• Kto kupil po 25gr? Autor: ~Cykacz [89.64.26.*]
    Możesz nigdy nie wyjść choćby na zero. Zapomnij o bajkach 3zł, nie ma podstaw do tego.
  • Re: Kto kupil po 25gr? Autor: ~Dorsz [188.146.248.*]
    Będzie brał ode mnie po 1 zł i jeszcze cmokniesz w pierścień.
  • Re: Kto kupil po 25gr? Autor: ~prot [31.60.123.*]
    Cykacz, skąd masz taką wiedzę? Jakieś analizy, badania rynku? Co tak się martwisz o czyiś kapitał? Chcesz 100, 200 kilo to ci sprzedam w niższej , od rynkowej , cenie, nie zbiednieję. Przestaniesz wtedy skomleć i żebrać o akcje po 14gr?
  • Re: Kto kupil po 25gr? Autor: ~Bomba [80.49.184.*]
    Ja miałem po 62 ale sprzedałem dawno
  • Re: Kto kupil po 25gr? Autor: ~Cykacz [5.173.174.*]
    Nie spinaj się, wisisz na haku to nie znaczy że masz się wyżywać.
    Zobacz at, nie wróci już na 25gr, dałeś się nabrać twitterowemu naganiaczowi
    @Cykacz, nie spinam się i akurat się mylisz bo na haku nie wiszę, jakbyś wcześniej czytał to wiedziałbyś po ile kupowałem i jaką mam ostateczną średnią. Wskaźniki mówią co innego i nie strasz ludzi, że nie wróci na 0,25 bo wróci a ty zmienisz nick i będziesz pisał, że nigdy nie spadnie.
  • Re: Kto kupil po 25gr? Autor: ~Cykacz [89.64.26.*]
    Wisisz i wylewasz swoją frustrację na innych użytkowników forum. Sprzedaj i nie pogłębiaj straty, będziesz zdrowszy
    Pisz nawet 1000 razy, że wiszę na haku to może uwierzę ale gdy zajrzę na rachunek okaże się, że jestem na plusie i komu tu wierzyć Cykaczowi czy własnym oczom? Przekonuj mnie dalej. Haha
  • Kto kupil po 25gr? Autor: ~rg [31.0.53.*]
    O czym ty piszesz, to raczej z tobą jest coś nie tak. Pojawiłeś się z nikąd i naganiasz na spadek tylko się pytam na jakiej podstawie snujesz takie prognozy bo jak mniemam nie interesuje Cię nawet spółka a at na nc to gratulacje że stosujesz i na jego podstawie nas tutaj uświadamiasz. Nie trawie spółdzielców i więc nie wierzę w ich manipulacje słowne także bez odbioru .
    Też wisisz na haku 23-25gr i wylewasz swoje frustracje na forum?
  • Kto kupil po 25gr? Autor: ~rg [37.109.145.*]
    Ja tu inwestuje więc nie wzruszają mnie takie ruchy a już takie gadki to w ogóle na mnie nie działają. Mówisz że ja wylewam flustracje to poczytaj czy moje wpisy zawierają takowe wrzutki. Ja robię swoje a ty umniejszasz firmie i tylko pytanie po co to robisz i czy w porozumieniu czy indywidualnie.
  • Re: Kto kupil po 25gr? Autor: ~Zzz [172.225.187.*]
    To nowy nick babci trolla który od lat wypisuje takie farmazony
    Dziwny jesteś, dużo negatywnych emocji od ciebie biję, ciekawe czy nie spowodowanych jakąś frustracja. Poważni inwestorzy nie siedzą na bankierze, chyba że naganiaja na wzrosty bo wiszą na haku.
  • Kto kupil po 25gr? Autor: ~rg [37.109.145.*]
    Dziwny jestem , że inwestuje a nie gram. Dobre. Gdyby wszyscy inwestowali to by nie było takich dylematów bo kurs by tak się nie wahał a wzrost byłby stabilny i wszyscy by zyskiwali a nie tylko grupa która kręci tu kółka. Ja robię swoje więc trzymam i jak mam wolne środki do dokładam co nieco i tyle. Jak to dla Ciebie takie dziwne to znaczy że jesteś w tej drugiej grupie i tyle.
  • Re: Kto kupil po 25gr? Autor: ~prot [31.60.71.*]
    Rg, zawsze na forum znajdzie się ktoś kto będzie mącił i zniechęcał do spółki i taką osobą jest dzisiaj Cykacz wmawiającą nam rzeczy, które mają nas zdyskredytować. Sam robi to w jednym celu, każdy jego wpis ma zniechęcić do akcji, najlepiej sprzedać PKC powodując spadek kursu. Śmieszą mnie też wpisy zrzucające winę za korektę na Zarząd a raporty są terminowe, co będzie na walnym też ogłoszono, wskaźniki analityczne znacząco się poprawiły i tyle mi wystarczy. Firma ma potencjał, pomimo kryzysu się rozwija i nic od ostatnich wzrostów sie nie zmieniło. Jest korekta i .
[x]
EXCELLENC 2,64% 0,41 2026-02-23 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.