Tutaj nikt nie gra na tak dlugi horyzont poza nielicznymi którzy juz maja wywalone i wliczaja utrate wszystkich środków w ryzyko. Nawet Ragnar nie chcial tu zagrzac miejsca na dluzej tylko spuscil wszystko jak leci jak zobaczyl ze jest choc troche zarobiony. Tu wszyscy pisza o perspektywach longterm tylko nikt nie chce postawic na to kasy i potrzymac akcje. Taki paradoks.
Ja myślę że jednak sporo puścili w ulicę która się mocno napaliła widząc mocne wzrosty. Zresztą to widać po arkuszu zleceń. Przed wzrostami w lutym cały arkusz sprzedaży zamykał się w 100k akcji wystawionych do sprzedaży. Teraz to jest około 300k. Przybyło chętnych do zejścia z haka na sumę 200k akcji. A ilu jest takich co się nabiło na pal ale po prostu trzyma te akcje bo są mocno umoczeni i ich nie wystawia? Myślę ze co najmniej drugie tyle...
Dnia 2024-04-15 o godz. 00:54 ~ZrujnowanyPosiadacz napisał(a): > Tutaj nikt nie gra na tak dlugi horyzont poza nielicznymi którzy juz maja wywalone i wliczaja utrate wszystkich środków w ryzyko. Nawet Ragnar nie chcial tu zagrzac miejsca na dluzej tylko spuscil wszystko jak leci jak zobaczyl ze jest choc troche zarobiony. Tu wszyscy pisza o perspektywach longterm tylko nikt nie chce postawic na to kasy i potrzymac akcje. Taki paradoks.
to jest idealna kwintesencja tego co tutaj sie dzieje...nawet instytucjonalni pouciekali poniżej 5%, bo spadek 99,99% też jest mocno mozliwe
co nie znaczy, ze nie może być +200%-ta spółka to typowy przykład ruletki, mozna tak jak w kasynie postawić tylko takie pieniądze, które można przegrac
Zryty beret ? Wraca albo i nie wraca-jedna jaskółka wiosny nie czyni.Rośnie to cisza,tylko pójdzie w dół juz jest mundrych cała zgraja.A czy to twoje pieniadze ze tak przeżywasz ? Jeśli kupił to jego sprawa,czy straci czy zyska to jego sprawa.Chyba ze to jakas twoja rodzina i sie martwisz? O innych tez tak sie martwisz ?
Dnia 2024-04-23 o godz. 17:05 ~beret napisał(a): > szu zostałeś dawcą kapitału i wszystko w temacie, smieć wraca do bazy a ty się osmieszasz
zapewne wszystkie dane przechodza przez twoj komputer ale nie potrafisz odpowiednio odczytac a o odpowiednich wnioskach nalezy zapomniec...taki z ciebie analityk
Dnia 2024-04-24 o godz. 11:08 ~beret napisał(a): > rynek już weryfikuje twoje wnioski, znowu w dół, kompromitacja:) buahahahaa
moze tak ma byc....ha,ha,ha..........prawde mowiac to nie interesuja mnie takie spolki.....kilka sesji nalezaloby wchodzic i tak samo wychodzic.....a ze moga byc tutaj szalone wzrosty jak i spadki to inna bajka.....na innych spolkach tez to mozliwe jest