Dnia 2024-03-28 o godz. 09:57 ~Nico napisał(a): > SłuHCałem tego wywiadu online. > Szkoda, że nie puścił więcej pary o CS, tylko info o silniku gry poszło ... a szkoda >
właśnie bardzo dobrze, że nie pompował kursu. jest więcej czasu na zbieranie - nawet małymi partiami. Problem mają ci, którzy liczą na szybki zysk. Ci co mogą "zamrozić" kapitał nie mają problemu.
Dnia 2024-03-27 o godz. 14:50 ~bankier napisał(a): > https://polskieradio24.pl/artykul/3354587,ghostrunner-ten-tytul-stawial-przed-graczami-ambitne-cele > > Przed spółką piękne perspektywy.
Zbierać i cierpliwie czekać. Za kilka lat, po premierze CS-a i wejściu na rynek główny, kurs x 10 wcale nie jest taki nierealny, bo to kapitalizacja "zaledwie" 700 mln złotych.
Taka jest giełda.Jak będzie 5 to zejdzie do 2.Jak będzie 10 to zejdzie do 4.Ja wierzę że jeśli OML dalej będzie się tak rozwijać to będzie chodzić i po 100 zł.
Noo kto wie za 5-10 lat scenariusz całkiem możliwy..... jeśli dowiozą CSa jakościowo i będzie to hit na miarę GR 1 plus kolejna gra będzie z segmentu AAA .....
Kto powiedział mistrzu, że trzeba trzymać po premierze? Jak sobie stryjenka woli, każdy ma swoją strategię. Ja już na OML dwa razy zarobiłem. Pod GR1 sporo więcej jiz pod GR2, ale jednak nie byłem stratny, więc ja na Spółkę nie narzekam.
A kto ci każe trzymać akcje po premierze? Trzeba sell przed premierą. A przed premierą i to z kilka miesięcy przed będzie pewnie coś koło 4,00pln. To co mały zarobek z akcji za 1,40?