(1) Ekipa od Umowy Inwestycyjnej bierze emisję i zapewne dokładnie zna stan potencjalnego deal'a
(2) Wideokonferencja słaba - pokazali gdzie mają indywidualnych, CFO burak max
(3) Ciekawe komu wystawili te pakietówki? może ktoś przekroczy 5%
(4) Pisałam, że klocki układają się pod emisję to mi pisali "do garów", że zarząd nie chce się rozwadniać..
(5) wpadło trochę za 10,55
(6) hit - fundacja sprzedała za 10pln, aby kupić za 10pln XD
(7) wszyscy na walne!
Dzięki, teraz przeczytałam. Coś w tym jest, z tą fundacją to są wg mnie inne cele ale to też inny temat. 10.50zl wydaje się być ceną dobrą. Pytanie tylko o czas no ale to taka specyfika, na SDS też kasa zakopana do 2025
Ja mam wrażenie, że koncepcja była podobna jak ostatnio. Wciągnąć ulicę w grę, dojść do 14-16zl, ożenić ulicy drogie akcje i spokojnie z gotówką czekać na emisję po 10zl. No ale plan nie wypalił, nikogo nie dało się wciągnąć. Stąd Miron zły na drobnych, oj zły. Musiał kombinować kasę, sam przecież nie ma bo skąd, pożyczki, pożyczki, pożyczki ....
to chyba dobrze że nie ma kasy, cały jego majątek to akcje genomteca, czyli jest zainteresowany tak jak pozostali inwestorzy maksymalną ceną w wezwaniu albo jak najwyższą kasą z komercjalizacji pierwszego z urządzeń
Może teraz za jakiś czas będzie pchane w górę, może pod wyniki badań, które miały być w H1, a potem kto wie... Projekt mają na 3 lata więc szansa na emisję nikła, ale mnie mało rzeczy już zaskakuje. Do trzech razy sztuka z większymi projektami?