Ja się cały czas szczypie. I choc sporo wysypalem na podbitce z 1,4 gdzie się kisiliśmy, to sentyment mnie ciągnął do patka i odbieralem spokojnie, ale przyznam, że nie tak jak powinienem w świetle tych bardziej niz rewelacyjne wynikow i perspektyw. Grzybiarzi qwe oraz reszta ekipy z tamtych czasow - gratulacje. No i najwieksze dla zarządu! Jestescie obecnie jedną z lepszych spolek pod inwestowanie.
Dzięki Zbik.
Ja trzymałem a w tym roku postanowiłem zwiększyć i to była piękna decyzja.
Pokazali kierunek. Ćwierć miliona przychodu...
Dziś mają zysk dwa razy większy niż kapitalizacja spółki po jakiej zbieraliśmy akcje :-)))
Cierpliwość to klucz.
Cieszcie się ostatnimi spokojnymi chwilami na forum. Zaraz tutaj wpadnie niejaki livemoregpw jak zobaczy te wzrosty i wam zrobi śmietnik z forum udając wielkiego znawcę;)
Wczoraj mi tak samo przylazł na Gamivo po wzrostach.
260 mln aktywów, wzrost o 120 mln, 140 mln zatrzymanych zysków!!! Szok! Szok! Szok!!! Jak będzie złotówka dywidendy, to będę mieć 100%:)))) Przepiękny pierwszy dzień wiosny nasza perełka nam zgotowała:)))
Modlę się tylko, żeby bankier wstrzymał się z pisaniem artykułu o rekordowych zyskach, do czasu aż dobiorę, bo zaraz zleci się tutaj śmietanka bankiera po takich danych. Brałem trochę po 3,5 zł, gratuluje tym co trzymali od 1 zł i wytrzymali aż do tej pory pomimo prawie 400% zysków.
Dobrałem ile chciałem na tej promocji. Jak dla mnie możemy powolutku piąć się w górę i w końcu przebić te 5 zł. Szkoda że nie spadło w okolice 4,1 bo miałem tam ustawione zlecenie na takie naprawdę mocno promocyjne niespodziewane zejście, no ale niestety ogarnęli się tuż przed nim.