• Luka domknięta Autor: ~Gracz [83.28.240.*]
    I o to chodziło!?
  • Re: Luka domknięta Autor: ~As [94.254.203.*]
    Nie wiem czy o to....o to chodziło że spekuła miała mało akcji i musiała jakoś zebrać więcej w obrocie niedużo akcji ... więc taki typ odstraszania i wymiana akcjonariatu
  • Re: Luka domknięta Autor: technik-at [77.65.22.*]
    te okolice były "naturalnym" wsparciem po 4,3 gdzie było zniesienie Fibo, a czy zadziała to zobaczymy pewnie po 12-tej czy będzie latało nad 4
    No pochwal się technik dokonałeś zakupu teraz w okolicach 3.90 plus minus czy nie? Bo później jakby poszło do góry pisalbys że kupiłeś.....napisz teraz będziesz wiarygodniejszy
  • Re: Luka domknięta Autor: technik-at [77.65.22.*]
    jasne, że kupiłem już rano nawet po 4. ale cześć wywaliłem jak widziałem że 4,2 nie chce pokonać . Teraz sobie dobieram. Jest luka to się próbuje ;)
    Nie rozśmieszają mnie ty zawsze wygrany....ty chyba grasz 500-1000 akcji tylko to tak można się bawić po 2-4 tys zł w piaskownicy
  • Re: Luka domknięta Autor: ~Gracz [83.28.240.*]
    Papier wyzbierany czekamy na kolejny "sygnał" to co to będzie info o dywidendzie (możliwe 1,2zł na akcje) czy info o rynkach azjatyckich? :) ktoś coś wie więcej niż my dlatego takie zagrywki... Kurs obrany 10zł za szt.
[x]
PATENTUS -3,78% 2,80 2026-05-15 15:24:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.