jest dokładnie to co pisałem od wielu miesięcy, spółka KŁAMAŁA i dalej manipuluje próbując się wybielić tłumacząc "OKRESEM PRZEJSCIOWYM" do końca 2026 roku hahahahahahahahahahahhahahaha
Dnia 2024-03-18 o godz. 17:53 ~FAKTY napisał(a): > jest dokładnie to co pisałem od wielu miesięcy, spółka KŁAMAŁA i dalej manipuluje próbując się wybielić tłumacząc "OKRESEM PRZEJSCIOWYM" do końca 2026 roku hahahahahahahahahahahhahahaha > > Polecam poczytać x.com/HindenburgRes/status/1769715252017479885
a akcje powinni przekazać tobie za złotówkę albo za darmo :) Na drzewo żebraku!
ale jakie akcje? tak jak pisałem, akcji LPP nigdy nie zamierzam kupować tak jak tych chińskich szpat sprzedawanych po tych sklepikach.
komentuje tylko to jak śmiesznie tłumaczył sie zarząd LPP i właściciel ze swoich mówiąc delikatnie manipulacji co do wycofania się z rynku kraju mordercy i zbrodniarza wojennego Putina
Dobra Marshall utopiłeś hajs i nie pykło, mówi się trudno, mali tracą codziennie i ich tak nie boli jak Ciebei, że płaczliwe komentarze wylweazz na poczytnym forum.bankiera xd weź zamknij pozycję że strata, bo ta będzie peenie tylko większ.
Także weź przestań jęczeć i przyznaj, ze nie wyszło
Dnia 2024-03-18 o godz. 18:02 ~FAKTY napisał(a): > ale jakie akcje? > tak jak pisałem, akcji LPP nigdy nie zamierzam kupować tak jak tych chińskich szpat sprzedawanych po tych sklepikach. > > komentuje tylko to jak śmiesznie tłumaczył sie zarząd LPP i właściciel ze swoich mówiąc delikatnie manipulacji co do wycofania się z rynku kraju mordercy i zbrodniarza wojennego Putina
...i dobrze, sprzedawczyków antyPolski nie stać na zakupy w LPP :))
Ale to że Utopiłeś 40% to nie jest sprawa dla KNF czy dla prokuratury. Rzecznik Praw Dziecka ewentualnie składaj reklamację do pani od matematyki która cię uczyła albo pana od logiki jeśli miałeś taki przedmiot kiedykolwiek
A kogo to? Na etacie tam jesteś czy handlujesz akcjami? Jak dają na -40% zdrową spółkę to się bierze i mówi dziękuję. Jak biorą 30% wyżej na kolejnej sesji to się oddaje i też dziękuje.