Ja też dokupuje cały czas do wora ale ustawiony jestem w przedziale 0.49-0.50
I Panie Serwer zaskoczę Cię - nikt mnie nie nagania, nie słucham nikogo Sam kupuję bo wiem że zarobię jak i wielu innych :D
A Ty możesz zabrać swoje tezy dla siebie - skoro wróżysz 0.30 to wystawiaj co masz teraz powyżej 0.50, nie daj się tak okraść z kapitału skoro wróżysz tak marną przyszłość :) Z chęcią odkupię - a co mi tam, dam nawet 0.45 (to 50% ponad Twoje 0.30 więc okazaj dla Ciebie ^^)
Zaraz - to mniej więcej kiedy?
Chciałbym wcześniej coś na uspokojenie zażyć albo na ryby pojechać.
Miejże litość! Wystarczy już tego taplania w labrydze.
Proponuję remis ze wskazaniem na spółdzielnię. W zasadzie możecie to zrzucić na 30 ale nie chcecie.
Ale możecie (jakby co - rzecz jasna).
Dobranoc.
Troche tu juz siedze, nie mam duzego pakietu bo ze 40k obecnie, ale to naganianie i 'wyzywanie' od 'spółdzielców" jest troche zabawne. Przy tych smiesznych obrotach jakie tutaj sa to nie jest kwestia spoldzielni. Kurs sie osuwa przez rozwodnienie akcji i tutaj trudno bedzie wyjsc w gore - dzwigniecie tego do 1.50 zrobi kapitalizacje powyzej 30 baniek co byloby stanowczo przesada na ta spolke.
Zanim mi zasugerujesz sprzedaz to od razu odpowiem, ze nie, bo firma ma spoko fundamenty, co prawda wydymali akcjonariuszy, ale te grosze co tu wrzucilem to potrzymam sobie bo jakis cień szansy na wzrosty daje. ;-)
I to jest dobra opinia, zgadzam się z tym co napisałeś. Prezes zagrał nie fair, fundamenty pod wzrosty są ale jeszcze się tu pobujamy długo na tych poziomach. I jeśli na kimś można wieszać tu psy to właśnie na zarządzie.
Nie fair to zagrał insajder. Reszta to konsekwencje jego przywalenia w cecha.
Emisja była wpisana w statut, cena emisji zależała od bieżącego kursu a ten powinien być atrakcyjny dla nabywcy, wielkość emisji dwterminowała lości potrzebnego dodatkowego kapitału. Prezes rozwodnił także i swoje akcje, żona sprzedała swój pakiet poza rynkiem a mogła to walnąć w rynek - gdyby kierownictwo miało złe intencje.