e na innych forach portalach. Mówię ci . Działaj . Nie trać czasu tyle na te głupie forum . Tyle czasu tu siedzisz. Rozwijaj się w innych miejscach
  • Re: 61% pacjentów Autor: ~zygfryddelewe [77.89.108.*]
    Maniek już działam w tym kierunku, kupili po to, żeby opierdzielic to później ulicy która łyknie to jak pelikan po 13
  • Re: 61% pacjentów Autor: ~helpi [5.173.111.*]
    @Maniek, gratki za wpis. Świetny )
  • Re: 61% pacjentów Autor: maskopatol [5.173.145.*]
    Świetmy:) Czyli twierdzicie, że mają jakieś poufne informacje? Bo chyba na słowo niesłownemu prezesowi by nie kupowali? :)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.47.87.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: 61% pacjentów Autor: ~Inwestor [146.70.26.*]
    Wy naprawdę nie rozumiecie w co inwestujecie. Sprzedajcie tanio i dajcie zarobić tym co się znają. My już czekamy na odkupienie od was akcji.

Po pierwsze na slajdzie jest napisane DO 800 pacjentów. Słowo DO oznacza, że może być mniej. A dlaczego? Jak powiedział prezes na webinarze musi być zgromadzona odpowiednia ilość patogenów wykrywanych w teście. Co z tego, że mają np. 300 dodatnich jak 295 to COVID a 5 to inne patogeny. Tempo zapewne jest niższe bo potrzebują konkretnych przypadków. Nie zrobię za was roboty ale w internecie jest pełno zestawień o tym jak kształtuje się podział zakażeń na poszczególne patogeny w ostatnich latach. Ale co to wam da, nie wiecie pewnie co wykrywa test genomteca.

Po drugie, każda duża firma, która kupuje technologię dostosowuje ją mniej lub bardziej pod swoje potrzeby np. inny producent do produkcji masowej. A wtedy co? A no certyfikacja ląduje w kosztu i wyniki badań też. Skąd to wiem np. stąd, że produktu PCROne nie ma na rynku i Bio-Rad jest cichy na ten temat. A przecież miał certyfikację taką jak Genomtec tylko na mniejszej próbie. BioRad kupiłby produkt i nie oferował na rynku rezygnując z przychodów?

Odnoście LAMP, to poszukacie sobie kto działa na technologiach izotermalnych I jaki jest rynek. Tu pomogę: Abbot, Hołogic, BD. Mówili o tym na webinarze. Ale po angielsku więc pewnie nie zrozumieliście.

Po czwarte, przy dopuszczeniu do końca 2029 i ewentualnych kolejnych zmianach jaki jest sens w inwestowanie w kolejne próbki teraz. Pamiętajcie co powiedział Tokarski, oni ten test zarejestrowali w oparciu o próbki kliniczne tylko w mniejszej ilości.
    Poczytajcie sobie o zmianach w IVDR i będziecie wiedzieli dlaczego dopuszczenie dla Genomtec wydłuźyło się do 2029.
  • Re: 61% pacjentów Autor: ~devil [147.161.131.*]
    @maskopatol , A Ty cały czas narzekasz i gdybasz :)
  • Re: 61% pacjentów Autor: ~Mariusz [83.27.95.*]
    A niektórzy piszą tu tak jakby wszystkie rozumy pozjadali. Od kwietnia 2021 roku trwa odbierania akcji z celowym zrzutem na minima. Potem podbitka by odebrać od tych co im odpowiadało +200 lub +300% i dalej trwa odbieranie akcji. Nic tu się nie zmieniło. A czas nagli bo Genomtec nie jest wyjątkowy w tej dziedzinie. Tutaj czas gra na niekorzyść tej firmy bo jak nie wiele trzeba żeby z lepszym rozwiązaniem wyskoczyła inna firma jak Filip z Konopi powinno się domyślić wiele osób. Jedyne co trzyma mnie do końca przy tej firmie to fakt, że tu jeszcze nigdy nie było szczytów. Jakby inwestorzy ze słabymi zwieraczami kupowali tutaj akcje a potem sprzedawali taniej to firma zarobiłaby na swoją sferę marzeń, w której od początku wejścia na giełdę się znajduje. Niestety nie ma skorych tutaj do oddawania akcji więc zakładam, że jak będą dalej poruszać się w obłokach to czeka nas nie jedna emisja jeszcze.
  • Re: 61% pacjentów Autor: ~kojak [77.89.108.*]
    Z ostatniego badania wiemy ze jest 500 pacjentów, dwa lata temu mieli 400, wiec przez dwa lata przybyło 100 pacjentów.
  • Re: 61% pacjentów Autor: ~Antynaganiacz [213.134.166.*]
    @Racjonalista już zniknął, pewnie zmienił nick. @helpi potrafi się pojawić, ale też tylko sporadycznie. Swoje zadanie spełnili. A prezes cały czas bajeruje. Chociaż twierdzi, że transakcja, a właściwie pierwsza eiążąca umowa powinna być niebawem. Ja mu nie wierzę, ale zobaczymy.
  • Re: 61% pacjentów Autor: ~Tedy [79.184.147.*]
    Ten młody chłoptaś to oszukaniec nie godny zaufania . Jednego dnia mówił że emisji już nie będzie a następnego zaczął drukować . Od trzech lat skaluje produkcję z partnerem w Uk i wyskalować nie może .
[x]
GENOMTEC 2,87% 6,09 2026-05-20 16:40:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.