W porządku, jeśli flaycznie masz taką średnia, to gratuluję nosa i wytrwałości :) po prostu tutaj często przychodzą i odchodzą oportuniści, którzy gadają głupoty, gdy nadadzą się ich zdaniem "okazja" :)
Nie sądzę, wielu nie odda. Zbyt wiele już było takich zaproszeń w ubiegłych latach
Kurs jest wyżej niż wszystkie one do tej pory
(ostatnie zaproszenie było po 19,20zl) jeśli dobrze pamiętam.
Skoro tego nie rozumiesz i według Ciebie powinno tu dziś być 35 zł bo taką cene ustalili w zaproszeniu, to powinieneś zdecydowanie zrezygnować z inwestycji na Gpw - dla swojego dobra XD
Pogadali, pochwalili się, chwała Wam, zawsze istotna ilość jednak przy każdych zyskach... mniejsze o to, róbcie i tu kokosy i wznoście spółkę w przestworza, powodzenia i zostańmy tematycznie przy ACT:)
Bywalec, bez złośliwości. A gdzie mam się wymienić informacjami, a choćby i pochwalić. Pod budą z piwem? Już ich nie ma. Wiesz, że na ACT jestem prawie 3lata, z tym, że Ty udzielasz się częściej.
Ja się przychylam do Miecia i Dolarson, że jednak warto od czasu do czasu wymienić się pomysłami odnośnie walorów. Nawet jeśli takie wpisy/wiadomości nie są bezpośrednio związane z Actionem, to są one znacznie lepsze, o ile w nienachalny sposób, wskazując akcje warte zainteresowania, niż wpisy trolli czy innych jegomości, którzy od lewa do prawa tworzą bezsensowne wpisy.
Także, jakby ktoś miał jakieś nowe, wciąż warte uwagi spółki, to ja chętnie wysłucham sugestii do rozważenia.
Natomiast poza konkursem, macie swoje jakieś górne pułapy na Action, ja sam pamiętam, ze niegdyś myślałem, że przy 16zł wyjdę, później stwierdziłem, że 35zł będzie godziwe, a teraz gdy pojawia się szansa, to myślę, że 50zł będzie następnym przystankiem rozważań, a docelowo po cichu widziałbym tutaj w długim terminie 100zł, bo czemu by nie? :)
zwracam honor, już spodziewałem się wysypu marzycieli...takowi i tak przybyli :) jak najbardziej czasem warto się dzielić dobrymi przemyśleniami czy wskazywać potencjalnie fajne walory, ten SGN to niezły kąsek, urośli konkretnie r/r, niski ff, być może nadal kurs nie odzwierciedla potencjału...może w innym wątku się kiedyś podyskutuje, tymczasem zastanawia mnie ile szt ACT skupi do 26/3, przyjmując, że dziennie może do 25% total volumenu, wczoraj mogło to być do 30-40k, pożyjemy, zobaczymy espi,