natomiast na forum INVENTION nagania na spadek więc trzeba kupować.
od pierwszych zakupów robię odwrotnie co ten koleś wypisuje i zysk na Kierunej już prawie 700 k zł hahahahahahhah
pamiętam jak mi na mailu ściemniał na INM to ja w lipcu/sierpiu a następnie w październiku 2020 keszowałem 100% zysk, jak mi pisał, że sprzedał w grudniu INM po 14 groszy na dziś, i wchodzi w SBE to ja robiłem zupelnie odwrotnie ...sprzedawałem SBE i kupowałem INM hahahahahah
i dziś widać kto miał rację....ja zarabiam a troll Ta piszący pod nickami Zegarski, Kierul, aaa, Tak, Taa tylko kwiczy w nerwach
Coś tam szczeknie, gdzieś indziej zawarczy ale od Sylwestra i Nowego Roku po całonocnym czuwaniu na forum jakoś tak przycichł. Może mu nie odnowili jeszcze nowych stawek od 1 posta i strajkuje?
A może się obraził o ten wątek z petardami na sylwestra jak mu trochę z awaterem pojechaliśmy:) -->
Troll Ta/Taaa to Artur Gołaszewski z Białegostoku, tu dowód, taki sam profil miał gdy na profilach spółki na linkedin czy fb pisał identyczne bzdurne oszczerstwa. Jak to mówią u niego na wsi „człowiek petarda” haaahaaaa
Dzielny pacjent stróż Gołaszewski zawsze na posterunku jak azor w budzie odszczekuje na każdy post i wątek, jestem za niego dumny, dba o miejsce w rankingu.