swojej firmy przez zarząd LPP i SWIJE /brak / działanie w czasie kilku shortów na forku ? SZEMRANE INTERESY ZAWSZE WRACAJA i wcześniej czy potem to powróci ,
sorry, ale tyle czasu było żeby się oswoic z emocjami i spadkami, ze dziwne sa te twoje wybuchy. Ewidentnie cos jest na rzeczy, ewidentnie znowu straciłes xD
nie, tylko zarobiłem na lpp ,tutaj obecnie kurs jest mi obojętny , pakiety jakie mam są wystarczające ,20 mamy raport ,kolejny z pozytywnych ,na forku są same dobre albo bardzo dobre infa , zeszmacony kurs ma swoją przyczynę i wielu już to zrozumiało ,jak jeszcze spadnie dobiorę ,jak nie ,mi wystarczy
HAHAHHAHHHA to Twój fundusz emerytalny i po shortach wyszedłeś ale jednocześnie naganiałeś non stop na wzrosty. TO poco ta nagonka na wzrosty od kilku lat? :) NO MISTRZ. Kręcisz kółka, non stop. Przyznałeś to ostatnio. W zeszłym tygodniu zmiana retoryki bo ewidentnie odkupiłeś. Teraz znowiu post od czapy i jeszcze dodajesz info że zarobiłeś na LPP. No raczej nie zarobiłeś bo info przyszło jak groma z nieba i każdy kto tam miał to stracił. A czy jest prawdziwe? Życie pokaże. Jednak stoję na tym, żę coś jest na rzeczy bo zarząd LPP ewidentnie kręci. ;))
pure podałem WAM na tacy ,co do LPP jak chcesz cofnij się do piątku i poszukaj ,zresztą to bez znaczenia ,moja kasa ,moja decyzja ,na forku byłem -jestem i pozostanę ,nie rozumiem tylko dlaczego tak interesuje was moja osoba ? nie temat który przypomniałem i nigdy o nim nie przestałem pamiętać /megapixel/
nikogo nie obchodzisz ale sam tworzysz wątki to ci ludzie odpowiadają. Napisz co zrozumiałes z tego zdania? Nikomu niczego na tacy nie dałes bo nikt nie sprawadza niczego o czym piszesz bo jestes absolutnie niewiarygodny. Jak juz sie pokazujesz to wpadają ludzie zeby sie z ciebie posmiac bo pogadac nie ma jak ponieważ jestes niczym zapetlony robot który pisze w kółko to samo. co z tego zrozmiałes?
Ha Ty sobie jaja robisz z nas co nie? Podałeś PURE na tacy? Przecież Ty naganiałeś na PURE po gigantycznych wzorstach. Nawet ostatnio znowu naganiałeś jak CI powiedziałem że to wydmuszka która zleci. Zoobacz jaki kurs jest, od mojego komentarza a Twojego naganiania masz prawie -20% :D
No właśnie się pogrążył. Odkopał post gdy podał PURE na tacy. Gdy mieli najwyższy kurs po gigantycznych wzrostach (8 stycznia 2024 r.). Ale faktycznie.... on zarabia i podaje na tacy. :D
ma ,fergie , szlomi ,, kiedy ODSZEKACIE kłamstwa ? pure podałem na tacy 28 12 2023 w cenie 7 zł ,odnalazłem swój wpis i już wiecie że kłamaliście ,,,,,,,,,,
Chłopie sprzedawałeś for, a mówiłeś, że idzie na 30 zł. Chciałeś wzbudzić większy popyt, żeby wyżej sprzedać akcje. Nie jesteś godny splunięcia w twoją stronę.
Jak zwykle odwracasz kota ogonem. Pure mnie gówno obchodzi a to dla ciebie temat zastepczy zeby przykryc twoje kłamstwa o for. odnosnie pure mówiłem ze nikomu nic nie podałes na tacy jak sam mówiłes bo nikt nie jest zainteresowany twoim podawaniem czegokolwiek na tacy. jestes niewiarygodny i tyle.
Przecież ten wariat podał pure na naszym forum 40 minut po tym jak pojawiło się info które wywindowało tamto szambo w absurdalny poziom. Zobaczcie jak teraz się dwoi na forum pure żeby odkupić kilka groszy taniej. A nam pisze, że dalej tam się bawi. Po prostu cały jego kapitał na bujanko przeszedł na pure.
Co więcej zachęcał nas do tego szamba później gdy mialo to coś ATH, potem ponaglał po giga spadkach gdzie zawiśli kolarze że PURE to mega temat i że daje nam go na tacy, skomentowałem mu że to wydmuszka i od tamtego czasu -20% XD tamto cos pójdzie do kosza, tylko nieudacznik uwierzy, żę dofinansowanie z ncbir coś zmieni, spółka wyciąga ile się i zawija, tyle w temacie. Zresztą, tam nie ma produktu, całe dofinansowanie pójdzie na pensje XD Ale co tam. HA powie że chodźcie na pure bo sam nie może sprzedać na kółku.
czyli podałem ,kto kłamał ? WY KŁAMLISCIE co do forka pytanie wstępne jest dalej BARDZO aktualne i nikt z was nie odpowie ? fork to przyszłości i tego sie trzymam ,byłe jestem i pozostanę ,w odpowiednim czasie sami nasypiecie ,jutro raport
Chłopie Ciebie tutaj dawno nie ma. POtwierdziłeś to wielokrotnie. Teraz dwoisz się i troisz aby kilka groszy niżej nasypali CI na pure. Nie wiem jakim kapitałem obracasz ale na pewno na emeryturę Ci nie wystarczy (a taką retorykę budowałeś w zakresie FOR). I odpowiadam Tobie. Czy nasypiemy czy nie, tego nie wiesz. ZNowu zjechało do bazy po chwilowej euforii ale jutro sprawdzamy czy Zbyszek w zakresie "podobnych raportów co roku" nie kłamał. Brakuje mu kilka ładnych baniek zysku ;)
misiaczku dalej nic nie rozumiecie ,,,,,KŁAMSTWEM daleko nie zajedziecie ,to że forka dobieram /sami sypiecie/ to fakt ,a jaki komentarz do pierwszego postu ? wszyscy omijają ten temat ,,,,,,,dziwne
Ja pozwolę sobie skomentować. To że rynek uwierzył, że konferencja jednak pokazała prawdę to nie oznacza, że jednak była to prawda. Osobiście uważam, że LPP sprzedaje dalej w Rosji poprzez Kazachstan a sama sprzedaż była fikcyjna (prawo pierwokupu do 2026 r.). To nie zostało wyjaśnione przez LPP i wg mnie nie zostanie wyjaśnione bo taka jest prawda. Przewalanie towaru przez Kazachstan trwa w najlepsze.Dodatkowo zobacz, że te dziwne zapisy o dostarczaniu towaru przez x czasu w ramach wsparcia, przecież to ukryta sprzedaż tylko przez inną spółkę. To że łyknął to rynek to jedno, ale że uwierzyli w to również ANALitycy którzy podtrzymali reko to dla mnie wstyd dla analityka. Ale to moje tylko zdanie więc wyrażam je na forum nie rekomendując żadnego działania wobec tamtych akcji.
Co do podobnego działania, nie wiem co miało to zmienić? Shorty nie są zabronione w Polsce więc komentarz zbędny. Bajki był opowiadane stąd zeszmacenie totalne. Ten rok to ostatnia deska ratunku dla spółki. Albo to wykorzystają albo nikt im nie zaufa w przyszłości. Tyle z mojej strony. A teraz wracaj na pure bo jeszcze pociąg Ci odjedzie :)