• 100 => 1 Autor: ~hmm [37.47.213.*]
    w przeszlosci spolka przeprowadzila scalenie swoich akcji w stosunku 100:1 teraz 3 zl to jak dawniej 3 gr jest duzy potencjal do wzrostu spekulacyjnego a tym bardziej fundamentalnego w przypadku wygranej z rzadem rumunskim wiele argumentow wskazuje ze tak moze byc
  • Re: 100 => 1 - KUPUJ! Autor: ~KE [5.173.4.*]
    Kurs rośnie, gdy ktoś kupuje POWYŻEJ aktualnego kursu. I tylko wtedy. To nie czary to matematyka.

Już mówię co masz zrobić. Spójrz na aktualny arkusz zleceń - widzisz? To już wiesz co dalej. Zrób 3 wejścia po 35K zł z ceną ustawioną znacznie powyżej kursowej (ale nie pkc - po co się rzucać w oczy), tak w odstępie około minuty. I mamy kurs na pierwszych widełkach. Potem obserwuj jak się zrównoważy i po otwarciu 3 wejścia po 60K zł (bo będą tacy co będą dokładać na bieżąco na s). I mamy wzrost koło 15% w skali dnia, wtedy musisz liczyć, że inni rozgrzani szybkim wzrostem (np. ja) zaczną wchodzi. I masz spekulacyjny wzrost, który może utrzyma się dwa dni, a Ty sprytnie wyjdziesz na górce.

Tak zrobisz? Czy jak zwykle to "ktoś" ma to zrobić? Jak to jest? Że nie masz tyle pieniędzy? W pełni rozumiem i w takim przypadku namów znajomych inwestorów - zróbcie to razem, będzie to nawet skuteczniejsze. Podzielcie te kwoty, które powyżej zaleciłam na np. 10 (jeśli masz 10 kumpli na giełdzie) i jazda.
  • Re: 100 => 1 - KUPUJ! Autor: ~Rysiek [5.173.218.*]
    LIVER, czy potrafisz wytłumaczyć co to jest scalenie akcji np .100:1 czy 50:1 albo 20:1 do ilu to jest obojętne . Chcę zobaczyć jaką masz wysoką wiedzę ?
  • Re: 100 => 1 - KUPUJ!...2 Autor: ~Rysiek [5.173.218.*]
    KE. czy dasz radę wytłumaczyć te czary ?
  • Re: 100 => 1 - KUPUJ! Autor: ~Kasik [37.47.213.*]
    Dnia 2024-03-24 o godz. 13:11 ~Rysiek napisał(a):
    > LIVER, czy potrafisz wytłumaczyć co to jest scalenie akcji np .100:1 czy 50:1 albo 20:1 do ilu to jest obojętne . Chcę zobaczyć jaką masz wysoką wiedzę ?

jesli nie wiesz co to jest to lepiej omijaj po odleglym okregu takie spolki
  • Re: 100 => 1 - KUPUJ! Autor: ~Rysiek [5.173.218.*]
    Ja wiem doskonale co to jest . Kasik to odpowiedz na to pytanie .?
  • Re: 100 => 1 - KUPUJ! ...4 Autor: ~Rysiek [5.173.218.*]
    Jak to mówią ? Nie ma cudów . Ale cud to można wymyślić ....No ,ale z drugiej strony można też sobie coś uroić ? Może i tak jest w Rysia przypadku ? Ewcia jak myślisz ?
  • Re: 100 => 1 - KUPUJ! ...4 Autor: ~Ewa [37.47.201.*]
    Mistrzu! Ależ zgadzam się z Tobą w całej rozciągłości. Brakowało mi Twoich przypowieści. Pozdrawiam.
  • Re: 100 => 1 - KUPUJ! ...4 Autor: ~b12 [5.173.147.*]
    Gruby wciągnie scieżkę do10 zł jedną dziurką od nosa gdy będzie pozytywne info reszta zobaczy zadek pociągu. Teraz odchodzi zbieranie spadziów
  • Re: 100 => 1 - KUPUJ! Autor: ~dr [37.47.213.*]
    Dnia 2024-03-24 o godz. 12:33 ~KE napisał(a):
    > Kurs rośnie, gdy ktoś kupuje POWYŻEJ aktualnego kursu. I tylko wtedy. To nie czary to matematyka.
    >
    > Już mówię co masz zrobić. Spójrz na aktualny arkusz zleceń - widzisz? To już wiesz co dalej. Zrób 3 wejścia po 35K zł z ceną ustawioną znacznie powyżej kursowej (ale nie pkc - po co się rzucać w oczy), tak w odstępie około minuty. I mamy kurs na pierwszych widełkach. Potem obserwuj jak się zrównoważy i po otwarciu 3 wejścia po 60K zł (bo będą tacy co będą dokładać na bieżąco na s). I mamy wzrost koło 15% w skali dnia, wtedy musisz liczyć, że inni rozgrzani szybkim wzrostem (np. ja) zaczną wchodzi. I masz spekulacyjny wzrost, który może utrzyma się dwa dni, a Ty sprytnie wyjdziesz na górce.
    >
    > Tak zrobisz? Czy jak zwykle to "ktoś" ma to zrobić? Jak to jest? Że nie masz tyle pieniędzy? W pełni rozumiem i w takim przypadku namów znajomych inwestorów - zróbcie to razem, będzie to nawet skuteczniejsze. Podzielcie te kwoty, które powyżej zaleciłam na np. 10 (jeśli masz 10 kumpli na giełdzie) i jazda.

mozna tez skupowac na niskim poziomie delikatnie nie wzbudzajac podejrzen i sprzedac po upublicznieniu pozytywnych dla spolki informacji...tylko kiedy po wzroscie 10 %......50 %......200 % badz madry przed faktem...
[x]
PLAZACNTR -32,28% 1,84 2026-04-13 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.