nie mam szklanej kuli, ja tylko potwierdzam fakty tego co widzę na wykresie. gimba sama się doprowadziła do stanu 1.22 a ja ostrzegałem między 3 60 a 3 ziko.
ignoranci płacą cenę i wcale mi ich nie jest żal, wyciągną z 10-20% tego co włożyli bo resztę zeżre inflacja przez kolejne miesiące czy lata kiedy kasa będzie zamrożona.
Facet chyba utopił to kasę, rzuciło mu się na psychę i od miesięcy produkuje te swoje wysrywy na forum. Nihil nivi na bankierze. Praktycznie każda spółka ma swojego psychofana. Z drugiej strony jeśli dla niego to jakaś forma taniej terapii i wychodzenia z traumy po stracie pieniędzy to ok. Można poświęcić dodatkową chwilkę na szukanie merytorycznych wpisów.
@PR jest ostro "bany U je " i z 85% stratą KWICZY na haku.
więcej takich tu trzeba żeby stękali.
miały być zyski, dubaj, antyle a jest 85% strata, stękanie na forum, stany depresyjne i nadgodziny w biedrze przed świętami.
Zdrowia na Święta. Odpocznij od Incuvo i lżenia ludz. Pieniądze to tylko pieniądze. Kiedyś się odkujesz, a złorzecząc innym nie poprawiasz swojej sytacji. Pozdrawiam
tak straciłem jak kupiłem 3 akcje z Prawej po 3 ziko i oddałem 1 z Lewej po 2.99 żeby was ROZPRUĆ na maxa. Potem przy 2 na 1.99.
To samo zrobię 3 sztukami przy 1 i rozpruje kwiczących gimbuchów po 99gr. Czekam na was zawistne ramole.
Na dziś dzień moja strata to 3.27 zł+prowizja w jedną stronę 6zł (2*3zł przy kupnie akcji za każdym razem).
Razem 6.27 ziko ku waszej uciesze.
Ile wy już wtopiliście od roku czy dwóch. Wypisujcie kwoty harde lamusy.
a co ramolu zabronisz kupować i sprzedawać. specjalnie dla takich parów jak ThePunisher będę kupował i sprzedawał niżej i niżej i niżej. Prezes będzie mnie wspierał.
koniowi zamelduj ThePunisher. cieszy mnie że jesteś tu "bany U je"