• A co tu taka stypa? Autor: ~ocb [188.33.242.*]
    Dawno mnie nie było. Na bankierze smuta, a ja czuję nowe ath w ciągu pół roku. Papier ładnie zbierany w konsolidacji. Klasycznie od niecierpliwych do cierpliwych.
    Pozdrawiam, akcjonariusz Votum od 5 lat z hakiem.
  • Re: A co tu taka stypa? Autor: ~Inwestor [31.0.182.*]
    Nadzieja na 50 zł umarła.
  • Re: A co tu taka stypa? Autor: ~Zenon [37.30.10.*]
    wesprzyj to argumentem - cokolwiek At, wiarygodny fundament inne typu prekognicja - samo sądzenie optymistyczne ż ebędzie dobrze to ja sobie na kiblu mogę stwierdzić między jednym bączkiem a drugim ...
    idąc logika przedszkolaka - bez argumentu sie nie liczy ...
    Po mojemu nawet na "tygodniówce" gdyby brać at za argument widać oznaki mocnego osłabienia a poziom wsparcia w okolicach 42 +/1 zet i obecna wycena to albo próba sił albo zbiórka na spadek - póki co od 15 lutego niektórzy obserwuja po zrzutach w tym i ja.
  • Re: A co tu taka stypa? Autor: ~ocb [188.33.242.*]
    Stosunek zysk/ryzyko znowu zaczyna być bardzo atrakcyjny. Aktualna wycena implikuje spadek przychodów już od 2026 (względem 2024), wyceniając potencjał frankowy bardzo konserwatywnie, a w ogóle nie uwzględniając potencjału SKD. Ryzyko regulacyjne ciągle jest głównym problemem. Moim zdaniem rynek zdecydowanie zbyt ostrożnie podchodzi do możliwości generowania zysku przez spółkę.
  • Re: A co tu taka stypa? Autor: boboslaw [31.60.27.*]
    Myślę, że głos rozsądku. Zaglądam tu co kilka dni i dokupuje - nie ukrywam kierując się właśnie wskaźnikiem ryzyko straty/zysk. Komputery na razie ewidentnie są ustawione na zaniżanie kursu, ale jak z 90 proc z nas odda akcje - to zacznie rosnąc. Patrząc chociażby na te forum wielu ze stałych komentatorów zniknęło, a u tych co zostali pojawiają się łzy i rozpacz, więc długo nie wytrzymają,
  • Re: A co tu taka stypa? Autor: ~ojoj [95.49.171.*]
    Wielu zniknęło, bo już nie mogli wytrzymać tych wszystkich sfrustrowanych kolarzy, którzy weszli w niewłaściwym czasie, a teraz wylewają tutaj codziennie swoje frustracje...
  • Co te płaczki tu robią w sumie? Autor: ~ocb [188.33.242.*]
    Za darmo tracą czas i wylewają żale?
    To by było dość żałosne.
[x]
VOTUM 1,68% 48,30 2025-10-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.