Sim idzie na rekord w tym roku. Mamy 2,5 miesiąca a już spółka wydała 11 ESPI. Mistrzowie branży papierniczej. A konkretów dalej brak. Ile tych gier się sprzedało w 24h? Dwie czy cztery? Znowu "zapomnieli" podać liczby. Przypadek? Nie sądzę...
Już się przyzwyczailiśny do retoryki troli. Nie dziwią i nie szokują te interpretacje. espi to środek komunikacji z inwestorami i to my inwestorzy decydujemy o ważności infa dla naszych decyzji. A nie trol który kilka lat hejtuje, z premedytacją zamieszając kłamliwe szkalujący posty. Kompletnie mam gdzieś twoje wywody, za to espi to ważny dla mnie komunikat rzetelny i prawdziwy choćby z uwagi na fakt, że zamieszczony przez spółkę, a nie forumowego anonima.
Wymarzony inwestor z ciebie, skoro nie interesują cię poważne braki w raportach sprzedażowych Tkaniny Simulacyjnej i brak dowożenia zapowiedzianych gier. A zapomniałem, jesteś po prostu trollem z farmy, który udaje inwestora. Prawdziwy inwestor szanuje swoje pieniądze, a nie próbuje zakrzyczeć wątpliwości wokół spółki.
Prawdziwy inwestor widzi pieniądze tam gdzie tak jak ty nie widzą inni
dlatego zarabiam
Szczekać głośniej trole bo jeszcze bym coś kupił a nikt nie chce sypać.
Jakbyś zarabiał na "perełce", której tylko ty widzisz "prawdziwy potencjał", to byś siedział cicho i się cieszył, że inni nie wiedzą o takiej "perełce". A ty tylko cały czas powtarzasz o "rakiecie" i "giga potencjale wiem, ale nie powiem". Prawdziwy inwestor, jasne :]
I tak od 4 lat to samo. Giga potencjał, perełka branży gamingowej, mega umowy, mega raporty a na końcu wystarczy zapytać gdzie są gry własne, dlaczego spółka nie podaje liczby sprzedanych gier jak każda normalna spółka, gdzie wyniki zawieranych "umów" z gigantami i wiele innych prostych pytań, żeby trole naganiające szybciutko przyleciały i zaczęły odwracać kota ogonem.
Na szczęście kurs od 4 lat pokazuje jaki jest ten super "potencjał" spółki.