Brałeś moje kwity , życzę Ci powodzenia , miałem 25 k ale w ciągu ostatnich dni to tylko moje kupowaliście Jak tu ktoś wspomniał , odraczali koszty w 2023 rok mieli 4 mln przychodu z tego wykazali 2 mln zysku netto to tak jakby jechali na marży 50% a to cukier i oliwa to jest nie możliwe, jak mieli 5% marży to chwalmy Pana ale jeszcze te usługi obce ciągle to gdzieś się ciągnie myślę że jak wyjdą na zero lub lekki plusik to OK plus zamówienia na 2024 rok Ja oddałem , zobaczymy czy będzie pompka czy dno życzę powodzenia sobie i Wszystkim posiadaczom kwita Jutro chwila prawdy czyli ile naprawdę zarabiali na tym pośrednictwie
Ło matuchno..., to wszyscy żeście sprzedali, tylko ja sierota zostaję? Może choć Maruda ma akcje, to będzie nam we dwójkę raźniej ryczeć jak kurs jutro poooleeeeci...:)Przychodu było 5 mln, a zysku 1,5 mln, to chyba nie jest 50%? 30% marży mogą mieć.A czy przypadkiem 1,5 mln kosztów nie było odliczonych w 3q? Niby sesja była spokojna, ale ktoś bacznie obserwował, bo jak się pojawiło większe zlecenie po 4,10, to zniknęło w kilka sekund, aż żal mi było, że u mnie takie pustki na koncie:)Jak sprzedałeś z zyskiem, to moje gratulacje. Ja czekam na obiecane 30, może kiedyś się doczekam:)))))))))))
Po scaleniu pewnie tak:-))))ale będzie czat wysłaliście już pytania do Pana R.K Janusz Cz nawet pewnie nie wie że takie coś będzie i w tym uczesniiczy chyba że Kuba da mu znać
Długo bezakcyjny płaczku nad tym myślałeś. Bardzo troszczysz się o uczestników czasu z jednej i drugiej strony. Sam pewnie schowasz się do nory z tym swoim płaczem na czas czatu bo live by ciebie mocno zestresował i przeraził.
Ja już wysłałem swoje pytania...nie po to tu piszę żeby nie skorzystać z takiej formy komunikacji jak czat...ale prawdy się nie spodziewam nawet półprawda to zbyt wiele z tej zakłamanej Espi firemki:-))))