...ale się rozpędzają...tu każdy audytor po kwartale już nie chce tych wałków klepać...takie są fakty...wystarczy poczytać...może z poprzednim się nie rozliczyli albo chcieli w towarze typu ŵegiel ale zapomnieli dowieść:-)))
A to chodzisz w wałkach, w miejscu gdzie inni mają głowę? Ale dobrze, że ciebie tam nie klepią bekso :-)))) "...ale się rozpędzają...tu każdy audytor po kwartale już nie chce tych wałków klepać..."
Fakty wypłakujesz? ty czytasz...? Ciekawe takie są fakty...wystarczy poczytać...może z poprzednim się nie rozliczyli albo chcieli w towarze typu ŵegiel ale zapomnieli dowieść:-)))
Idź sobie sam się wypłacz człowieku bez grama kultury...nie neguj że nie było problemów z audytorami...brakowało dokumentów na czas...zaprzeczysz...była pewna Pani co widząc co zastała nie podpisała się pod tą pseudo dokumentacją...zaprzeczysz?tu jeszcze się będzie działo Oj będzie...
Dzieje się płaczku bezakcyjny, Kurs idzie do góry i takie są fakty bez czytania bekso. Trzeba tylko posiadać akcje MBF, do tego ty nie dorosłeś i nigdy nie dorośniesz lamentujący nad swoim losem..
Nie polemizuje z osobnikami bez argumentów ty ich nie posiadasz nawet nie potrafisz ani zażartować ani trafnie zripostować...jedyny argument obrazić nic poza tym...smutne życie tak gnoic innych zamiast się cieszyć życiem i myśleć pozytywnie...
"smutne życie tak gnoic innych zamiast się cieszyć życiem i myśleć pozytywnie..."
No tu walnąłeś, po całości gościu ,spadłeś z choinki - to nie te święta. Powtarzam, nie równaj do siebie. Poczytajcie siebie płaczki, swoje plucie na Spółkę, to dowiecie się kto nie cieszy się życiem i kto nie myśli pozytywnie To nie ja lamentuję na tym forum i wypłakuję swoje nieudolności życiowe. z czego mam się smucić? Z zieleni jaką mam na koncie z akcji MBF? Jak można siedzieć na forum spółki, której akcji nie posiada się bezakcyjny płaczku?
Swoją drogą ciekawe co robi taki zarozumiały koleś co innych ma za śmieci a siebie uważa za nadczłowieka...epoki mi się pomyliły i w niewłaściwym kraju się powił...