Ja też mam własne zdanie. Np. mam zdanie, że pracujący w Hindenburerze ludzie oglądają filmiki dla dorosłych z karłami. Bo tak mi się wydaje, a jako argument podaję, że wierzę iż tak jest, bo są tacy co oglądają. Disclaimer: to jest moje własne zdanie i nie jest to porada inwestycyjna.
Słyszałem , chyba w kolejnym raporcie Misiu Gogo w parku Yellowstone chodził przebrany za Sabakę...miał też chyba metkę na ogonie z kodem kreskowym z RPA...bu cha cha...ale podkreślam chyba tak , żeby mnie ktoś przed Sądem nie postawił...
Gówno mają , a sprawy nie przegrali bo w raportach piszą w trybie przypuszczającym , a nie stwierdzającym na faktach więc taka sobie furtkę robią , że to ich opinia a nie fakty...więc każdy może puścić takiego bąka bezkarnie ...a firma mocna i się rozwija więc nie siej paśniki ....chyba , że masz w tym interes na spadki kursu ?
Jeśli nie przegrali to tylko dlatego, że piszą zawsze w trybie przypuszczającym, co w praktyce wyklucza skuteczne dochodzenie praw. O ich wiarygodności świadczy fakt, że ustawiają potężne krótkie pozycje na spółkach, które chcą zdyskredytować, a więc mają w tym interes i nie są niezależni!