Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  22,75 zł , zmiana od tamtej pory: 27,69%

Re: Action zaprasza do sprzedaży akcji za 35zl

Ja się przychylam do Miecia i Dolarson, że jednak warto od czasu do czasu wymienić się pomysłami odnośnie walorów. Nawet jeśli takie wpisy/wiadomości nie są bezpośrednio związane z Actionem, to są one znacznie lepsze, o ile w nienachalny sposób, wskazując akcje warte zainteresowania, niż wpisy trolli czy innych jegomości, którzy od lewa do prawa tworzą bezsensowne wpisy.

Także, jakby ktoś miał jakieś nowe, wciąż warte uwagi spółki, to ja chętnie wysłucham sugestii do rozważenia.

Natomiast poza konkursem, macie swoje jakieś górne pułapy na Action, ja sam pamiętam, ze niegdyś myślałem, że przy 16zł wyjdę, później stwierdziłem, że 35zł będzie godziwe, a teraz gdy pojawia się szansa, to myślę, że 50zł będzie następnym przystankiem rozważań, a docelowo po cichu widziałbym tutaj w długim terminie 100zł, bo czemu by nie? :)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ACTION -1,19% 29,05 2025-10-08 17:04:55
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.